Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN levert in oktober alle klanten die het basispakket van Interactieve TV kopen, vanwege Halloween een ‘criminele zender’ uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  29 september 2021
  comments 3
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Het digitaal themakanaal RTL Crime van RTL Nederland staat de gehele maand oktober bij KPN in de schijnwerpers. RTL Crime wordt als zender van de maand op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 aan alle Nederlanders geleverd die tv- en videocontent via KPN Interactieve TV consumeren. RTL Crime is het gehele jaar door als onderdeel van het aanvullende Pluspakket bij KPN Interactieve TV beschikbaar. De maandelijkse kosten voor toegang tot dit Pluspakket bedragen afhankelijk van het afgenomen abonnement voor tv en internet €6,99 of €9,99 per maand.

   

  Wat is RTL Crime?

  Dit themakanaal geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze maand kun je onder andere genieten van twee lekkere klassieke Amerikaanse crime-series.

   

  Welke series worden uitgezonden?

  In oktober zijn veel afleveringen van bekende internationale crime-series op RTL Crime te volgen. Het gaat onder meer om de volgende series.

   

  • Criminal Minds - Deze serie volgt een aantal FBI-agenten gespecialiseerd in gedragsanalyse. Ze analyseren de gedachtegang van de crimineel, om zo te kunnen voorspellen wat zijn volgende stap zal zijn. Maar daarbij blijven ze zelf niet altijd buiten schot…
  • CSI: Miami - In de stad van zon, zee, strand en mooie mensen heeft het team van CSI: Miami de handen vol aan de misdaad. Hier draait het juist niet om de psychologie achter een moord, maar is het forensisch bewijs, het DNA, dat telt. Gewapend met de modernste technieken gaan de forensische detectives onder leiding van Horatio Caine op zoek naar álle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van een moord.
  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Next Level Chef

  Next Level Chef
  Net 5 om 19:30 uur
  Na MasterChef en Hell’s Kitchen pakt de vuilbekkende kookgoeroe Gordon Ramsay het in de kookwedstrijd Next Level Chef net even anders aan.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)