Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN bouwt TV+ verder op

  KPN blijft bezig met het verbeteren van het nieuwste tv-product TV+. Het telecombedrijf houdt onverminderd vast aan tweewekelijkse updates.
  Jarco Kriek
  4 september 2023
  comments 2
  KPN bouwt TV+ verder op
  Foto Getty Images

  KPN heeft de eerste update van de TV+ App voor de TV+ decoder van september bekendgemaakt. Het gaat om de update naar firmwareversie 1.18.2. KPN verbetert het product op diverse punten. Diverse door gebruikers als belangrijk bestempelde aandachtspunten, zoals de automatisch HDR-functionaliteit, zijn in deze update echter nog niet doorgevoerd.

   

  Gefaseerde uitrol

  De eerste gebruikers van de TV+ decoder krijgen vandaag de beschikking over de nieuwe firmwareversie. Alle andere gebruikers worden vanaf donderdag 7 september gefaseerd voorzien van de nieuwe firmware. Deze wordt automatisch op afstand door KPN geïnstalleerd in de bruikleendecoder.

   

  Wat zijn de verbeteringen?

  KPN heeft in firmwareversie 1.18.2 naast bugfixes zoals het telecombedrijf zelf heeft benoemd de volgende verbeteringen doorgevoerd:

   

  • Een aantal van de instellingen waar je als klant graag makkelijk bij wilt komen zit best wel verstopt in het instellingenmenu. Dus zijn we bezig om daar verbetering in te brengen.
  • Met de vorige App update hebben we de opties voor Toegankelijkheid en Geluid naar boven gebracht. Ze zijn dan direct in het eerste menu te kiezen.
  • Onder Geluid hebben we nu ook het instellen van de audiokwaliteit gezet.
  • Ook hebben we een nieuwe optie gemaakt onder Toegankelijkheid. Hiermee kun je instellen dat je geen geluid meer hoort en geen live beeld meer ziet als je navigeert in de menu's.
  • Per deze update zal bij een nieuwe installatie van de TV+ Box (bij nieuwe klanten, of na een volledige reset) het geluid standaard op Stereo staan in plaats van Automatisch. We zien dat dit minder issues geeft. En we geloven dat klanten die meer eisen stellen aan het geluid, de instelling om dit aan te passen goed kunnen vinden.
  • Het belletje in de menubalk is vervangen door een envelopje. Op dit moment wordt het nog alleen gebruikt om aan te geven als er een update is. Maar in de toekomst kunnen we op deze manier ook informatieberichten sturen. Dan is een envelopje duidelijker.
  • Onder Instellingen > Pincode en privacy zitten ook de toestemmingsopties voor het gebruik van je data ter verbetering van onze dienst en om je beter te kunnen helpen als er problemen zijn. Per deze update wordt deze toestemming bij nieuwe installatie gelijk uitgevraagd.
  • Daarnaast een fix voor problemen met Terugkijken als je lang achter elkaar blijft doorkijken naar volgende programma's.
  • En een fix voor problemen met opstarten van bepaalde (niche) apps die dan in een verkeerde modus opgestart werden.
  KPNTV+tvtelevisiefirmwarefirmware-update

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)