Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Klanten van KPN die via koper en glasvezel naar tv kijken en alleen het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen tijdelijk naar een extra zender kijken.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 1
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt namelijk de mogelijkheid om een zender behorende bij het aanvullende Pluspakket gedurende een maand te bekijken via het zogenaamde etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst. Deze zender van de maand wordt door KPN zelf gekozen. Meer tv-providers – waaronder T-Mobile - kiezen maandelijks een zender van de maand. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Wild Earth

  Gedurende de gehele maand mei kunnen alle KPN-klanten naar de natuurzender Wild Earth kijken. Wild Earth zendt elke dag zeven uur live safarishows uit, waardoor je als kijker de kans krijgt om de dieren realtime te volgen. De zender volgt veel van deze dieren al jaren en hebben ze zelfs namen gegeven.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maand

  Reacties

 1. TV-TIP Viewpoint

  Viewpoint
  Canvas om 21:25 uur
  Wanneer lerares Gemma Hillman in het niets verdwijnt en haar vriend Greg zich vreemd gaat gedragen, besluit detective Martin King zijn observatiepost op te zetten in het appartement van haar overbuurvrouw. Maar de getroebleerde King twijfelt al snel of hij wel kan vertrouwen op wat hij ziet.

  TV-TIP Ik vertrek

  Ik vertrek
  NPO 1 om 21:36 uur
  Steward Walter en farmaceutisch consultant Marcel leiden een onbekommerd leven. De donkere wolken drijven over als er in korte tijd een aantal dierbaren komt te overlijden, Walter zijn heup verbrijzelt en vervolgens in een burn-out schiet. Om de zon weer te laten schijnen, besluiten de heren een B&B te openen aan de Costa Blanca. Maar door financiële ellende moet het duo over op plan B.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)