Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen de gehele maand november naar ONS kijken.
  Jarco Kriek
  24 august 2021
  comments 0
  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 iedere maand een wisselende zender uit het aanvullende Pluspakket aan klanten aan die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen. Op deze manier kan deze klantengroep kennismaken met zenders uit aanvullende zenderpakketten. Het doel van deze zogenaamde zender van de maand is om meer duurdere tv-pakketten te verkopen.

   

  Televisie voor ouderen

  De gehele maand september wordt de zender ONS op het etalagekanaal aan alle klanten aangeboden. ONS is een zender die nostalgie een warm hart toedraagt met programma’s uit het verleden. Het aanbod bestaat uit zowel nationale als internationale films, series en documentaires aangevuld met programma’s over onder meer muziek en geschiedenis.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalONS
 1. Doe mee en win!

  • *

   Win De beentjes van Sint-Hildegard

   CineMember voegt deze maand onder andere De beentjes van Sint-Hildegard toe, waarin Gedda zóveel van Jan houdt, dat hij het er benauwd van krijgt. Zij ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen… Wij geven vijf keer een maandabonnement weg, waarmee onder andere dit comedy-drama te bekijken is.

  TV-TIP Het blok Australië

  Het blok Australië
  Play4 om 08:50 uur
  In Nederland vond Net5 het na zeven seizoenen wel welletjes, maar in Australië wordt er al een dikke 15 seizoenen doorgehamerd.

  TV-TIP Prometheus

  Prometheus
  om 03:47 uur
  Prometheus is een prequel op Alien, maar vertelt ook een compleet eigen verhaal. Waardoor je weinig voorkennis nodig hebt.

  Interview

  • *

   Leo Alkemade

   Van je familie moet je het hebben

   Een hoofdgast wordt naar de studio gelokt waar familieleden en vrienden zijn om samen een quiz te spelen. De presentatie is in handen van Leonie ter Braak en Leo Alkemade.
   Reacties0 reactie(s)