Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen de gehele maand november naar ONS kijken.
  Jarco Kriek
  24 august 2021
  comments 0
  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 iedere maand een wisselende zender uit het aanvullende Pluspakket aan klanten aan die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen. Op deze manier kan deze klantengroep kennismaken met zenders uit aanvullende zenderpakketten. Het doel van deze zogenaamde zender van de maand is om meer duurdere tv-pakketten te verkopen.

   

  Televisie voor ouderen

  De gehele maand september wordt de zender ONS op het etalagekanaal aan alle klanten aangeboden. ONS is een zender die nostalgie een warm hart toedraagt met programma’s uit het verleden. Het aanbod bestaat uit zowel nationale als internationale films, series en documentaires aangevuld met programma’s over onder meer muziek en geschiedenis.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalONS
 1. TV-TIP WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus

  WK-Kwalificatie Voetbal (v): Nederland - Belarus
  NPO 1 om 20:24 uur
  Vier dagen na de oefenpot tegen de Britten en een week voor de start van het EK kruist Oranje de degens met de dames van Belarus.

  TV-TIP Zwarte Zwanen

  Zwarte Zwanen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Ook in het achtste deel van Zwarte Zwanen duikt Cees Grimbergen in de wereld van oude sokken, niet behaalde rendementen en indexeringen.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)