Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit

  Steeds meer providers bieden abonnees de mogelijkheid om zonder bruikleendecoder tv te kijken via Smart TV of mediaspeler. Zo ook KPN.
  Jarco Kriek
  2 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt via de Smart TV App de mogelijkheid om bijvoorbeeld op televisies van onder meer LG (WebOS), Samsung (Tizen), Sony en Philips (beiden Android TV/Google TV) zonder gebruik van een bruikleendecoder te kijken naar tv-zenders en opgenomen programma’s. Bij KPN is het door ondersteuning van Android TV/Google TV ook mogelijk om via online mediaspelers als de Nvidia Shield TV en Google TV Chromecast naar de content te kijken. Voor de Fire Stick mediaspeler van Amazon is tevens een KPN Smart TV App beschikbaar. Onder meer Ziggo en T-Mobile bieden een dergelijke mogelijkheid ook aan. KPN heeft geen app voor het tvOS-platform van Apple TV, de beide andere providers wel.

   

  Meer zenders

  KPN heeft het zenderaanbod voor de Smart TV App nu uitgebreid met de zenders van Duitse omroepen zoals ARD en ZDF. Deze kunnen nu ook zonder bruikleendecoder bekeken worden. De zenders zijn tevens beschikbaar op de apps voor de tablet en smartphone. Net als bij bijvoorbeeld de zenders van de Britse (BBC) en Vlaamse (VRT) publieke omroepen kan er alleen worden gekeken via de eigen KPN internetverbinding. Voor het kijken via de Smart TV App op televisies en mediaspelers is voor het hele aanbod de eigen KPN internetverbinding vereist.

  KPNInteractieve TVSmart TV Appkijken zonder kastjetvtelevisiezenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)