Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket Interactieve TV uit voor tijdelijke evenementen

  KPN zet in december een zender in de etalage waar de jaarlijks terugkerende publieke radio-evenementen te volgen zijn.
  Jarco Kriek
  2 december 2022
  comments 0
  KPN breidt basispakket Interactieve TV uit voor tijdelijke evenementen
  Foto Getty Images

  KPN-abonnees die via DSL en glasvezel naast internet ook het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen de hele maand december kijken naar NPO 1 Extra op voorkeuzekanaal 42. Op NPO 1 Extra zijn de komende weken de radio-evenementen NPO 3FM Serious Request en NPO Radio 2 Top 2000 live in beeld te volgen. Ook zijn er op dit themakanaal van de publieke omroep in december veel films en series te zien. KPN levert NPO 1 Extra normaal alleen aan abonnees met het Pluspakket. Naast de themazender biedt KPN alle Interactieve TV-abonnees in december de mogelijkheid om zonder extra kosten onbeperkt naar tien door het telecombedrijf geselecteerde films te kijken.

   

  Meer zenders

  De komende periode maakt niet alleen KPN maar ook andere providers (zoals Ziggo) tijdelijk meer zenders beschikbaar voor alle klanten. Enkele zenders hebben dit al aan Totaal TV kenbaar gemaakt, maar kiezen ervoor om de providers zelf de officiële aankondiging aan hun eigen abonnees te laten doen.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalNPOpublieke omroepNPO 1 Extra3FMNPO Radio 2Serious RequestTop 2000

  Reacties

 1. TV-TIP MAX Ouderenjournaal

  MAX Ouderenjournaal
  NPO 1 om 16:37 uur
  Ter gelegenheid van de Week tegen Eenzaamheid pakt MAX Ouderenjournaal uit met een speciale editie om mensen een hart onder de riem te steken. Met inspirerende, motiverende en confronterende levensverhalen van normale Nederlanders wordt eenzaamheid onder de aandacht gebracht. Dat kan namelijk in allerlei vormen voorkomen. De 81-jarige Heino heeft voldoende bezigheden buiten de deur, maar thuis op de bank voelt hij zich erg alleen. Maar ook jonge mensen kunnen zich soms erg eenzaam voelen, zoals de dertigjarige Bryan, die hierover schreef op Twitter.

  TV-TIP 90 Day Fiancé UK

  90 Day Fiancé UK
  TLC om 20:30 uur
  Wat de Amerikanen doen, kunnen de Britten ook. In 90 Day Fiancé UK worden Britse mannen en vrouwen gevolgd die een geliefde uit het buitenland halen en negentig dagen hebben om wel of niet te trouwen. Die relaties zijn meestal gedoemd te mislukken, maar alsnog doen de koppels er alles aan om hun relatie te laten werken. De alleenstaande moeder Louise is bijvoorbeeld smoorverliefd op de Colombiaanse rapper Jose en hoopt dat hij haar de liefde kan geven die zij mist. Haar familie en vrienden hebben hun twijfels over de krullenbol.

  Interview

  • *

   Ewout Genemans

   Bureau Rotterdam

   In Bureau Rotterdam gaat presentator Ewout Genemans op pad met de politie in de meest rauwe stad van Nederland.
   Reacties0 reactie(s)