Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN blijft constant bezig met het verbeteren van de tv-decoder die in bruikleen bij Interactieve TV wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 december 2021
  comments 0
  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN heeft de maandelijkse firmware-update van de bruikleendecoders voor Interactieve TV weer opgepakt. Door maandelijks kleine en grotere verbeteringen toe te passen, wordt de gebruikersvriendelijkheid van de tv-decoder in positieve zin aangepast.

   

  Vernieuwingen

  KPN heeft een lijst bekendgemaakt van vernieuwingen die in firnwareversie HTML 4.133.204 zijn doorgevoerd. De testgroep ontvangt de nieuwe firmware nog deze week. Alle overige klanten moeten nog wachten tot 16 december. Dan begint KPN met de gefaseerde uitrol naar alle klanten van Interactieve TV. Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in de nieuwe firmware.

   

  • Update van de zoekfunctie. Bij het zoeken was het al zo dat je naast resultaten uit de gids en On Demand ook resultaten uit Netflix kreeg. Dit wordt nu uitgebreid met resultaten van YouTube. Dit komt in eerste instantie alleen op 2952 en 2260, later ook op de 5202.
  • Opnemen vanuit het verleden. Iets wat al langer op het lijstje staat, ook vanuit jullie. Met deze update is het mogelijk om een serie opname in te plannen vanuit een aflevering die al geweest is. Dit neemt de serie dan op vanaf de eerstvolgende aflevering die wordt uitgezonden.
  • Opnamepakket pop-up. Klanten die geen opnemen pakket hebben maar wel de rec-toets indrukken krijgen een pop-up met daarin ook gelijk de gelegenheid om het opnemen pakket te bestellen als ze dit willen.
  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisietv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)