Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting

  Wie in de komende dagen overstapt naar KPN kan nog een jaar lang televisie en internet afnemen voor 35 euro per maand.
  Jarco Kriek
  25 november 2022
  comments 1
  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting
  Foto Getty Images

  De zogenaamde Black Friday-aanbieding van KPN is verlengd tot 28 november. Naast een Philips 43 inch 4K-televisie, een soundbar en SuperWifi-punten kan ook worden gekozen voor een jaar lang tv en internet met de hoogst beschikbare internetsnelheid voor 35 euro per maand. Bij dit abonnement wordt bij Interactieve TV niet alleen het basispakket maar ook het Pluspakket ter waarde van €6,99 per maand geleverd. Aanvullende abonnementen op bijvoorbeeld Netflix, Videoland, HBO Max en Viaplay die direct bij KPN kunnen worden afgesloten, zijn niet bij deze actie inbegrepen en worden bij afname via de maandelijkse factuur verrekend.

   

  Korting

  De maximale korting die KPN aan nieuwe klanten bij deze actie aanbiedt, kan hierdoor oplopen tot bijna 500 euro op jaarbasis. Bestaande klanten van KPN kunnen niet gebruikmaken van dit actie-aanbod.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieintenetgigabitglasvezelabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)