Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN heeft het via de bruikleendecoder beschikbare aanbod uitgebreid. Het gaat hierbij om streamingdiensten.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN wil de bruikleendecoder van Interactieve TV het multimedia-middelpunt in de huis- en slaapkamer maken. Hierbij speelt het combineren van lineaire tv, video om demand en streamingdiensten een belangrijke rol. Naast een uitgebreid lineair aanbod en video on demand – met gratis kijkmogelijkheden voor Pluspakket-abonnees en het betaalaanbod van nieuwere titels via Pathé Thuis – speelt de directe toegang tot streamingdiensten een belangrijke rol in de strategie van KPN.

   

  Meer streaming

  KPN heeft de app voor de NPO OTT-dienst NPO Start toegevoegd aan het streamingaanbod van de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Gelijktijdig heeft het telecombedrijf ook de app voor Xite toegevoegd. Xite Premium is direct benaderbaar via voorkeuzekanaal 207. Net als bij NPO heeft de Xite app twee toegangsmogelijkheden. De eerste is gratis toegang tot een beperkt aanbod. Daarnaast is de mogelijkheid tot het kopen van een Xite Premium-abonnement. Dit abonnement kost €4,99 per maand en maakt het mogelijk om muziekvideo’s zonder reclame te bekijken. Ook is het mogelijk om muziekvideo’s onbeperkt te skippen, zo meldt KPN.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderOTTonlinestreamingdienstNPONPO Startpublieke omroepXite
 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)