Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN heeft het via de bruikleendecoder beschikbare aanbod uitgebreid. Het gaat hierbij om streamingdiensten.
  Jarco Kriek
  1 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod Interactieve TV uit

  KPN wil de bruikleendecoder van Interactieve TV het multimedia-middelpunt in de huis- en slaapkamer maken. Hierbij speelt het combineren van lineaire tv, video om demand en streamingdiensten een belangrijke rol. Naast een uitgebreid lineair aanbod en video on demand – met gratis kijkmogelijkheden voor Pluspakket-abonnees en het betaalaanbod van nieuwere titels via Pathé Thuis – speelt de directe toegang tot streamingdiensten een belangrijke rol in de strategie van KPN.

   

  Meer streaming

  KPN heeft de app voor de NPO OTT-dienst NPO Start toegevoegd aan het streamingaanbod van de bruikleendecoders voor Interactieve TV. Gelijktijdig heeft het telecombedrijf ook de app voor Xite toegevoegd. Xite Premium is direct benaderbaar via voorkeuzekanaal 207. Net als bij NPO heeft de Xite app twee toegangsmogelijkheden. De eerste is gratis toegang tot een beperkt aanbod. Daarnaast is de mogelijkheid tot het kopen van een Xite Premium-abonnement. Dit abonnement kost €4,99 per maand en maakt het mogelijk om muziekvideo’s zonder reclame te bekijken. Ook is het mogelijk om muziekvideo’s onbeperkt te skippen, zo meldt KPN.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderOTTonlinestreamingdienstNPONPO Startpublieke omroepXite
 1. TV-TIP Rachel en Elbert Passen Op

  Rachel en Elbert Passen Op
  NPO 3 om 18:32 uur
  Het werk van een boer is erg zwaar en gaat altijd door. Een boer heeft daardoor zelden tijd voor vakantie, maar gelukkig zijn Rachel Rosier en Elbert Smelt er om op de boerderij te passen. In dit jeugdprogramma trekken de twee hun kaplaarzen aan, zodat de boer met zijn gezin op vakantie kan. Het presentatieduo heeft alleen weinig ervaring met het boerenleven en ze moeten eerst nog het vak onder de knie zien te krijgen.

  TV-TIP Heathrow

  Heathrow
  RTL Z om 19:30 uur
  Met 76.000 medewerkers en meer dan 70 miljoen passagiers per jaar is London Heathrow Airport het grootste vliegveld van Europa en deze documentaireserie geeft een kijkje achter de schermen van het drukste vliegveld van Groot-Brittannië. We zien niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, waardoor de vliegtuigen veilig kunnen opstijgen en landen, maar ook de problemen waar Heathrow mee te maken krijgt. Want ook dit gigantische vliegveld kampt met personeelstekort en dat heeft grote gevolgen.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)