Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN laat in december alle klanten met Interactieve TV meegenieten van het beeldverslag van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000.
  Jarco Kriek
  30 november 2021
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto ProShots

  De virtual radiovarianten van NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 worden in de laatste twee weken van dit jaar uitgezonden op NPO 1 Extra. Bij KPN Interactieve TV wordt dit publieke digitale themakanaal binnen het aanvullende Pluspakket aan klanten aangeboden. KPN plaatst NPO 1 Extra echter de gehele maand december tijdelijk als zender van de maand in het basispakket van Interactieve TV. NPO 1 Extra kan in december daarom via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 bekeken worden.

   

  Meer distributeurs

  De verwachting is dat net als ieder jaar meer distributeurs NPO 1 Extra vanwege de twee grote virtual radio-evenementen van de publieke omroep tijdelijk aan alle klanten gaan aanbieden. Dit kan door NPO 1 Extra zender van de maand december te maken of vanaf 18 december tot en met begin januari tijdelijk voor alle klanten open te zetten. Zo is Ziggo twee jaar geleden gestopt met het maandelijks in de schijnwerper plaatsen van een zender uit een aanvullend pakket, maar zet het kabelbedrijf periodiek wel één of meerdere kanalen open voor alle klanten.

  KPNXS4AllInteractieve TVetalagekanaalzender van de maandNPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMSerious RequestNPO Radio 2Top 2000virtual radio
 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)