Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN blijft investeren in betere Interactieve TV

  KPN houdt de focus op doorlopende verbeteringen van de bruikleendecoder van zijn belangrijkste tv-product: Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  18 july 2022
  comments 0
  KPN blijft investeren in betere Interactieve TV

  Hoewel KPN plannen heeft om mogelijk nog dit jaar een nieuw gebruikersplatform met decoder voor Interactieve TV te presenteren, blijft het telecombedrijf investeren in het huidige platform. Ook in augustus brengt KPN weer nieuwe firmware uit voor alle decoders die momenteel in gebruik zijn.

   

  Herstart

  De nieuwe firmware is alleen in het zogenaamde NMC-gedeelte gewijzigd. Omdat het om een NMC-update gaat, is een herstart van de bruikleendecoder nodig om de nieuwe firmware te activeren. De nieuwe firmware heeft versienummer NMC 8.1.143_1.

   

  Nieuw platform

  De meeste wijzigingen in deze nieuwe firmware bevinden zich ‘onder de motorkap’. KPN geeft aan dat de decoders met deze nieuwe firmware meer integreren met het nieuwe platform van KPN Interactieve TV. Zo wordt in deze firmwareversie een nieuwe module van het nieuwe tv-platform geactiveerd. De testgroep ontvangt in de vroege ochtend van 19 juli de nieuwe firmware in de bruikleendecoder. Aan de hand van de resultaten en feedback hierop bepaalt KPN op een later tijdstip wanneer meer klanten de nieuwe firmware ontvangen.

   

  Arris VIP5202

  De nieuwe firmware brengt daarnaast enkele verbeteringen met zich mee voor de meest gebruikte 4K-decoder Arris VIP5202. Dit zijn enkele kleine bugs die nu volgens KPN zijn opgelost:

   

  • Bij “Herstel naar standaardinstellingen” via het instellingenmenu bleef de ontvanger soms hangen op de pop-up dat hij gaat herstarten. Dit is verholpen.
  • De opties “Herstart”, “Herstel naar standaardinstellingen” en “Software verwijderen” direct na gebruik YouTube of Prime Video app werkten niet. Dit is ook verholpen.
  KPNInteractieve TVdecoderbruikleendecoderfirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)