Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting

  Wie in de komende dagen overstapt naar KPN kan nog een jaar lang televisie en internet afnemen voor 35 euro per maand.
  Jarco Kriek
  25 november 2022
  comments 1
  KPN biedt nieuwe klanten nog enkele dagen tot honderden euro's korting
  Foto Getty Images

  De zogenaamde Black Friday-aanbieding van KPN is verlengd tot 28 november. Naast een Philips 43 inch 4K-televisie, een soundbar en SuperWifi-punten kan ook worden gekozen voor een jaar lang tv en internet met de hoogst beschikbare internetsnelheid voor 35 euro per maand. Bij dit abonnement wordt bij Interactieve TV niet alleen het basispakket maar ook het Pluspakket ter waarde van €6,99 per maand geleverd. Aanvullende abonnementen op bijvoorbeeld Netflix, Videoland, HBO Max en Viaplay die direct bij KPN kunnen worden afgesloten, zijn niet bij deze actie inbegrepen en worden bij afname via de maandelijkse factuur verrekend.

   

  Korting

  De maximale korting die KPN aan nieuwe klanten bij deze actie aanbiedt, kan hierdoor oplopen tot bijna 500 euro op jaarbasis. Bestaande klanten van KPN kunnen niet gebruikmaken van dit actie-aanbod.

  KPNInteractieve TVtvtelevisieintenetgigabitglasvezelabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)