Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN laat in december alle klanten met Interactieve TV meegenieten van het beeldverslag van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto ProShots

  De virtual radiovarianten van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 worden in de laatste twee weken van dit jaar uitgezonden op NPO 1 Extra. Bij KPN Interactieve TV wordt dit publieke digitale themakanaal binnen het aanvullende Pluspakket aan klanten aangeboden. KPN plaatst NPO 1 Extra echter de gehele maand december tijdelijk als zender van de maand in het basispakket van Interactieve TV. NPO 1 Extra kan in december daarom via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 bekeken worden.

   

  Meer distributeurs

  De verwachting is dat net als ieder jaar meer distributeurs NPO 1 Extra vanwege de twee grote virtual radio-evenementen van de publieke omroep tijdelijk aan alle klanten gaan aanbieden. Dit kan door NPO 1 Extra zender van de maand december te maken of vanaf 18 december tot en met begin januari tijdelijk voor alle klanten open te zetten. Zo is Ziggo twee jaar geleden gestopt met het maandelijks in de schijnwerper plaatsen van een zender uit een aanvullend pakket, maar zet het kabelbedrijf periodiek wel één of meerdere kanalen open voor alle klanten.

  KPNXS4AllInteractieve TVetalagekanaalzender van de maandNPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMSerious RequestNPO Radio 2Top 2000virtual radio
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Dune

   Timothée Chalamet speelt Paul Atreides, de erfgenaam van het Huis Atreides. Hij staat op het punt om met zijn familie de planeet Caladan te verlaten voor Arrakis, een woestijnplaneet die ook bekendstaat als Dune. Totaal TV mag de dvd van dit actie-avontuur vijf keer weggeven.

  TV-TIP Power Rangers

  Power Rangers
  RTL 7 om 20:00 uur
  De Power Rangers zien er in deze grote blockbuster een stuk gelikter uit dan in de geliefde jeugdserie uit de jaren negentig.

  TV-TIP Spider-Man: Homecoming

  Spider-Man: Homecoming
  Film1 Premiere om 20:30 uur
  Met Spider-Man: Homecoming keerde de superheld terug naar Marvel en kon Peter Parker weer deel uitmaken van het MCU.

  Interview

  • *

   Malou Gorter

   De verschrikkelijke jaren tachtig

   VPRO-dramaserie De verschrikkelijke jaren tachtig is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tim Kamps. Het verhaal gaat over een woongroep in de jaren tachtig. Het negenjarige meisje Piet neemt de kijker mee in haar pogingen zich staande te houden binnen de ongewone gezinssituatie.
   Reacties0 reactie(s)