Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt tijdelijk extra content in basispakket Interactieve TV en TV+

  KPN heeft ook deze maand weer een extra zender voor klanten met het basispakket van Interactieve TV of TV+. De actie geldt niet voor klanten met een Digitenne-abonnement.
  Jarco Kriek
  2 mei 2023
  comments 0
  KPN biedt tijdelijk extra content in basispakket Interactieve TV en TV+
  Foto Getty Images

  De nostalgische zender ONS is door KPN uitgekozen als zender van de maand. Dit betekent dat deze tv-zender de hele maand mei voor alle klanten van de tv-producten Interactieve TV en TV+ op het etalagekanaal te zien is. Het etalagekanaal is op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst te vinden. ONS is al langere tijd bij KPN in het zenderaanbod van Interactieve TV en TV+ beschikbaar, maar is onderdeel van het aanvullende Pluspakket. KPN wil met de zender van de maand klanten verleiden om dit aanvullende tv-pakket te nemen. Naast tientallen lineaire tv-kanalen omvat het Pluspakket ook wisselende films en series die onbeperkt via het video on demand-platform te bekijken zijn.

   

  Wat biedt ONS voor programma’s?

  ONS staat in de maand mei onder meer in het teken van muziek. Elke zondag wordt vanaf 17.00 uur aandacht besteed aan Duitstalige muziek met als thema schlager en volksmuziek. Ook zijn concerten van onder meer Elvis en Johnny Cash op de tv-zender te zien. KPN omschrijft de zender als volgt: “ONS is de zender voor iedereen die wel eens nostalgische gevoelens ervaart. Op de zender zie je namelijk programma’s uit en over het verleden. Denk aan klassiekers als Little House on the Prairie, Sil de Strandjutter en Fawlty Towers.” Naast deze series gaan er twee historische series van start, namelijk Please, Sir! en The Persuaders. Ook worden er meerdere nostalgische films uitgezonden, waaronder Sophie’s Choice en Close Encounters of the Third Kind.

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiezender van de maandetalagekanaalONS

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)