Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Klanten van KPN die via koper en glasvezel naar tv kijken en alleen het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen tijdelijk naar een extra zender kijken.
  Jarco Kriek
  4 may 2022
  comments 1
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt namelijk de mogelijkheid om een zender behorende bij het aanvullende Pluspakket gedurende een maand te bekijken via het zogenaamde etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst. Deze zender van de maand wordt door KPN zelf gekozen. Meer tv-providers – waaronder T-Mobile - kiezen maandelijks een zender van de maand. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Wild Earth

  Gedurende de gehele maand mei kunnen alle KPN-klanten naar de natuurzender Wild Earth kijken. Wild Earth zendt elke dag zeven uur live safarishows uit, waardoor je als kijker de kans krijgt om de dieren realtime te volgen. De zender volgt veel van deze dieren al jaren en hebben ze zelfs namen gegeven.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maand

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)