Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter

  KPN heeft NPO Politiek & Nieuws deze week bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit opgewaardeerd.
  Jarco Kriek
  10 maart 2022
  comments 8
  KPN breidt HD uit, Ziggo blijft achter
  Foto Getty Images

  NPO heeft enkele weken geleden eerder dan werd verwacht het digitaal themakanaal NPO Politiek & Nieuws van SD naar HD opgewaardeerd. Vanaf het eerste moment werd dit kanaal door SKV in HD aan klanten aangeboden. KPN volgde deze week door NPO Politiek & Nieuws bij Interactieve TV voor alle klanten naar HD-kwaliteit op te waarderen. Naast SKV en KPN bieden nog enkele andere kleinere providers dit kanaal in HD aan.

   

  Ziggo

  Ziggo was in de afgelopen maanden op de goede weg en waardeerde tientallen kanalen naar HD op. Zo was Ziggo van de grotere landelijke providers die de twee overige publieke digitale themakanalen NPO 1 Extra en NPO 2 Extra in HD via het eigen kabelnetwerk distribueerde. Met NPO Politiek & Nieuws blijft Ziggo vooralsnog achter en is dit kanaal tot dit moment in SD beschikbaar. Het is onbekend wanneer dit nieuwskanaal en onder meer ook een ander nieuwskanaal als CNN naar HD wordt opgewaardeerd.

  NPOpublieke omroepNPO PolitiekZiggoVodafoneZiggoKPNSKV

  Reacties

 1. TV-TIP WK Veldrijden

  WK Veldrijden
  NPO 1 om 15:03 uur
  Hoewel Marianne Vos zich vorig jaar voor de zevende keer de regenboog­trui infietste, is niet de kannibaal uit ’s-Hertogenbosch, maar Fem van Empel de favoriet voor de wereldtitel. Het talent uit Den Dungen reeg de wereldbekerzeges afgelopen tijd aan elkaar, maar kwam tijdens het NK vorig maand verrassend adem tekort. De nationale titel ging naar Puck Pieterse, die in Hoogerheide niet alleen haar Nederlandse concurrentie, maar ook het internationale veld eruit wil peddelen.

  TV-TIP Serengeti

  Serengeti
  NPO 1 om 19:05 uur
  Het leven op de eindeloze grasvlaktes van de Serengeti leek even rustig voort te kabbelen, maar oplaaiende vetes blijken nooit ver weg. Terwijl Tamu, een pasgeboren gazellekalfje, zijn eerste wiebelige stappen zet, wordt hij beloerd door de hongerige jakhalzen Shavu en Shaba. Maar ook zij hebben hun problemen. Hun pups zijn het huis uitgetreiterd door een legertje agressieve mieren en zijn nu onvindbaar. Weten pa en moe hun kroost op te sporen?

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)