Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN levert in oktober alle klanten die het basispakket van Interactieve TV kopen, vanwege Halloween een ‘criminele zender’ uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  29 september 2021
  comments 3
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Het digitaal themakanaal RTL Crime van RTL Nederland staat de gehele maand oktober bij KPN in de schijnwerpers. RTL Crime wordt als zender van de maand op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 aan alle Nederlanders geleverd die tv- en videocontent via KPN Interactieve TV consumeren. RTL Crime is het gehele jaar door als onderdeel van het aanvullende Pluspakket bij KPN Interactieve TV beschikbaar. De maandelijkse kosten voor toegang tot dit Pluspakket bedragen afhankelijk van het afgenomen abonnement voor tv en internet €6,99 of €9,99 per maand.

   

  Wat is RTL Crime?

  Dit themakanaal geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze maand kun je onder andere genieten van twee lekkere klassieke Amerikaanse crime-series.

   

  Welke series worden uitgezonden?

  In oktober zijn veel afleveringen van bekende internationale crime-series op RTL Crime te volgen. Het gaat onder meer om de volgende series.

   

  • Criminal Minds - Deze serie volgt een aantal FBI-agenten gespecialiseerd in gedragsanalyse. Ze analyseren de gedachtegang van de crimineel, om zo te kunnen voorspellen wat zijn volgende stap zal zijn. Maar daarbij blijven ze zelf niet altijd buiten schot…
  • CSI: Miami - In de stad van zon, zee, strand en mooie mensen heeft het team van CSI: Miami de handen vol aan de misdaad. Hier draait het juist niet om de psychologie achter een moord, maar is het forensisch bewijs, het DNA, dat telt. Gewapend met de modernste technieken gaan de forensische detectives onder leiding van Horatio Caine op zoek naar álle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van een moord.
  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de 4K Ultra HD van A Clockwork Orange

   Al stampend, stelend, zingend, tapdansend en verkrachtend vermaakt Alex, een vandaal met een bolhoed, zich uitstekend, al is het op tragische wijze ten koste van anderen. Dit voor vier Oscars genomineerde, krachtig staaltje filmkunst verleidt, choqueert en is nog steeds aangrijpend.

  TV-TIP Keuringsdienst van waarde

  Keuringsdienst van waarde
  BVN-TV om 09:55 uur
  Skyr, zuivel helemaal uit IJsland, die barst van de calcium en eiwitten. Maar is dat gezonde witte goedje nou yoghurt of kwark?

  TV-TIP Crazy Rich Asians

  Crazy Rich Asians
  Net5 om 20:30 uur
  Rachel vergezelt haar vriend Nick naar de bruiloft van zijn beste vriend in Singapore. Daar ontdekt zij dat Nick stinkend rijk is.

  Interview

  • *

   Leonie ter Braak

   Cupido Ofzo

   Samen met Wendy van Dijk helpt Leonie ter Braak in Cupido ofzo mensen met een beperking de liefde van hun leven te vinden.
   Reacties0 reactie(s)