Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN blijft meedenken met consument in financiële malaise

  KPN blijft zijn klanten ook de komende jaren zoveel mogelijk bijstaan als ze in tijdelijke financiële nood zitten. Hiertoe heeft het telecombedrijf overeenstemming bereikt.
  Jarco Kriek
  28 november 2023
  comments 0
  KPN blijft meedenken met consument in financiële malaise
  Foto Getty Images

  Telecompaper meldt dat KPN ook de komende jaren soepeler wil omgaan met klanten met problematische schulden en de rompslomp rond betalingsregelingen en incassoprocedures aanzienlijk verminderen. Het telecombedrijf heeft hiervoor een nieuw convenant gesloten met de NVVK. Dit is de vereniging voor schuldhulpverlening en sociaal bankieren. Door de hoge inflatie en stijgende prijzen voor onder meer energie en levensmiddelen komen meer huishoudens financieel in de knel te zitten. Ook de prijs van het internetabonnement – dat inmiddels als belangrijke levensbehoefte gezien kan worden – is dit jaar ook flink gestegen.

   

  Belang voor klanten

  "We zijn verbonden met onze klanten, ook als het financieel tegenzit. In plaats van de stapel rekeningen en aanmaningen te laten groeien, zoeken we naar oplossingen om ervoor te zorgen dat iedereen verbonden kan blijven. Toegang tot internet en telefonie zijn van essentieel belang om een weg uit de schulden te vinden en te voorkomen dat mensen in sociaal isolement belanden", aldus Marieke Snoep. Zij is lid van de Raad van Bestuur van KPN en verantwoordelijk voor de consumentenmarkt.

  KPNtvtelevisieinternetabonnement

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)