Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN-klanten die naast internet ook het abonnement voor Interactieve TV afnemen, kunnen de hele maand september naar RTL Telekids kijken.
  Jarco Kriek
  31 augustus 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN plaatst ieder maand een zender uit het aanvullende Pluspakket in de etalage op voorkeuzekanaal 42. Op deze manier wil KPN de omzet verhogen door de verkoop van meer aanvullende abonnementen. Naast tientallen lineaire tv-kanalen wordt bij het Pluspakket ook een ruim aanbod van films en series geleverd. Deze kunnen on demand via de bruikleendecoder of de Interactieve TV-app bekeken worden. Het aanbod van films en series binnen het Pluspakket wordt regelmatig vernieuwd.

   

  RTL Telekids

  RTL Telekids is gedurende de hele maand september op het etalagekanaal te zien. KPN over deze zender: “RTL Telekids is er voor kinderen van alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen ’s ochtends kijken naar vrolijke animatieseries als Musti en PipaPanda. Later op de dag is er ruimte voor avonturen voor (oudere) kinderen. Met series als Draken: Rijders van Berk en Hotwheels is spanning verzekerd.”

   

  Canal Digitaal

  De keuze van KPN voor RTL Telekids als zender van de maand komt op het moment dat Canal+ Luxembourg bekend maakte dat de drie themakanalen van RTL NederlandRTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids – op 1 oktober uit het aanbod van Canal Digitaal verdwijnen. Hogere distributiekosten zijn reden voor het Luxemburgse bedrijf om de RTL-zenders uit het Canal Digitaal-aanbod te schrappen.

  KPNInteractieve TVRTL Telekidszender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)