Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen de gehele maand november naar ONS kijken.
  Jarco Kriek
  24 august 2021
  comments 0
  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 iedere maand een wisselende zender uit het aanvullende Pluspakket aan klanten aan die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen. Op deze manier kan deze klantengroep kennismaken met zenders uit aanvullende zenderpakketten. Het doel van deze zogenaamde zender van de maand is om meer duurdere tv-pakketten te verkopen.

   

  Televisie voor ouderen

  De gehele maand september wordt de zender ONS op het etalagekanaal aan alle klanten aangeboden. ONS is een zender die nostalgie een warm hart toedraagt met programma’s uit het verleden. Het aanbod bestaat uit zowel nationale als internationale films, series en documentaires aangevuld met programma’s over onder meer muziek en geschiedenis.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalONS
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win Harry Potter in 4K Ultra HD

   Een wonderbaarlijke nieuwe manier om de magische wereld van Harry Potter te beleven! Bekijk Harry Potter en de Steen der Wijzen zoals je hem nog nooit hebt gezien, nu in 4K-resolutie. Totaal TV mag deze voor drie Oscars genomineerde fantasyfilm vijf keer op 4K Ultra HD weggeven.

  TV-TIP Car wars

  Car wars
  SBS6 om 20:30 uur
  In de finale nemen de overgebleven coureurs het met hun radiografisch bestuurbare auto's tegen elkaar op voor de prijzenpot.

  TV-TIP Hotel Mumbai

  Hotel Mumbai
  Net5 om 20:30 uur
  Een groep zwaar bewapende Pakistaanse militanten opent de aanval op het iconische Taj Mahal Palace hotel in India.

  Interview

  • *

   Tooske Ragas

   K2 zoekt K3

   De Vlaamse presentator Kürt Rogiers en onze eigen Tooske Ragas zorgen dat de zoektocht naar een nieuw K3-lid in goede banen wordt geleid.
   Reacties0 reactie(s)