Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN laat in december alle klanten met Interactieve TV meegenieten van het beeldverslag van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto ProShots

  De virtual radiovarianten van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 worden in de laatste twee weken van dit jaar uitgezonden op NPO 1 Extra. Bij KPN Interactieve TV wordt dit publieke digitale themakanaal binnen het aanvullende Pluspakket aan klanten aangeboden. KPN plaatst NPO 1 Extra echter de gehele maand december tijdelijk als zender van de maand in het basispakket van Interactieve TV. NPO 1 Extra kan in december daarom via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 bekeken worden.

   

  Meer distributeurs

  De verwachting is dat net als ieder jaar meer distributeurs NPO 1 Extra vanwege de twee grote virtual radio-evenementen van de publieke omroep tijdelijk aan alle klanten gaan aanbieden. Dit kan door NPO 1 Extra zender van de maand december te maken of vanaf 18 december tot en met begin januari tijdelijk voor alle klanten open te zetten. Zo is Ziggo twee jaar geleden gestopt met het maandelijks in de schijnwerper plaatsen van een zender uit een aanvullend pakket, maar zet het kabelbedrijf periodiek wel één of meerdere kanalen open voor alle klanten.

  KPNXS4AllInteractieve TVetalagekanaalzender van de maandNPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMSerious RequestNPO Radio 2Top 2000virtual radio
 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)