Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN blijft constant bezig met het verbeteren van de tv-decoder die in bruikleen bij Interactieve TV wordt geleverd.
  Jarco Kriek
  7 december 2021
  comments 0
  KPN blijft Interactieve TV-decoder verbeteren

  KPN heeft de maandelijkse firmware-update van de bruikleendecoders voor Interactieve TV weer opgepakt. Door maandelijks kleine en grotere verbeteringen toe te passen, wordt de gebruikersvriendelijkheid van de tv-decoder in positieve zin aangepast.

   

  Vernieuwingen

  KPN heeft een lijst bekendgemaakt van vernieuwingen die in firnwareversie HTML 4.133.204 zijn doorgevoerd. De testgroep ontvangt de nieuwe firmware nog deze week. Alle overige klanten moeten nog wachten tot 16 december. Dan begint KPN met de gefaseerde uitrol naar alle klanten van Interactieve TV. Dit zijn de belangrijkste vernieuwingen in de nieuwe firmware.

   

  • Update van de zoekfunctie. Bij het zoeken was het al zo dat je naast resultaten uit de gids en On Demand ook resultaten uit Netflix kreeg. Dit wordt nu uitgebreid met resultaten van YouTube. Dit komt in eerste instantie alleen op 2952 en 2260, later ook op de 5202.
  • Opnemen vanuit het verleden. Iets wat al langer op het lijstje staat, ook vanuit jullie. Met deze update is het mogelijk om een serie opname in te plannen vanuit een aflevering die al geweest is. Dit neemt de serie dan op vanaf de eerstvolgende aflevering die wordt uitgezonden.
  • Opnamepakket pop-up. Klanten die geen opnemen pakket hebben maar wel de rec-toets indrukken krijgen een pop-up met daarin ook gelijk de gelegenheid om het opnemen pakket te bestellen als ze dit willen.
  KPNXS4AllInteractieve TVtvtelevisietv-decoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP The Mating Game

  The Mating Game
  NPO 1 om 19:05 uur
  Meertjes, poelen en rivieren zijn vaak het podium waar miljoenen dieren bij elkaar komen om wat heen en weer te flirten.

  TV-TIP The Sommerdahl Murders

  The Sommerdahl Murders
  NPO 3 om 20:38 uur
  In een boot in de haven van Helsingør wordt een projectontwikkelaar dood aangetroffen.

  Interview

  • *

   Perry de Man

   Guilty Pleasures

   Chef-kok Perry de Man tovert samen met BN’ers hun meest ordinaire guilty pleasures om tot culinaire gerechten.
   Reacties0 reactie(s)