Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter

  KPN heeft NPO Politiek & Nieuws deze week bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  10 march 2022
  comments 8
  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter
  Foto Getty Images

  NPO heeft enkele weken geleden eerder dan werd verwacht het digitaal themakanaal NPO Politiek & Nieuws van SD naar HD opgewaardeerd. Vanaf het eerste moment werd dit kanaal door SKV in HD aan klanten aangeboden. KPN volgde deze week door NPO Politiek & Nieuws bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit op te waarderen. Naast SKV en KPN bieden nog enkele andere kleinere providers dit kanaal in HD aan.

   

  Ziggo

  Ziggo was in de afgelopen maanden op de goede weg en waardeerde tientallen kanalen naar HD op. Zo was Ziggo van de grotere landelijke providers die de twee overige publieke digitale themakanalen NPO 1 Extra en NPO 2 Extra in HD via het eigen kabelnetwerk distribueerde. Met NPO Politiek & Nieuws blijft Ziggo vooralsnog achter en is dit kanaal tot dit moment in SD beschikbaar. Het is onbekend wanneer dit nieuwskanaal en onder meer ook een ander nieuwskanaal als CNN naar HD wordt opgewaardeerd.

  NPOpublieke omroepNPO PolitiekZiggoVodafoneZiggoKPNSKV

  Reacties

 1. TV-TIP De Bodyguard

  De Bodyguard
  NPO 3 om 20:25 uur
  De cursus Brandveiligheid is koud afgerond of er staat al een huis in lichterlaaie. En niet zomaar een huis, maar een huis met een vip. Terwijl het kandidatenveld twijfelt over wat te doen – blussen of ­evacueren – wordt het voor een van hen te heet onder de ­voeten, wat een keiharde exit ­betekent. Voor het over­gebleven zestal staat direct een nieuwe opdracht op stapel: begeleid een bekende influencer naar een interviewlocatie. Maar wat als er opeens een nijdige man opduikt?

  TV-TIP Parker

  Parker
  Veronica om 20:30 uur
  Parker is een beroepscrimineel met een ongebruikelijke gedragscode: hij steelt niet van de armen en zal onschuldige mensen nooit iets aandoen. Tijdens zijn nieuwste klus wordt hij neergeschoten door zijn medeovervallers als hij weigert aan een ander plan mee te werken. Ze laten hem voor dood achter, maar hij overleeft het en weet zijn ex-teamgenoten op te sporen in het rijke Palm Beach. De bende is daar bezig met het plannen van hun grootste overval ooit. Vermomd als een vermogende Texaan en met hulp van de beeldschone makelaar Leslie zint Parker op wraak.

  Interview