Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Klanten van KPN die via koper en glasvezel naar tv kijken en alleen het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen tijdelijk naar een extra zender kijken.
  Jarco Kriek
  4 mei 2022
  comments 1
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt namelijk de mogelijkheid om een zender behorende bij het aanvullende Pluspakket gedurende een maand te bekijken via het zogenaamde etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst. Deze zender van de maand wordt door KPN zelf gekozen. Meer tv-providers – waaronder T-Mobile - kiezen maandelijks een zender van de maand. Grote uitzondering is Ziggo. Dit bedrijf zet wel regelmatig – maar niet maandelijks – één of meer zenders uit het aanvullend zenderpakket open voor alle klanten.

   

  Wild Earth

  Gedurende de gehele maand mei kunnen alle KPN-klanten naar de natuurzender Wild Earth kijken. Wild Earth zendt elke dag zeven uur live safarishows uit, waardoor je als kijker de kans krijgt om de dieren realtime te volgen. De zender volgt veel van deze dieren al jaren en hebben ze zelfs namen gegeven.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maand

  Reacties

 1. TV-TIP Live and Let Die

  Live and Let Die
  RTL 7 om 20:25 uur
  James Bond (Roger Moore, die de rol hier voor het eerst speelt) doet onderzoek naar de moord op drie collega's. Hij ontdekt dat de slachtoffers alle drie contact hadden met Kananga (Yaphet Kotto), de dictator van het Caraïbische eiland San Monique. Op San Monique krijgt 007 te maken met drugs, geweld en de duistere krachten van voodoo.

  TV-TIP Wheeler Dealers

  Wheeler Dealers
  discovery om 20:30 uur
  In mei 2002 werd de liefhebber van brullende motoren en brandend rubber getrakteerd op de gepeperde versie van de vrij brave Audi A6 Avant, de RS6 Avant. Met in het vooronder een 4,2 liter twinturbo V8, goed voor 450 pk, sprintte de opgepompte stationwagen in een duizelingwekkende 4,7 seconden van 0 naar 100 km/u. Mike vindt een ultra­marijnblauw exemplaar van de eerste generatie, die Elvis nog verder oppompt om het op het circuit op te nemen tegen dé sportwagen der sportwagens: de Porsche 911.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)