Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt kijken zonder decoder uit

  Abonnees van KPN Interactieve TV kunnen behalve via de KPN-bruikleendecoder ook kijken via een app. Die mogelijkheid wordt nu uitgebreid.
  Jarco Kriek
  15 juni 2022
  comments 1
  KPN breidt kijken zonder decoder uit
  Foto Getty Images

  Het kijken zonder decoder kan op dit moment al via diverse Smart TV-internettelevisies, de Apple TV HD/4K en mediaspeler die gebruikmaken van Google TV en Android TV OS. Aan dit rijtje kan nu ook de Amazon Fire Stick HD/4K worden toegevoegd. Dit meldt Tweakers. KPN heeft de mogelijkheid van kijken via de Fire Stick van Amazon nog niet op de eigen website vermeld. De KPN Interactieve TV-app versie 0.1.4 is echter wel te downloaden via de appwinkel van Amazon.

   

  Niet de eerste

  Diverse providers – waaronder Ziggo en T-Mobile – bieden al langere tijd een app voor online interactief kijken met de Amazon Fire Stick. Ook andere Nederlandse streamingdiensten zoals NLZIET en KIJK zijn beschikbaar op de mediaspeler van Amazon. Dit geldt ook voor internationale streamingdiensten als Netflix en Disney+, en natuurlijk Amazons eigen Prime Video.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderAmazonFire Stick

  Reacties

 1. TV-TIP Schaatsen: NK Afstanden

  Schaatsen: NK Afstanden
  NPO 1 om 18:20 uur
  Het was aan het begin van het schaatsseizoen nog de vraag wat de overstap naar Team Reggenborgh Patrick Roest zou brengen. Het antwoord weten we inmiddels: de absolute topvorm. Na de nationale allroundtitel en het goud op het EK Allround slijpt hij dit weekend zijn ijzers voor de NK Afstanden. De eerste horde: de 5.000 meter, waar hij concurrentie kan verwachten van onder anderen Beau Snellink, Kars Jansman en Marcel Bosker.

  TV-TIP Possessor

  Possessor
  Film 1 Premiere om 20:30 uur
  Tweede horrormysterie van Brandon Cronenberg _ zoon van regisseur David Cronenberg _ waarin Andrea Riseborough werkt voor een illegaal bedrijf dat een geheime technologie misbruikt om moorden te plegen via het lichaam van een ander.

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)