Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN blijft constant bezig met het verbeteren van de tv-decoder die in bruikleen bij Interactieve TV wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 december 2021
  comments 0
  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN heeft de maandelijkse firmware-update van de bruikleendecoders voor Interactieve TV weer opgepakt. Door maandelijks kleine en grotere verbeteringen toe te passen, wordt de gebruikersvriendelijkheid van de tv-decoder in positieve zin aangepast.

   

  Vernieuwingen

  KPN heeft een lijst bekendgemaakt van vernieuwingen die in firnwareversie HTML 4.133.204 zijn doorgevoerd. De testgroep ontvangt de nieuwe firmware nog deze week. Alle overige klanten moeten nog wachten tot 16 december. Dan begint KPN met de gefaseerde uitrol naar alle klanten van Interactieve TV. Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in de nieuwe firmware.

   

  • Update van de zoekfunctie. Bij het zoeken was het al zo dat je naast resultaten uit de gids en On Demand ook resultaten uit Netflix kreeg. Dit wordt nu uitgebreid met resultaten van YouTube. Dit komt in eerste instantie alleen op 2952 en 2260, later ook op de 5202.
  • Opnemen vanuit het verleden. Iets wat al langer op het lijstje staat, ook vanuit jullie. Met deze update is het mogelijk om een serie opname in te plannen vanuit een aflevering die al geweest is. Dit neemt de serie dan op vanaf de eerstvolgende aflevering die wordt uitgezonden.
  • Opnamepakket pop-up. Klanten die geen opnemen pakket hebben maar wel de rec-toets indrukken krijgen een pop-up met daarin ook gelijk de gelegenheid om het opnemen pakket te bestellen als ze dit willen.
  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisietv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP Harry Potter and the Philosopher's Stone

  Harry Potter and the Philosopher's Stone
  Paramount Network om 20:30 uur
  De jonge Harry Potter woont na de dood van zijn ouders bij z'n oom en tante, waar hij slecht behandeld wordt en voortdurend de pesterijen van zijn verwend neefje moet ondergaan. Op zijn elfde verjaardag verneemt Harry dat zijn ouders twee machtige tovenaars waren en dat hij unieke magische krachten bezit. Hij vertrekt naar een Britse kostschool voor leerling-tovenaars, waar hij heel wat vrienden maakt die net als hij speciale krachten bezitten. Beetje bij beetje zal hij de waarheid ontdekken achter de mysterieuze dood van zijn ouders...

  TV-TIP Grey's Anatomy

  Grey's Anatomy
  Net 5 om 20:30 uur
  Met het aankomende vertrek van Ellen Pompeo in het achterhoofd stonden de makers van Grey's Anatomy voor een kruispunt: kabbelen we door met de huidige bezetting of geven we de serie een flinke opfrisbeurt. In het slotakkoord van het vorige seizoen bleek het laatste: het opleidingsprogramma werd gesloten en daarmee werd ook meteen een hele roedel witte jassen naar de uitgang gedirigeerd. Aan het begin van het nieuwe seizoen besluit Meredith het programma tóch te reanimeren, met vijf nieuwe artsen in opleiding als gevolg.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)