Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Interactieve TV en TV+ tijdelijk zomers uit

  KPN-klanten met Interactieve TV of TV+ en alleen het basispakket, kunnen de hele maand augustus kennismaken met een Pluspakket-zender.
  Jarco Kriek
  1 augustus 2023
  comments 5
  KPN breidt Interactieve TV en TV+ tijdelijk zomers uit
  Foto Getty Images

  De zender van augustus kan in de maand van Pride Amsterdam eigenlijk alleen maat OUTtv zijn. Hét lifestyle-kanaal voor de gay en open-minded. OUTtv is standaard onderdeel van het aanvullende Pluspakket. In augustus kan iedere KPN-abonnee met Interactieve TV of TV+ naar deze zender van de maand kijken via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42.

   

  OUTtv gaat verder

  KPN omschrijft de zender als volgt: “OUTtv biedt internationaal succesvolle tv-programma’s, populaire series, award winning films en indrukwekkende documentaires. Daarnaast doet OUTtv verslag van nationale en internationale LHBTI-evenementen, filmfestivals, fashionshows, reizen en de lifestyle van de community.”

  KPNTV+Interactieve TVtvtelevisiezender van de maandetalagekanaalOUTtvPluspakket

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Women's Nations League: België - Nederland

  UEFA Women's Nations League: België - Nederland
  NPO 3 om 20:00 uur
  Jill Roord verraste afgelopen zomer met een transfer van VfL Wolfsburg naar Manchester City, de club die vorig seizoen als vierde eindigde in de Women’s Super League. De Oranje-speelster heeft 26 september direct een interland tégen Engeland en dus haar nieuwe teamgenoten. Maar eerst staat vanavond België op het programma: het eerste duel in de UEFA Women's Nations League.

  TV-TIP Scott & Bailey

  Scott & Bailey
  RTL 8 om 20:25 uur
  In een meertje wordt het lijk gevonden van Mandy Sweeting, die al twintig jaar wordt vermist. Dat betekent niet dat de zaak gesloten kan worden, want het lichaam is pas recent gedumpt. Een lange tijd was haar echtgenoot de hoofdverdachte, maar hij is al een tijdje overleden, waardoor Scott en Bailey op zoek gaan naar een nieuwe verdachte. Ze ontdekken dat Mandy zwanger was en laten een DNA-test uitvoeren. De schokkende resultaten brengen hen op een nieuw spoor.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)