Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt klanten gratis films tijdens feestmaand december

  KPN-klanten met een abonnement voor Interactieve TV of TV+ worden in feestmaand december door het telecombedrijf op gratis films getrakteerd.
  Jarco Kriek
  30 november 2023
  comments 0
  KPN biedt klanten gratis films tijdens feestmaand december
  Foto Getty Images

  Naast het plaatsen van 192TV als zender van de maand op het voorkeuzekanaal 42 heeft KPN voor klanten met een lineair tv-abonnement nog meer cadeaus in petto. Net als in voorgaande jaren biedt KPN de klanten weer een reeks films aan die gedurende de hele maand onbeperkt en gratis te bekijken zijn. Dit kan via het video on demand-platform van het telecombedrijf dat beschikbaar op onder meer de bruikleendecoders, waaronder de nieuwe TV+ decoder.

   

  Welke films zijn gratis te bekijken?

  Uit het beschikbare aanbod van honderden films die op het eigen video on demand-platform te vinden zijn, heeft KPN een selectie van tien films gemaakt. Alleen deze tien films zijn onbeperkt zonder meerkosten te bekijken. Het gaat hierbij om de onderstaande titels:

   

  • Pride, Prejudice and Zombies
  • Child 44
  • Cosmopolis
  • Killer Joe
  • Old Henry
  • Rundfunk: Jachterwachter
  • Sing Street
  • De Sneeuwkoningin 2
  • The Homesman
  • The Secret: Dare to Dream
  KPNInteractieve TVTV+filmsvideo on demandkadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)