Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit

  Steeds meer providers bieden abonnees de mogelijkheid om zonder bruikleendecoder tv te kijken via Smart TV of mediaspeler. Zo ook KPN.
  Jarco Kriek
  2 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt via de Smart TV App de mogelijkheid om bijvoorbeeld op televisies van onder meer LG (WebOS), Samsung (Tizen), Sony en Philips (beiden Android TV/Google TV) zonder gebruik van een bruikleendecoder te kijken naar tv-zenders en opgenomen programma’s. Bij KPN is het door ondersteuning van Android TV/Google TV ook mogelijk om via online mediaspelers als de Nvidia Shield TV en Google TV Chromecast naar de content te kijken. Voor de Fire Stick mediaspeler van Amazon is tevens een KPN Smart TV App beschikbaar. Onder meer Ziggo en T-Mobile bieden een dergelijke mogelijkheid ook aan. KPN heeft geen app voor het tvOS-platform van Apple TV, de beide andere providers wel.

   

  Meer zenders

  KPN heeft het zenderaanbod voor de Smart TV App nu uitgebreid met de zenders van Duitse omroepen zoals ARD en ZDF. Deze kunnen nu ook zonder bruikleendecoder bekeken worden. De zenders zijn tevens beschikbaar op de apps voor de tablet en smartphone. Net als bij bijvoorbeeld de zenders van de Britse (BBC) en Vlaamse (VRT) publieke omroepen kan er alleen worden gekeken via de eigen KPN internetverbinding. Voor het kijken via de Smart TV App op televisies en mediaspelers is voor het hele aanbod de eigen KPN internetverbinding vereist.

  KPNInteractieve TVSmart TV Appkijken zonder kastjetvtelevisiezenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar

  Voetbal: EK-Kwalificatie: Nederland - Gibraltar
  NPO 3 om 20:23 uur
  Slechts drie dagen na de clash met Frankrijk moet Oranje opnieuw aan de bal. In de eerste thuis­wedstrijd onder leiding van bondscoach Ronald Koeman kruist het Nederlands elftal vanuit de Rotterdamse Kuip de degens met voetbaldwerg Gibraltar. In de kwalificatiereeks voor het WK in Qatar stonden de landen ook al tegenover elkaar. In maart 2021 maakte Oranje met 0-7 gehakt van de Gibraltaresen, onder andere dankzij twee doelpunten van Memphis Depay.

  TV-TIP The Vow

  The Vow
  RTL 8 om 20:25 uur
  Vlak na haar huwelijk met Leo (Channing Tatum) raakt Paige (Rachel McAdams) betrokken bij een auto-ongeluk en raakt ze in coma. Als ze vijf jaar later ontwaakt, herkent ze Leo niet meer. Paige gaat met haar ouders mee naar huis en gaat verder met haar leven zoals dat was voordat ze Leo ontmoette. Leo probeert haar opnieuw voor zich te winnen.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)