Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt klanten drie maanden gratis Amazon Prime aan

  Na Odido heeft nu ook KPN het aanbod van streamingdiensten uitgebreid met Amazon Prime. Klanten mogen drie maanden gratis met deze dienst kennismaken.
  Jarco Kriek
  14 december 2023
  comments 0
  KPN biedt klanten drie maanden gratis Amazon Prime aan
  Foto Getty Images

  Amazon Prime biedt meer dan alleen de streamingdienst Prime Video. Bij deze dienst behoort tevens het gratis versturen van vrijwel alle bestellingen die bij webshop amazon.nl worden gedaan. Ook kan de abonnee gebruikmaken van het gameplatform Amazon Gaming en kunnen foto’s in de cloud worden opgeslagen via de dienst Amazon Photo. Odido maakte enkele dagen geleden bekend dat Amazon Prime aan het Extra-aanbod wordt toegevoegd, zodat afhankelijk van het mobiele abonnement Amazon Prime kan worden gekozen als gratis dienst. Nu maakt ook KPN de wederverkoop van Amazon Prime-abonnementen bekend.

   

  Tijdelijk gratis

  KPN biedt klanten de mogelijkheid om een Amazon Prime-abonnement af te sluiten. Als welkomstactie heeft de provider als aanbieding dat de dienst de eerste drie maanden gratis kan worden gebruikt. Daarna wordt €4,99 per maand in rekening gebracht. Omdat het abonnement maandelijks is op te zeggen, betekent dit dat KPN-abonnees feitelijk drie maanden gratis Amazon Prime kunnen gebruiken. Abonneren kan via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN. Daarna moet er bij Amazon een account aangemaakt worden als de gebruiker dit nog niet heeft.

   

  Prime Video

  Via het streamingdienst Prime Video zijn duizenden films en series onbeperkt zonder extra betalen online te bekijken. Hieronder bevindt zich ook content die in opdracht van Amazon is gemaakt en alleen bij Prime Video te zien is. In het aanbod zijn ook recente films. Zo is de Nederlandse bioscoopfilm Hardcore Never Dies enkele weken na de première al via Prime Video te bekijken. Prime Video is bij KPN direct via de door de provider geleverde bruikleendecoder beschikbaar. Daarnaast kan dit abonnement gelijktijdig worden gebruikt op externe apparatuur zoals tablet, online mediaspeler of Smart TV .

  KPNtvtelevisieinternetglasvezelAmazonAmazon Prime VideoOTTonlinestreamingdienstfilmsseriesabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview