Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Interactieve TV basispakket tijdelijk uit

  KPN-klanten die alleen het basispakket van Interactieve TV kopen, kunnen in november wederom met een zender uit het aanvullende Pluspakket kennismaken.
  Jarco Kriek
  23 october 2021
  comments 0
  KPN breidt Interactieve TV basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  KPN biedt elke maand een andere zender uit het Pluspakket op voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst van Interactieve TV als zender van de maand aan. In november zet KPN de klassieke zender Classica van het Canadese muziekbedrijf Stingray in de etalage.

   

  Meer dan alleen klassiek

  Hoewel klassieke muziek het belangrijkst in de programmering van Stingray Classica is, kan op de muziekzender naar meer worden gekeken. Ook opera en ballet zijn met enige regelmaat op deze muziekzender te zien.

  KPNXS4AlltvtelevisieInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win de dvd van Luizenmoeder de film

   Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Er is onderbezetting, corona heeft alles op scherp gezet en de ouders zijn nog veeleisender dan voorheen. Totaal TV geeft de dvd van deze komedie vijf keer weg.

  TV-TIP Freeks wilde wereld

  Freeks wilde wereld
  NPO 3 om 18:11 uur
  Freek Vonk reist naar Nepal om de Bengaalse tijger in het echt te zien. Dit indrukwekkende dier is met uitsterven bedreigd.

  TV-TIP Christmas in Evergreen

  Christmas in Evergreen
  RTL 8 om 20:28 uur
  Allie is dierenarts in Evergreen. Ze ontmoet weduwnaar Ryan en zijn dochtertje Zoe, die vast zitten vanwege een sneeuwstorm.

  Interview

  • *

   Dionne Stax

   Droomhuis gezocht

   Het komende seizoen van Droomhuis gezocht kent een nieuw presentatieduo. Niet Carrie ten Napel en Sybrand Niessen maken hun opwachting, maar Carrie en Dionne Stax presenteren samen.
   Reacties0 reactie(s)