Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN heeft het via de bruikleendecoder beschikbare aanbod uitgebreid. Het gaat hierbij om streamingdiensten.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN wil de bruikleendecoder van Interactieve TV het multimedia-middelpunt in de huis- en slaapkamer maken. Hierbij speelt het combineren van lineaire tv, video om demand en streamingdiensten een belangrijke rol. Naast een uitgebreid lineair aanbod en video on demand – met gratis kijkmogelijkheden voor Pluspakket-abonnees en het betaalaanbod van nieuwere titels via Pathé Thuis – speelt de directe toegang tot streamingdiensten een belangrijke rol in de strategie van KPN.

   

  Meer streaming

  KPN heeft de app voor de NPO OTT-dienst NPO Start toegevoegd aan het streamingaanbod van de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Gelijktijdig heeft het telecombedrijf ook de app voor Xite toegevoegd. Xite Premium is direct benaderbaar via voorkeuzekanaal 207. Net als bij NPO heeft de Xite app twee toegangsmogelijkheden. De eerste is gratis toegang tot een beperkt aanbod. Daarnaast is de mogelijkheid tot het kopen van een Xite Premium-abonnement. Dit abonnement kost €4,99 per maand en maakt het mogelijk om muziekvideo’s zonder reclame te bekijken. Ook is het mogelijk om muziekvideo’s onbeperkt te skippen, zo meldt KPN.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderOTTonlinestreamingdienstNPONPO Startpublieke omroepXite
 1. TV-TIP Restaurants at the End of the World

  Restaurants at the End of the World
  National Geographic om 17:00 uur
  Op afgelegen eilandjes, in het ijs of boven op een klif; overal ter wereld vind je exclusieve restaurants in afgelegen oorden waar je niet even met bus 32 naartoe rijdt. In Restaurants at the End of the World reist chef-kok Kristen Kish de wereld rond op zoek naar dit soort culinaire hotspots. In deze eerste aflevering klautert ze naar de hooglanden van het Panamese Boquete. Hier, op 1700 meter boven zeeniveau, is een oude koffieplantage omgebouwd tot toprestaurant.

  TV-TIP Field Trip with Curtis Stone

  Field Trip with Curtis Stone
  24 Kitchen om 19:30 uur
  Voor de vaste kijker van MasterChef Australië is het een bekend gezicht: Curtis Stone. In Field Trip with Curtis Stone neemt de hippe chef het team van zijn Amerikaanse restaurant Maude mee op sleeptouw om op de grootste culinaire plekken ter wereld inspiratie op te doen voor het nieuwe menu en de wijnkaart van zijn sterrentent in Beverly Hills.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)