Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt klanten een gezond gratis cadeau

  Nederlanders die bij KPN een Interactieve TV-abonnement afsluiten, krijgen een gezond cadeau aangeboden van het telecombedrijf.
  Jarco Kriek
  9 januari 2023
  comments 2
  KPN biedt klanten een gezond gratis cadeau
  Foto Getty Images

  KPN biedt klanten namelijk een maand gratis toegang de tot fitness-app Fit at Home. Op deze manier kan kennis worden gemaakt met de app die beschikbaar is op de bruikleendecoder van Interactieve TV. Wie langer van de app gebruik wil maken, kan een abonnement afsluiten dat 15 euro per maand kost. Wie gebruik maakt van de gratis proefperiode krijgt daarnaast ook de Food Guide Gezonde Recepten ter waarde van €24,95 cadeau.

   

  Overal

  De fitness-app met toegang tot meer dan duizend workouts in de categorieën fitness, yoga en medicatie is thuis in de huis- en/of slaapkamer te gebruiken via de decoder of Smart TV. De app kan ook worden geïnstalleerd op de laptop, tablet en smartphone, en kan zo dus ook buiten het eigen huis gebruikt worden. De gratis maand toegang tot de fitness-app kan tot en met 31 januari worden geactiveerd.

  KPNInteractieve TVkadootje van KPNbruikleendecoder

  Reacties

 1. TV-TIP Run Hide Fight

  Run Hide Fight
  RTL 7 om 20:25 uur
  De zeventienjarige Zoe (Isabel May) heeft het moeilijk met de dood van haar moeder. Ze heeft een slechte relatie met haar vader (Thomas Jane) die ex-militair is. Hij heeft haar wel overlevingsvaardigheden geleerd. Die heeft ze hard nodig als vier gewapende scholieren een bloedbad aanrichten in haar school en dat livestreamen. Ze vecht terug.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Yolanda uit Capelle aan den IJssel is wat je noemt een echte ketting­roker. Ze rookt zelfs zo veel, dat haar hoogbejaarde buurvrouw Corry door de rookwalmen niet meer buiten kan zitten. Jolanda vindt het geklaag van haar buurvrouw maar gezanik; op haar eigen balkon mag ze zoveel roken als ze wil. En als Corry er echt zoveel last van heeft, gaat ze maar een blokje om. Omdat de dames elkaar inmiddels niet meer kunnen luchten of zien, worden Viktor en inval-rechter Bart Beuvink opgetrommeld.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)