Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt vaste klanten veel extra korting: wel zelf bellen

  KPN wil bestaande klanten langer aan zich binden. Het telecombedrijf strooit hierbij met kortingen maar doet dit niet uit zichzelf: klanten moeten zelf voor het extra voordeel bellen.
  Jarco Kriek
  16 september 2022
  comments 0
  KPN biedt vaste klanten veel extra korting: wel zelf bellen
  Foto Getty Images

  KPN heeft – net als Ziggo – te maken met een licht klantverlies. Naast het werven van nieuwe klanten doet KPN er alles aan om bestaande klanten langer aan zich te binden. Omdat bestaande klanten vaak de mogelijkheid hebben om met inachtneming van een maand opzegtermijn over te stappen naar een andere aanbieder, biedt KPN hen de mogelijkheid het lopende contract te verlengen. Na verlenging is KPN ervan verzekerd dat de betreffende klant nog minstens twaalf maanden diensten blijft afnemen bij het telecombedrijf.

   

  Zelf initiatief nemen

  Wie KPN-klant is, moet wel zelf aan de bel trekken om het lopende abonnement te verlengen en financieel voordeel te verkrijgen. Uit diverse meldingen op internet – onder meer op het forum van techsite Tweakers – blijkt dat de geboden kortingen variëren en het een kwestie van onderhandelen is om tot een goed verlengingsvoorstel te komen. Uiteindelijk is het dan goed mogelijk om het abonnement met een jaar te verlengen met een korting die overeenkomt met het niet betalen van drie keer de maandelijkse kosten van het abonnement.

   

  Ben je Ziggo-klant en wil je ook in aanmerking voor een leuke korting komen, lees dan dit artikel.

   

  Op zoek naar een goedkoper abonnement voor tv en internet? Dit zijn enkele tips.

  KPNtvtelevisieInteractieve TVinternetglasvezelabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP How to Hire a Hitman

  How to Hire a Hitman
  NPO 3 om 21:07 uur
  Op het darkweb kunnen opdrachtgevers schijnbaar huurmoordenaars vinden. Hoe bang moet je zijn als jouw naam genoemd wordt? Uit gehackte berichten blijkt dat honderden mensen over de hele wereld online een moord hebben besteld. Journaliste Yinka Bokinni verdiept zich in verschillende zaken.

  TV-TIP Rampvlucht

  Rampvlucht
  NPO 1 om 21:25 uur
  In de Bijlmer komt Asha steeds meer zieke huisdieren tegen. Vincent denkt dat de Nederlandse regering en luchtvaartwereld belangrijke details achterhouden. Hij krijgt hulp uit onverwachte hoek: Volkskrant-journalist Pierre Heijboer onderzoekt verhalen over "mannen in witte pakken" die op de rampplek gezien zouden zijn. Intussen doet ook Asha een schokkende ontdekking.

  Interview