Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit

  Nederlanders die bij KPN een abonnement voor het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen de gehele maand november naar ONS kijken.
  Jarco Kriek
  24 augustus 2021
  comments 0
  KPN breidt in september basispakket Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 iedere maand een wisselende zender uit het aanvullende Pluspakket aan klanten aan die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen. Op deze manier kan deze klantengroep kennismaken met zenders uit aanvullende zenderpakketten. Het doel van deze zogenaamde zender van de maand is om meer duurdere tv-pakketten te verkopen.

   

  Televisie voor ouderen

  De gehele maand september wordt de zender ONS op het etalagekanaal aan alle klanten aangeboden. ONS is een zender die nostalgie een warm hart toedraagt met programma’s uit het verleden. Het aanbod bestaat uit zowel nationale als internationale films, series en documentaires aangevuld met programma’s over onder meer muziek en geschiedenis.

  KPNXS4AllInteractieve TVzender van de maandetalagekanaalONS
 1. Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)