Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt basispakket tijdelijk uit met Nick jr, tijdens schoolvakantie

  KPN-klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+ kunnen de hele maand juli naar een extra kinderzender kijken.
  Jarco Kriek
  30 juni 2023
  comments 0
  KPN breidt basispakket tijdelijk uit met Nick jr, tijdens schoolvakantie
  Foto Getty Images

  Nick jr. is de zender van de maand juli bij KPN. Deze zender is onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Maar alle KPN-klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+ kunnen de hele maand juli via voorkeuzekanaal 42 naar deze kinderzender kijken.

   

  Wat is Nick jr.?

  Nick jr. is een kinderkanaal van Paramount Global dat zich voornamelijk richt op kinderen tussen de 2 en 6 jaar. KPN omschrijft het kanaal als volgt: “De kijkers worden meegenomen op leerzame avonturen en kunnen kijken naar educatieve en vermakelijke programma’s en series. Zoals bijvoorbeeld PAW Patrol, over zes heldhaftige pups die de bewoners van Adventure Bay beschermen. Maar ook klassiekers zoals Peppa Pig. In de familie Barbapapa zie je bij Nick Jr. Of wat dacht je van Baby Shark’s Grote Show, over de avonturen van Baby Shark en zijn beste vriend, William de vis, in Carnivore Cove?"

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Downey's Dream Cars

  Downey's Dream Cars
  discovery om 17:30 uur
  Robert Downey Jr. werd een van de grootste filmsterren van de 21ste eeuw, door de rol van Tony Stark in de Marvel-films. In deze reeks documentaires hangt Robert écht de uitvinder uit. De acteur heeft een grote verzameling auto’s; de tijd is rijp om ze om te bouwen naar elektrische voertuigen. Downey trapt af met een Chevrolet K10 pick-uptruck die nú nog 1 op 6 rijdt. Verder op de planning staan een Corvette Stingray én het up-to-date brengen van een klassieke Volkswagen T1-bus.

  TV-TIP Assassin's Creed

  Assassin's Creed
  RTL 7 om 20:25 uur
  Callum (Michael Fassbender) wordt wegens moord ter dood veroordeeld. Het vonnis wordt nooit voltrokken: het bedrijf Abstergo laat Callum via een geavanceerde techniek in de huid van zijn vijftiende-eeuwse voorvader Aguilar kruipen. Als Aguilar moet hij de Tempeliers uitschakelen.

  Interview