Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN biedt vaste klanten veel extra korting: wel zelf bellen

  KPN wil bestaande klanten langer aan zich binden. Het telecombedrijf strooit hierbij met kortingen maar doet dit niet uit zichzelf: klanten moeten zelf voor het extra voordeel bellen.
  Jarco Kriek
  16 september 2022
  comments 0
  KPN biedt vaste klanten veel extra korting: wel zelf bellen
  Foto Getty Images

  KPN heeft – net als Ziggo – te maken met een licht klantverlies. Naast het werven van nieuwe klanten doet KPN er alles aan om bestaande klanten langer aan zich te binden. Omdat bestaande klanten vaak de mogelijkheid hebben om met inachtneming van een maand opzegtermijn over te stappen naar een andere aanbieder, biedt KPN hen de mogelijkheid het lopende contract te verlengen. Na verlenging is KPN ervan verzekerd dat de betreffende klant nog minstens twaalf maanden diensten blijft afnemen bij het telecombedrijf.

   

  Zelf initiatief nemen

  Wie KPN-klant is, moet wel zelf aan de bel trekken om het lopende abonnement te verlengen en financieel voordeel te verkrijgen. Uit diverse meldingen op internet – onder meer op het forum van techsite Tweakers – blijkt dat de geboden kortingen variëren en het een kwestie van onderhandelen is om tot een goed verlengingsvoorstel te komen. Uiteindelijk is het dan goed mogelijk om het abonnement met een jaar te verlengen met een korting die overeenkomt met het niet betalen van drie keer de maandelijkse kosten van het abonnement.

   

  Ben je Ziggo-klant en wil je ook in aanmerking voor een leuke korting komen, lees dan dit artikel.

   

  Op zoek naar een goedkoper abonnement voor tv en internet? Dit zijn enkele tips.

  KPNtvtelevisieInteractieve TVinternetglasvezelabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Kopen of Slopen

  Kopen of Slopen
  RTL 4 om 20:30 uur
  Ahmed en Maaike hebben flink wat woonwensen op hun verlanglijstje staan, maar met twee kinderen en een klap speelgoed is het in de Vianense 23-onder-een-kapper van het stel nu al flink behelpen. Er is niet eens ruimte voor Ahmeds computer, laat staan voor de door Maaike zo gewenste gezinsuitbreiding. Maar ja, de boel verbouwen is ook zo wat. Terwijl Britta tóch haar schetsboek uit de kast pakt, gaat Alex op zoek naar een woning met meer ruimte. Maar vindt hij die ook binnen de negentig dagen?

  TV-TIP Juno

  Juno
  Paramount Network om 20:30 uur
  Terwijl haar klasgenoten zich bezighouden met typische puberdingen, heeft Juno (Elliot Page) iets anders aan haar hoofd: ze is zwanger. Ze besluit haar kind ter adoptie af te staan en gaat op zoek naar geschikte ouders. Die lijkt ze gevonden te hebben in Vanessa en Mark, maar voor Juno de knoop doorhakt, wil ze hen beter leren kennen.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)