Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt 'all you can watch' uit met keiharde misdaadserie

  KPN breidt zijn online video on demand-platform op 1 juni uit met de keiharde Italiaanse misdaadserie Christian.
  Jarco Kriek
  19 mei 2023
  comments 0
  KPN breidt 'all you can watch' uit met keiharde misdaadserie
  Foto Getty Images

  Het eerste seizoen van Italiaanse misdaadserie Christian bestaat uit zes afleveringen van 45 minuten. De serie is vanaf 1 juni te zien via het video on demand-platform van KPN. Deze mystieke thriller van formaat komt van regisseur Stefano Lodovichi, bekend van Il Cacciatore. De wereld van de Romeinse maffia wordt een podium voor bovennatuurlijke gebeurtenissen, waar mysterie, geweld en sarcasme de baas zijn. Acteur Edoardo Pesce schittert als Christian.

   

  Rome

  In de Italiaans gesproken en Nederlands ondertitelde serie is Christian te zien die woont in een troosteloze wijk aan de rand van Rome. Hij verdient de kost door duistere zaken op te lossen voor een lokale maffiabaas. Maar dan ontdekt Christian dat hij de kracht heeft om met zijn handen mensen te genezen.

  KPNTV+Interactieve TVvideo on demand

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview