Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt HD-zenderaanbod uit

  KPN biedt na enige vertraging uiteindelijk toch het volledig in HD beschikbare zenderaanbod van de publieke omroep NPO via Interactieve TV aan.
  Jarco Kriek
  2 february 2022
  comments 5
  KPN breidt HD-zenderaanbod uit
  Foto Getty Images

  KPN-woordvoerder Gerd de Smyter liet in december desgevraagd aan Totaal TV weten dat NPO 1 Extra in de eerste weken van 2022 van SD- naar HD-beeldkwaliteit opgewaardeerd zou worden. Eerder deden meerdere providers – waaronder belangrijkste concurrent Ziggo – dit al. KPN heeft vandaag deze belofte ingelost. Abonnees van Interactieve TV die het aanvullende Pluspakket kopen, kunnen NPO 1 Extra in HD kijken.

   

  Meer HD in aantocht

  KPN en andere providers kunnen binnen enkele maanden ook het digitale themakanaal NPO Politiek & Nieuws in HD aan klanten gaan aanbieden. Dit is het laatste lineaire kanaal van de publieke omroep dat nog in SD-beeldkwaliteit bij providers wordt aangeleverd. NPO verwacht dat het aanvoersignaal in ieder geval voor de zomer naar HD wordt opgewaardeerd.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDbeeldkwaliteitNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP Vandaag Inside

  Vandaag Inside
  SBS 6 om 21:35 uur
  Heel erg lang heeft het afscheid van Vandaag Inside niet geduurd.

  TV-TIP Bean

  Bean
  SBS 9 om 22:15 uur
  De sullige Mr. Bean werkt als bewaker in de Royal National Gallery. Zijn bazen willen hem ontslaan, omdat hij altijd slaapt.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)