Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max

  KPN gaat ook klanten die tussen 13 en 17 oktober een HBO Max-abonnement via het telecombedrijf hebben afgesloten drie maanden gratis abonnement aanbieden.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 0
  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max
  Foto Getty Images

  KPN maakte maandagmiddag bekend dat abonnees die via het telecombedrijf een HBO Max-abonnementen afsluiten de eerste drie maanden gratis konden kijken. Dit in het kader van een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van HBO Max, Warner Bros. Discovery. Het was echter al vanaf 13 oktober mogelijk om via KPN een HBO Max-abonnement te nemen. Op vragen van klanten die dit vóór 17 oktober hadden gedaan, liet KPN op het eigen klant-helpt-klant forum weten dat deze klanten geen recht hebben op het aanbod om drie maanden gratis te kijken.

   

  Coulance

  Naar aanleiding van vragen van Totaal TV over situatie blijkt het telecombedrijf de vroege instappers nu toch de gratis kijkperiode aan te gaan bieden. Woordvoerder Gerd de Smyter hierover: “We zijn blij dat we veel klanten positief hebben kunnen verrassen met het mooie cadeau van drie maanden HBO Max. Klanten die in de afgelopen week al HBO Max hadden afgesloten bij KPN, krijgen van ons ook drie maanden cadeau.” Dit gebeurt echter wel via een kleine omweg. “Het bedrag van hun eerste drie maanden HBO Max bij KPN, krijgen ze van ons terug op hun rekening. We zullen hen daarover informeren”, aldus De Smyter.

  KPNInteractieve TVHBO MaxWarner Bros. DiscoverykortingOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)