Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN levert in oktober alle klanten die het basispakket van Interactieve TV kopen, vanwege Halloween een ‘criminele zender’ uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  29 september 2021
  comments 3
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  Het digitaal themakanaal RTL Crime van RTL Nederland staat de gehele maand oktober bij KPN in de schijnwerpers. RTL Crime wordt als zender van de maand op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 aan alle Nederlanders geleverd die tv- en videocontent via KPN Interactieve TV consumeren. RTL Crime is het gehele jaar door als onderdeel van het aanvullende Pluspakket bij KPN Interactieve TV beschikbaar. De maandelijkse kosten voor toegang tot dit Pluspakket bedragen afhankelijk van het afgenomen abonnement voor tv en internet €6,99 of €9,99 per maand.

   

  Wat is RTL Crime?

  Dit themakanaal geeft iedere crime-liefhebber een alibi, met Nederlandse en internationale misdaadprogramma’s en -series van de hoogste kwaliteit. 24 uur per dag, zeven dagen per week. Deze maand kun je onder andere genieten van twee lekkere klassieke Amerikaanse crime-series.

   

  Welke series worden uitgezonden?

  In oktober zijn veel afleveringen van bekende internationale crime-series op RTL Crime te volgen. Het gaat onder meer om de volgende series.

   

  • Criminal Minds - Deze serie volgt een aantal FBI-agenten gespecialiseerd in gedragsanalyse. Ze analyseren de gedachtegang van de crimineel, om zo te kunnen voorspellen wat zijn volgende stap zal zijn. Maar daarbij blijven ze zelf niet altijd buiten schot…
  • CSI: Miami - In de stad van zon, zee, strand en mooie mensen heeft het team van CSI: Miami de handen vol aan de misdaad. Hier draait het juist niet om de psychologie achter een moord, maar is het forensisch bewijs, het DNA, dat telt. Gewapend met de modernste technieken gaan de forensische detectives onder leiding van Horatio Caine op zoek naar álle aanwijzingen die kunnen leiden tot het oplossen van een moord.
  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalRTL Crime

  Reacties

 1. TV-TIP Lewis

  Lewis
  RTL 8 om 20:25 uur
  De moord op Murray Hayes stelt Lewis en zijn sidekick Hathaway voor een raadsel. De professor had kort voor zijn dood voor een godsvermogen het originele manuscript van een gedicht gekocht en die aankoop lijkt hem fataal te zijn geworden. Terwijl het duo in de zaak duikt, wordt het in de wielen gereden door amateurspeurneus Michelle Maraber.

  TV-TIP Mr. Frank Visser doet uitspraak

  Mr. Frank Visser doet uitspraak
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het piepkleine Zeeuwse gehucht Baarland is het strijdtoneel van een jarenlange rel over een brandgang. Volgens Adrie hebben zijn buren het vehikel tussen beide huizen zo smal gemaakt, dat hij nog nauwelijks z’n kont kan keren. De buren, Martijn en Miriam, geven op hun beurt Adrie de schuld van het versmallen van het pad. Inmiddels heeft de burenruzie zijn knelpunt bereikt en is het de hoogste tijd dat Viktor en de besnorde brandjesblusser als de brandweer naar Zeeland vertrekken.

  Interview

  • *

   Floortje Dessing

   Floortje gaat mee

   Floortje Dessing rijdt met prijswinnend fotograaf Jasper Doest mee van Nederland naar Nepal, om onderweg verhalen vast te leggen over de relatie tussen mens en dier.
   Reacties0 reactie(s)