Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod tijdelijk uit met WK-kanaal NPO UHD

  KPN heeft het 1080p/HDR zenderaanbod tijdelijk uitgebreid met de doorgifte van het kanaal NPO UHD, waar het WK voetbal te volgen is.
  Jarco Kriek
  17 november 2022
  comments 3
  KPN breidt aanbod tijdelijk uit met WK-kanaal NPO UHD

  KPN biedt alle klanten met geschikte apparatuur de mogelijkheid om gratis naar het tijdelijke kanaal NPO UHD te kijken op voorkeuzepositie 690. Het is de tweede UHD-zender die bij KPN in het zenderaanbod verschijnt. NPO UHD en ESPN UHD maken gebruik van dezelfde uitzendtechniek, te weten 1080p50/HDR. Hoewel dit niet de 4K-beeldresolutie 2160p is, mogen zenders volgens de standaard van onder meer de European Broadcast Union (EBU) deze feitelijke Full HD-beeldresolutie toch Ultra HD (UHD) noemen.

   

  Apparatuur

  Alle KPN Interactieve TV-abonnees die gebruik maken van de 4K-bruikleendecoders VIP5202 en ZXV8001 kunnen – mits zij ook beschikken over een voor UHD geschikte televisie – op voorkeuzekanaal 690 naar het tijdelijke kanaal NPO UHD kijken. Als extra voorwaarde geldt daarnaast dat de internetverbinding over voldoende bandbreedte beschikt.

   

  Smart TV App

  Met de oudere HD-bruikleendecoders kan dus niet naar NPO UHD worden gekeken, omdat deze modellen de HDR-techniek niet ondersteunen. Abonnees die beschikken over een geschikte Smart TV kunnen het WK in opgepoetste beeldkwaliteit bekijken door gebruik te maken van de KPN Smart TV App. Ook via dit platform gaat KPN het tijdelijke kanaal NPO UHD aanbieden.

  KPNInteractieve TVNPONPO UHDvoetbalWK voetbal

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview