Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt kijken zonder decoder uit

  Abonnees van KPN Interactieve TV kunnen behalve via de KPN-bruikleendecoder ook kijken via een app. Die mogelijkheid wordt nu uitgebreid.
  Jarco Kriek
  15 june 2022
  comments 1
  KPN breidt kijken zonder decoder uit
  Foto Getty Images

  Het kijken zonder decoder kan op dit moment al via diverse Smart TV-internettelevisies, de Apple TV HD/4K en mediaspeler die gebruikmaken van Google TV en Android TV OS. Aan dit rijtje kan nu ook de Amazon Fire Stick HD/4K worden toegevoegd. Dit meldt Tweakers. KPN heeft de mogelijkheid van kijken via de Fire Stick van Amazon nog niet op de eigen website vermeld. De KPN Interactieve TV-app versie 0.1.4 is echter wel te downloaden via de appwinkel van Amazon.

   

  Niet de eerste

  Diverse providers – waaronder Ziggo en T-Mobile – bieden al langere tijd een app voor online interactief kijken met de Amazon Fire Stick. Ook andere Nederlandse streamingdiensten zoals NLZIET en KIJK zijn beschikbaar op de mediaspeler van Amazon. Dit geldt ook voor internationale streamingdiensten als Netflix en Disney+, en natuurlijk Amazons eigen Prime Video.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderAmazonFire Stick

  Reacties

 1. TV-TIP Jochem in de Wolken

  Jochem in de Wolken
  NPO 1 om 19:05 uur
  Jochem Myjer vaart in een luchtballon over het meest sprookjesachtige natuurgebied van Nederland: Zuid-Limburg.

  TV-TIP De Nationale Reistest

  De Nationale Reistest
  NPO 3 om 20:24 uur
  Nog nooit veranderde onze manier van reizen zoveel als in de afgelopen twee jaar. Dzifa en Sahil testen de reiskennis van BN'ers.

  Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)