Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit

  KPN-klanten die naast internet ook het abonnement voor Interactieve TV afnemen, kunnen de hele maand september naar RTL Telekids kijken.
  Jarco Kriek
  31 august 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN plaatst ieder maand een zender uit het aanvullende Pluspakket in de etalage op voorkeuzekanaal 42. Op deze manier wil KPN de omzet verhogen door de verkoop van meer aanvullende abonnementen. Naast tientallen lineaire tv-kanalen wordt bij het Pluspakket ook een ruim aanbod van films en series geleverd. Deze kunnen on demand via de bruikleendecoder of de Interactieve TV-app bekeken worden. Het aanbod van films en series binnen het Pluspakket wordt regelmatig vernieuwd.

   

  RTL Telekids

  RTL Telekids is gedurende de hele maand september op het etalagekanaal te zien. KPN over deze zender: “RTL Telekids is er voor kinderen van alle leeftijden. De allerkleinsten kunnen ’s ochtends kijken naar vrolijke animatieseries als Musti en PipaPanda. Later op de dag is er ruimte voor avonturen voor (oudere) kinderen. Met series als Draken: Rijders van Berk en Hotwheels is spanning verzekerd.”

   

  Canal Digitaal

  De keuze van KPN voor RTL Telekids als zender van de maand komt op het moment dat Canal+ Luxembourg bekend maakte dat de drie themakanalen van RTL NederlandRTL Lounge, RTL Crime en RTL Telekids – op 1 oktober uit het aanbod van Canal Digitaal verdwijnen. Hogere distributiekosten zijn reden voor het Luxemburgse bedrijf om de RTL-zenders uit het Canal Digitaal-aanbod te schrappen.

  KPNInteractieve TVRTL Telekidszender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview