Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit

  Steeds meer providers bieden abonnees de mogelijkheid om zonder bruikleendecoder tv te kijken via Smart TV of mediaspeler. Zo ook KPN.
  Jarco Kriek
  2 november 2022
  comments 0
  KPN breidt aanbod ‘kijken zonder kastje’ uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt via de Smart TV App de mogelijkheid om bijvoorbeeld op televisies van onder meer LG (WebOS), Samsung (Tizen), Sony en Philips (beiden Android TV/Google TV) zonder gebruik van een bruikleendecoder te kijken naar tv-zenders en opgenomen programma’s. Bij KPN is het door ondersteuning van Android TV/Google TV ook mogelijk om via online mediaspelers als de Nvidia Shield TV en Google TV Chromecast naar de content te kijken. Voor de Fire Stick mediaspeler van Amazon is tevens een KPN Smart TV App beschikbaar. Onder meer Ziggo en T-Mobile bieden een dergelijke mogelijkheid ook aan. KPN heeft geen app voor het tvOS-platform van Apple TV, de beide andere providers wel.

   

  Meer zenders

  KPN heeft het zenderaanbod voor de Smart TV App nu uitgebreid met de zenders van Duitse omroepen zoals ARD en ZDF. Deze kunnen nu ook zonder bruikleendecoder bekeken worden. De zenders zijn tevens beschikbaar op de apps voor de tablet en smartphone. Net als bij bijvoorbeeld de zenders van de Britse (BBC) en Vlaamse (VRT) publieke omroepen kan er alleen worden gekeken via de eigen KPN internetverbinding. Voor het kijken via de Smart TV App op televisies en mediaspelers is voor het hele aanbod de eigen KPN internetverbinding vereist.

  KPNInteractieve TVSmart TV Appkijken zonder kastjetvtelevisiezenderaanbod

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: World Cup Stavanger

  Schaatsen: World Cup Stavanger
  NPO 1 om 14:20 uur
  Je zou haar zo zonder helm bijkans niet herkennen, maar Marijke Groenewoud schaatst haar rondjes niet alleen maar op de achtervolging en massastart. De Hallumse reed tijdens het World Cup kwalificatietoernooi op de 1.500 meter zelfs naar het goud, nog voor topfavoriet Antoinette Rijpma-de Jong. Tijdens de aftrap van het World Cup-seizoen in het Japanse Obihiro bleef een nieuwe krachtmeting uit: de ploeg van Jillert Anema bleef thuis. In het Noorse Stavanger is Groenewoud wél weer van de partij.

  TV-TIP The Last Boy Scout

  The Last Boy Scout
  Paramount Network om 20:00 uur
  Privédetective Joe Hallenbeck (Bruce Willis) zit aan de grond. Dus komt het goed uit dat ex-footballspeler Jimmy Dix (Damon Wayans) hem inhuurt om zijn vriendin Cory (Halle Berry) te beschermen. Cory heeft belastende informatie over de eigenaar van Jimmy's oude club. Als ze vermoord wordt besluiten Joe en Jimmy haar dood te wreken.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)