Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Interactieve TV basispakket tijdelijk uit

  KPN-klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen in november wederom met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken.
  Jarco Kriek
  23 oktober 2021
  comments 0
  KPN breidt Interactieve TV basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt elke maand een andere zender uit het Pluspakket op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst van Interactieve TV als zender van de maand aan. In november zet KPN de klassieke zender Classica van het Canadese muziekbedrijf Stingray in de etalage.

   

  Meer dan alleen klassiek

  Hoewel klassieke muziek het belangrijkst in de programmering van Stingray Classica is, kan op de muziekzender naar meer worden gekeken. Ook opera en ballet zijn met enige regelmaat op deze muziekzender te zien.

  KPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Den Skyldige

  Den Skyldige
  NPO 3 om 20:24 uur
  In afwachting van een rechtszaak omtrent zijn handelen bij een incident, is politieagent Asger uit zijn functie ontheven en gedwongen om bij de alarmcentrale te werken. Hij beantwoordt een noodoproep van een verwarde vrouw, die vermoedelijk slachtoffer van een ontvoering is. Met de telefoon als enige hulpmiddel begint Asger een race tegen de klok om de vrouw op te sporen.

  TV-TIP Louis Theroux: Dark States

  Louis Theroux: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Houston is de op drie na grootste stad van de Verenigde Staten én het belangrijkste kruispunt van mensenhandel in Noord-Amerika. Naar schatting een op de vijf slachtoffers wordt via Houston verhandeld. De meesten van hen belanden uiteindelijk in de seksindustrie. In de laatste aflevering van het drieluik Dark States onderzoekt Louis de verhouding tussen prostituee en pooier en probeert hij erachter te komen wat deze vrouwen tussen de klamme lappen houdt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)