Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting

  Wie in de komende dagen overstapt naar KPN kan nog een jaar lang televisie en internet afnemen voor 35 euro per maand.
  Jarco Kriek
  25 november 2022
  comments 1
  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting
  Foto Getty Images

  De zogenaamde Black Friday-aanbieding van KPN is verlengd tot 28 november. Naast een Philips 43 inch 4K-televisie, een soundbar en SuperWifi-punten kan ook worden gekozen voor een jaar lang tv en internet met de hoogst beschikbare internetsnelheid voor 35 euro per maand. Bij dit abonnement wordt bij Interactieve TV niet alleen het basispakket maar ook het Pluspakket ter waarde van €6,99 per maand geleverd. Aanvullende abonnementen op bijvoorbeeld Netflix, Videoland, HBO Max en Viaplay die direct bij KPN kunnen worden afgesloten, zijn niet bij deze actie inbegrepen en worden bij afname via de maandelijkse factuur verrekend.

   

  Korting

  De maximale korting die KPN aan nieuwe klanten bij deze actie aanbiedt, kan hierdoor oplopen tot bijna 500 euro op jaarbasis. Bestaande klanten van KPN kunnen niet gebruikmaken van dit actie-aanbod.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieintenetgigabitglasvezelabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)