Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV uit voor tijdelijke evenementen

  KPN zet in december een zender in de etalage waar de jaarlijks terugkerende publieke radio-evenementen te volgen zijn.
  Jarco Kriek
  2 december 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV uit voor tijdelijke evenementen
  Foto Getty Images

  KPN-abonnees die via DSL en glasvezel naast internet ook het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen de hele maand december kijken naar NPO 1 Extra op voorkeuzekanaal 42. Op NPO 1 Extra zijn de komende weken de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 live in beeld te volgen. Ook zijn er op dit themakanaal van de publieke omroep in december veel films en series te zien. KPN levert NPO 1 Extra normaal alleen aan abonnees met het Pluspakket. Naast de themazender biedt KPN alle Interactieve TV-abonnees in december de mogelijkheid om zonder extra kosten onbeperkt naar tien door het telecombedrijf geselecteerde films te kijken.

   

  Meer zenders

  De komende periode maakt niet alleen KPN maar ook andere providers (zoals Ziggo) tijdelijk meer zenders beschikbaar voor alle klanten. Enkele zenders hebben dit al aan Totaal TV kenbaar gemaakt, maar kiezen ervoor om de providers zelf de officiële aankondiging aan hun eigen abonnees te laten doen.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalNPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMNPO Radio 2Serious RequestTop 2000

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)