Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt HD-zenderaanbod uit

  KPN biedt na enige vertraging uiteindelijk toch het volledig in HD beschikbare zenderaanbod van de publieke omroep NPO via Interactieve TV aan.
  Jarco Kriek
  2 februari 2022
  comments 5
  KPN breidt HD-zenderaanbod uit
  Foto Getty Images

  KPN-woordvoerder Gerd de Smyter liet in december desgevraagd aan Totaal TV weten dat NPO 1 Extra in de eerste weken van 2022 van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd zou worden. Eerder deden meerdere providers – waaronder belangrijkste concurrent Ziggo – dit al. KPN heeft vandaag deze belofte ingelost. Abonnees van Interactieve TV die het aanvullende Pluspakket kopen, kunnen NPO 1 Extra in HD kijken.

   

  Meer HD in aantocht

  KPN en andere providers kunnen binnen enkele maanden ook het digitale themakanaal NPO Politiek & Nieuws in HD aan klanten gaan aanbieden. Dit is het laatste lineaire kanaal van de publieke omroep dat nog in SD-beeldkwaliteit bij providers wordt aangeleverd. NPO verwacht dat het aanvoersignaal in ieder geval voor de zomer naar HD wordt opgewaardeerd.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDbeeldkwaliteitNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP Pretty Woman

  Pretty Woman
  RTL 8 om 20:25 uur
  Zakenman Edward Lewis (Richard Gere) gaat voor zijn werk een week naar Los Angeles. Voor enkele evenementen huurt hij sekswerker Vivian Ward (Julia Roberts) in om hem die week te vergezellen. Dat was bedoeld als een simpele zakelijke transactie, maar het loopt helemaal anders: Edward en Vivian worden verliefd op elkaar.

  TV-TIP Voor Hetzelfde Geld

  Voor Hetzelfde Geld
  RTL 4 om 20:30 uur
  Leonie ter Braak helpt mensen die hun kleine woning in de stad in willen ruilen voor een paleis op het platteland. Leonie volgt Natasja Froger op als presentatrice en staat meteen voor een moeilijke opgave. Erwin en Bianca wonen in Eindhoven, en hun zoon Jorg bivakkeert op zolder mét zijn vriendin Astri. Ze zoeken twee huisjes op hetzelfde perceel, zodat ze dicht bij elkaar wonen maar tóch privacy hebben. Ze spreken af dat ze alleen verhuizen als iedereen het over een huis eens is, en dát maakt de opdracht niet makkelijker.

  Interview