Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt kijken zonder decoder uit

  Abonnees van KPN Interactieve TV kunnen behalve via de KPN-bruikleendecoder ook kijken via een app. Die mogelijkheid wordt nu uitgebreid.
  Jarco Kriek
  15 june 2022
  comments 1
  KPN breidt kijken zonder decoder uit
  Foto Getty Images

  Het kijken zonder decoder kan op dit moment al via diverse Smart TV-internettelevisies, de Apple TV HD/4K en mediaspeler die gebruikmaken van Google TV en Android TV OS. Aan dit rijtje kan nu ook de Amazon Fire Stick HD/4K worden toegevoegd. Dit meldt Tweakers. KPN heeft de mogelijkheid van kijken via de Fire Stick van Amazon nog niet op de eigen website vermeld. De KPN Interactieve TV-app versie 0.1.4 is echter wel te downloaden via de appwinkel van Amazon.

   

  Niet de eerste

  Diverse providers – waaronder Ziggo en T-Mobile – bieden al langere tijd een app voor online interactief kijken met de Amazon Fire Stick. Ook andere Nederlandse streamingdiensten zoals NLZIET en KIJK zijn beschikbaar op de mediaspeler van Amazon. Dit geldt ook voor internationale streamingdiensten als Netflix en Disney+, en natuurlijk Amazons eigen Prime Video.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderAmazonFire Stick

  Reacties

 1. TV-TIP Manhunt: Deadly Games

  Manhunt: Deadly Games
  SBS 9 om 20:30 uur
  Misdaadserie Manhunt behandelt elk seizoen een waargebeurde terreurdaad. Deadly Games draait om Richard Jewell. Tijdens de Olympische Spelen van 1996 in Atlanta vindt hij een staafbom. Jewell laat de omgeving ontruimen, maar als de bom afgaat, raken talloze mensen gewond. Het had veel erger kunnen zijn en hij wordt gezien als een held, maar dan ontstaan er twijfels over zijn verhaal.

  TV-TIP Prisoners

  Prisoners
  Net 5 om 20:30 uur
  De wereld van Keller Dover stort in als zijn dochter spoorloos verdwijnt. Rechercheur Loki pakt de zonderlinge Alex Jones op, maar moet hem wegens gebrek aan bewijs laten gaan. Keller is er zo van overtuigd dat de verdachte schuldig is, dat hij besluit het recht in eigen hand te nemen.

  Interview