Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN biedt abonnees met het basispakket van Interactieve TV iedere maand de mogelijkheid om kennis te maken met een zender uit het aanvullende Pluspakket.
  Jarco Kriek
  1 oktober 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  De zogenaamde ‘zender van de maand’ wordt door KPN aangeboden op het etalagekanaal dat in de zenderlijst op voorkeuzepositie 42 te vinden is. KPN is een van de providers die iedere maand een zender uit een aanvullend tv-pakket in de schijnwerpers zetten voor abonnees die alleen het basis tv-abonnement kopen. Onder meer T-Mobile en Delta doen dit ook. Ziggo etaleert niet iedere maand een zender, maar zet periodiek bij speciale gelegenheden een of meerdere zender in de schijnwerpers door deze voor alle abonnees open te zetten.

   

  RTL Crime

  KPN plaatst de hele maand oktober het RTL Nederland themakanaal RTL Crime in de etalage. Het telecombedrijf omschrijft dit kanaal als volgt: “RTL Crime is al jaren dé zender voor fans van politieseries. Dit kanaal van RTL zendt namelijk de hele dag de beste misdaadseries uit. Je ziet hier niet alleen grote buitenlandse series maar ook Nederlandse klassiekers. Van CSI tot Vrouwenvleugel, van Bones tot Flikken. Naast deze politieseries kun je ook kijken naar échte misdaadverhalen en documentaires.”

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime
 1. TV-TIP Hell's Kitchen USA

  Hell's Kitchen USA
  24Kitchen om 19:30 uur
  Chef-kok Gordon Ramsay blaft kandidaten vaak af, net zoals een boze legersergeant dat kan. De zestiende reeks van Hell’s Kitchen start op een legerbasis waar de kandidaten tucht en discipline leren. Gelukkig verplaatst de actie zich snel weer naar de keuken, waar ‘generaal’ Ramsay zijn rekruten met harde hand de fijne kneepjes aanleert. Seizoen 16 werd berucht vanwege de vele ruzies, en dat zegt veel in een Gordon Ramsay-show!

  TV-TIP Verward

  Verward
  NPO 3 om 20:24 uur
  Op het nieuws hoor je regelmatig over ‘verwarde personen’ die voor problemen zorgen, maar wat voor mensen zíjn dat eigenlijk? Documentairemaakster Jessica Villerius onderzoekt de mensen achter dit label, én hulp­verleners die vaak met ze te maken hebben. Verpleegster Mariëlle was net een infuus aan het aanbrengen toen de buurman ineens binnenstormde en wild om zich heen begon te steken. Mariëlle vertelt over de hachelijke momenten die ze beleefde, toen ze op deze manier kennismaakte met Kenzo K.

  Interview