Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt 'all you can watch' uit met keiharde misdaadserie

  KPN breidt zijn online video on demand-platform op 1 juni uit met de keiharde Italiaanse misdaadserie Christian.
  Jarco Kriek
  19 mei 2023
  comments 0
  KPN breidt 'all you can watch' uit met keiharde misdaadserie
  Foto Getty Images

  Het eerste seizoen van Italiaanse misdaadserie Christian bestaat uit zes afleveringen van 45 minuten. De serie is vanaf 1 juni te zien via het video on demand-platform van KPN. Deze mystieke thriller van formaat komt van regisseur Stefano Lodovichi, bekend van Il Cacciatore. De wereld van de Romeinse maffia wordt een podium voor bovennatuurlijke gebeurtenissen, waar mysterie, geweld en sarcasme de baas zijn. Acteur Edoardo Pesce schittert als Christian.

   

  Rome

  In de Italiaans gesproken en Nederlands ondertitelde serie is Christian te zien die woont in een troosteloze wijk aan de rand van Rome. Hij verdient de kost door duistere zaken op te lossen voor een lokale maffiabaas. Maar dan ontdekt Christian dat hij de kracht heeft om met zijn handen mensen te genezen.

  KPNTV+Interactieve TVvideo on demand

  Reacties

 1. TV-TIP Minari

  Minari
  NPO 2 om 23:54 uur
  Het Koreaans-Amerikaanse gezin Yi verhuist van Californië naar het landelijke Arkansas in de hoop hun eigen Amerikaanse droom waar te maken. Jacob (Steven Yeun) hoopt dat een boerderij zijn gezin een beter leven kan geven. De nieuwe omgeving brengt al veel uitdagingen met zich mee en dan trekt oma ook nog onverwacht bij hen in.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)