Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max

  KPN gaat ook klanten die tussen 13 en 17 oktober een HBO Max-abonnement via het telecombedrijf hebben afgesloten drie maanden gratis abonnement aanbieden.
  Jarco Kriek
  18 oktober 2022
  comments 0
  KPN biedt ook vroege instappers gratis HBO Max
  Foto Getty Images

  KPN maakte maandagmiddag bekend dat abonnees die via het telecombedrijf een HBO Max-abonnementen afsluiten de eerste drie maanden gratis konden kijken. Dit in het kader van een samenwerkingsovereenkomst met de eigenaar van HBO Max, Warner Bros. Discovery. Het was echter al vanaf 13 oktober mogelijk om via KPN een HBO Max-abonnement te nemen. Op vragen van klanten die dit vóór 17 oktober hadden gedaan, liet KPN op het eigen klant-helpt-klant forum weten dat deze klanten geen recht hebben op het aanbod om drie maanden gratis te kijken.

   

  Coulance

  Naar aanleiding van vragen van Totaal TV over situatie blijkt het telecombedrijf de vroege instappers nu toch de gratis kijkperiode aan te gaan bieden. Woordvoerder Gerd de Smyter hierover: “We zijn blij dat we veel klanten positief hebben kunnen verrassen met het mooie cadeau van drie maanden HBO Max. Klanten die in de afgelopen week al HBO Max hadden afgesloten bij KPN, krijgen van ons ook drie maanden cadeau.” Dit gebeurt echter wel via een kleine omweg. “Het bedrag van hun eerste drie maanden HBO Max bij KPN, krijgen ze van ons terug op hun rekening. We zullen hen daarover informeren”, aldus De Smyter.

  KPNInteractieve TVHBO MaxWarner Bros. DiscoverykortingOTTonlinestreamingdienstabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview