Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max

  KPN gaat ook klanten die tussen 13 en 17 oktober een HBO Max-abonnement via het telecombedrijf hebben afgesloten drie maanden gratis abonnement aanbieden.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 0
  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max
  Foto Getty Images

  KPN maakte maandagmiddag bekend dat abonnees die via het telecombedrijf een HBO Max-abonnementen afsluiten de eerste drie maanden gratis konden kijken. Dit in het kader van een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van HBO Max, Warner Bros. Discovery. Het was echter al vanaf 13 oktober mogelijk om via KPN een HBO Max-abonnement te nemen. Op vragen van klanten die dit vóór 17 oktober hadden gedaan, liet KPN op het eigen klant-helpt-klant forum weten dat deze klanten geen recht hebben op het aanbod om drie maanden gratis te kijken.

   

  Coulance

  Naar aanleiding van vragen van Totaal TV over situatie blijkt het telecombedrijf de vroege instappers nu toch de gratis kijkperiode aan te gaan bieden. Woordvoerder Gerd de Smyter hierover: “We zijn blij dat we veel klanten positief hebben kunnen verrassen met het mooie cadeau van drie maanden HBO Max. Klanten die in de afgelopen week al HBO Max hadden afgesloten bij KPN, krijgen van ons ook drie maanden cadeau.” Dit gebeurt echter wel via een kleine omweg. “Het bedrag van hun eerste drie maanden HBO Max bij KPN, krijgen ze van ons terug op hun rekening. We zullen hen daarover informeren”, aldus De Smyter.

  KPNInteractieve TVHBO MaxWarner Bros. DiscoverykortingOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  Na een rondje hardlopen wordt de 23-jarige Rose Anderson dood in een rivier gevonden. Haar huisgenoot Chloe vertelt Lewis, Hathaway en Maddox dat Rose bloedbonje had met haar minnaar, professor astrofysica Felix. En laat hij nou getrouwd zijn met haar scriptiebegeleider Philippa. Heeft een van hen Rose naar de eeuwige jachtvelden gestoken of heeft het onderwerp van haar proefschrift iets met haar dood te maken? De zaak komt in een stroomversnelling als Chloe’s vriend op de vlucht slaat. Maar dan valt er een tweede slachtoffer…

  TV-TIP Het Roer Om

  Het Roer Om
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het idee om de eeuwigdurende kuierlatten te nemen speelt al lang bij Almeloërs Sven en Cariena. Slowakije, Tsjechië en Polen passeren de revue, maar de keuze valt uiteindelijk op Duitsland, vooral omdat ze al een lekker woordje Duits spreken. In het gehucht Wurz­bach huren ze twee vrijstaande huizen: een om zelf in te wonen, de ander voor de verhuur. Maar als blijkt dat de huurbaas niet van plan geld in het gedateerde vakantiehuis te pompen, worden ze gedwongen op een andere manier aan inkomsten te komen. Voor Sven en Cariena lijkt niets anders op te zitten dan een baan te zoeken.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)