Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN levert in oktober alle klanten die het basispakket van Interactieve TV kopen, vanwege Halloween een ‘criminele zender’ uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  29 september 2021
  comments 3
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Het digitaal themakanaal RTL Crime van RTL Nederland staat de gehele maand oktober bij KPN in de schijnwerpers. RTL Crime wordt als zender van de maand op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 aan alle Nederlanders geleverd die tv- en videocontent via KPN Interactieve TV consumeren. RTL Crime is het gehele jaar door als onderdeel van het aanvullende Pluspakket bij KPN Interactieve TV beschikbaar. De maandelijkse kosten voor toegang tot dit Pluspakket bedragen afhankelijk van het afgenomen abonnement voor tv en internet €6,99 of €9,99 per maand.

   

  Wat is RTL Crime?

  Dit themakanaal geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze maand kun je onder andere genieten van twee lekkere klassieke Amerikaanse crime-series.

   

  Welke series worden uitgezonden?

  In oktober zijn veel afleveringen van bekende internationale crime-series op RTL Crime te volgen. Het gaat onder meer om de volgende series.

   

  • Criminal Minds - Deze serie volgt een aantal FBI-agenten gespecialiseerd in gedragsanalyse. Ze analyseren de gedachtegang van de crimineel, om zo te kunnen voorspellen wat zijn volgende stap zal zijn. Maar daarbij blijven ze zelf niet altijd buiten schot…
  • CSI: Miami - In de stad van zon, zee, strand en mooie mensen heeft het team van CSI: Miami de handen vol aan de misdaad. Hier draait het juist niet om de psychologie achter een moord, maar is het forensisch bewijs, het DNA, dat telt. Gewapend met de modernste technieken gaan de forensische detectives onder leiding van Horatio Caine op zoek naar álle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van een moord.
  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime

  Reacties

 1. TV-TIP Hunted

  Hunted
  NPO 3 om 20:25 uur
  Een nieuw seizoen betekent een verse jacht op een roedel doodgewone burgers die drie weken uit handen van de hunters proberen te blijven. Dat lukt maar weinigen en dat is soms onterecht volgens veel kijkers. In het vorige seizoen zouden de slim spelende finalisten Kelly en Romy geen eerlijke kans hebben gehad om hun vrijheid tegemoet te snellen.

  TV-TIP Jumanji: Welcome to the Jungle

  Jumanji: Welcome to the Jungle
  Net 5 om 20:30 uur
  Wanneer vier tieners een oud videospel spelen, worden ze letterlijk het spel ingezogen. Ze komen erachter dat ze allemaal een ander uiterlijk hebben gekregen en dat ze speciale eigenschappen bezitten. Ze moeten allerlei opdrachten zien te voltooien. Met een beperkt aantal levens moeten ze slagen, anders blijven ze vastzitten in dit spel.

  Interview