Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN biedt abonnees met het basispakket van Interactieve TV iedere maand de mogelijkheid om kennis te maken met een zender uit het aanvullende Pluspakket.
  Jarco Kriek
  1 oktober 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  De zogenaamde ‘zender van de maand’ wordt door KPN aangeboden op het etalagekanaal dat in de zenderlijst op voorkeuzepositie 42 te vinden is. KPN is een van de providers die iedere maand een zender uit een aanvullend tv-pakket in de schijnwerpers zetten voor abonnees die alleen het basis tv-abonnement kopen. Onder meer T-Mobile en Delta doen dit ook. Ziggo etaleert niet iedere maand een zender, maar zet periodiek bij speciale gelegenheden een of meerdere zender in de schijnwerpers door deze voor alle abonnees open te zetten.

   

  RTL Crime

  KPN plaatst de hele maand oktober het RTL Nederland themakanaal RTL Crime in de etalage. Het telecombedrijf omschrijft dit kanaal als volgt: “RTL Crime is al jaren dé zender voor fans van politieseries. Dit kanaal van RTL zendt namelijk de hele dag de beste misdaadseries uit. Je ziet hier niet alleen grote buitenlandse series maar ook Nederlandse klassiekers. Van CSI tot Vrouwenvleugel, van Bones tot Flikken. Naast deze politieseries kun je ook kijken naar échte misdaadverhalen en documentaires.”

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime
 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)