Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket tijdelijk uit met alle NPO Extra-kanalen

  De NPO Extra-kanalen NPO 1 Extra en NPO Politiek & Nieuws zijn al enige tijd beschikbaar voor alle klanten van KPN TV+ en Interactieve TV.
  Jarco Kriek
  1 april 2024
  comments 3
  KPN breidt basispakket tijdelijk uit met alle NPO Extra-kanalen
  Foto Getty Images

  De hele maand april kunnen KPN-klanten met alleen het basispakket ook naar NPO 2 Extra kijken. Dit kanaal is bij KPN onderdeel van het aanvullende Pluspakket. In april is dit publieke themakanaal echter voor iedere abonnee beschikbaar als zender van de maand op voorkeuzekanaal 42. KPN en andere providers zoals Odido en Delta laten klanten met een maandelijks wisselende zender kennismaken met het zenderaanbod van de aanvullende tv-pakketten. Bij KPN is het aanvullende Pluspakket met tientallen lineaire zenders en diverse titels films en series via video on demand verkrijgbaar voor €6,99 per maand.

   

  NPO 2 Extra

  In april staat staat het publieke themakanaal NPO 2 Extra in de schijnwerper. Het programma-aanbod van NPO 2 Extra bestaat hoofdzakelijk uit muziek, kunst en cultuur. Dit kanaal is bij Ziggo, KPN, Odido en enkele andere providers beschikbaar voor klanten met een aanvullend tv-abonnement. Enkele kleinere providers bieden het kanaal aan alle klanten in het basispakket. NPO 2 Extra was voorheen ook ongecodeerd via DVB-T2 (Digitenne) beschikbaar, maar binnen dit aanbod heeft NPO de doorgifte omgeruild voor NPO 1 Extra. NPO 2 Extra is wel onderdeel van het basispakket van streamingdienst NLZIET en kan tevens gratis online via NPO Start bekeken worden. 

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaalNPOpublieke omroepNPO 2 Extra

  Reacties