Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter

  KPN heeft NPO Politiek & Nieuws deze week bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  10 march 2022
  comments 8
  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter
  Foto Getty Images

  NPO heeft enkele weken geleden eerder dan werd verwacht het digitaal themakanaal NPO Politiek & Nieuws van SD naar HD opgewaardeerd. Vanaf het eerste moment werd dit kanaal door SKV in HD aan klanten aangeboden. KPN volgde deze week door NPO Politiek & Nieuws bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit op te waarderen. Naast SKV en KPN bieden nog enkele andere kleinere providers dit kanaal in HD aan.

   

  Ziggo

  Ziggo was in de afgelopen maanden op de goede weg en waardeerde tientallen kanalen naar HD op. Zo was Ziggo van de grotere landelijke providers die de twee overige publieke digitale themakanalen NPO 1 Extra en NPO 2 Extra in HD via het eigen kabelnetwerk distribueerde. Met NPO Politiek & Nieuws blijft Ziggo vooralsnog achter en is dit kanaal tot dit moment in SD beschikbaar. Het is onbekend wanneer dit nieuwskanaal en onder meer ook een ander nieuwskanaal als CNN naar HD wordt opgewaardeerd.

  NPOpublieke omroepNPO PolitiekZiggoVodafoneZiggoKPNSKV

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Kopen zonder Kijken

  Kopen zonder Kijken
  RTL 4 om 20:30 uur
  Vera en Casper huren een flatje in de binnenstad van Leiden. Nu het tijd wordt om de vleugels uit te slaan, moet er een aantal knopen worden door­gehakt.

  TV-TIP Chateau Bijstand

  Chateau Bijstand
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het kostte heel wat gepuf, gesteun, geklaag en rollende ogen, maar voor de familie Meiland zit de maand afzien in de bijstand erop.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)