Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Interactieve TV en TV+ tijdelijk muzikaal uit

  KPN gaat in de laatste maand van 2023 het basispakket van Interactieve TV en TV+ tijdelijk muzikaal uitbreiden. 192TV is namelijk zender van de maand.
  Jarco Kriek
  29 november 2023
  comments 1
  KPN breidt Interactieve TV en TV+ tijdelijk muzikaal uit

  192TV is bij KPN onderdeel van het aanvullende Pluspakket. Klanten die bij het telecombedrijf alleen toegang hebben tot het basispakket van de tv-producten Interactieve TV en TV+ kunnen gedurende de hele maand december kennismaken met de Nederlandse muziekzender 192TV. De zender is op het etalagekanaal te vinden op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst.

   

  Programmering

  192TV is in december traditioneel te vinden in het basispakket bij veel providers; niet alleen KPN, maar onder meer ook Ziggo. Dit heeft te maken met jaarlijks terugkerende evenementen rond de kerstdagen. Zo wordt dit jaar aandacht besteed aan de hitlijsten van de jaren dat zeezender Veronica actief was. Daarnaast zijn op 192TV videoclips van hits uit de jaren 50 tot en met 90 van de vorige eeuw te zien. De oudere videoclips zijn digitaal opgewaardeerd naar betere beeld- en geluidskwaliteit.

  KPNInteractieve TVTV+tvtelevisiePluspakketzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Papillon

  Papillon
  RTL 7 om 22:00 uur
  Henri Charrière (Charlie Hunnam) kraakt kluizen, maar hij zou nooit iemand vermoorden. Toch belandt hij na een onterechte veroordeling voor een moord die hij niet heeft gepleegd op gevangeniseiland Duivelseiland. Hij sluit een deal met medegevangene Louis Dega (Rami Malek): in ruil voor bescherming van Charrière helpt Dega hem ontsnappen.

  TV-TIP De Kist

  De Kist
  NPO 2 om 23:53 uur
  De laatste gast van het seizoen is Lucille Werner en de Lingo-presentatrice, die een tijdje in de Tweede Kamer heeft gezeten voor het CDA, heeft een bijzonder verhaal te vertellen. Als klein meisje werd zij vanwege haar handicap letterlijk op handen gedragen door haar vader. Het was daarom een grote schok toen hij uit het leven stapte. Dit heeft een grote indruk achtergelaten op Lucille, die zich dagelijks inzet voor mensen met een beperking.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)