Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt muziekaanbod Interactieve TV uit

  KPN heeft het aanbod voor alle klanten met Interactieve TV uitgebreid. Het gaat om interactieve diensten van muziekzender Xite.
  Jarco Kriek
  2 september 2022
  comments 0
  KPN breidt muziekaanbod Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  Met de Xite Interactieve TV-app kunnen gebruikers een eigen gepersonaliseerd videokanaal creëren, vergelijkbaar met de eigen afspeellijst bij muziekstreamingdienst Spotify. Ook zijn videoclips afkomstig van een groot aantal themakanalen via de app te zien en horen. De app is gratis door iedere KPN Interactieve TV-klant te gebruiken. De videoclips worden in dat geval wel met reclame aangeboden. Tegen betaling van €4,99 per maand kan de app reclamevrij gebruikt worden.

   

  Niet de eerste

  De Xite Interactieve TV-app is al enige tijd beschikbaar op de bruikleendecoders van Ziggo. Ziggo biedt ook veertig non-stop muziekkanalen van Xite aan klanten aan die minimaal het abonnement TV Standaard/TV Start afnemen. KPN biedt deze Xite audiokanalen niet aan, maar heeft de non-stop muziekkanalen van Stingray. KPN heeft ook het kanaal Xite 4K in het tv-aanbod, iets wat bij Ziggo dan weer ontbreekt.

  KPNInteractieve TVXitemuziek

  Reacties

 1. TV-TIP MasterChef Australië: Dessert Masters

  MasterChef Australië: Dessert Masters
  Net5 om 19:30 uur
  De bejubelde Australische MasterChef-franchise wordt uitgebreid met een nieuwe gang. Onder leiding van Melissa Leong en Amaury Guichon kruisen in Dessert Masters tien bekende en minder bekende patissiers de gardes om het beste dessert uit hun bakblik te toveren. Onder hen Reynold Poernomo, de toetjeskoning die het in het zevende seizoen van MasterChef nog tot de vierde plek wist te schoppen. Inmiddels is hij de trotse eigenaar van dessertbar KOI in Sydney.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (v): Nederland - België

  Voetbal: Nations League (v): Nederland - België
  NPO 3 om 20:23 uur
  In een groep met regerend Europees kampioen en verliezend WK-finalist Engeland wisten de Nederlandse dames bij de start van de eerste Nations League voor vrouwen al dat ze zich geen enkele misstap konden veroor­loven. Alleen de winnaar van de groep houdt immers kans op een ticket voor de Spelen. Toch ging het al in de eerste wedstrijd tegen België mis. Maar Oranje rechtte haar rug, en schopte het na vier wedstrijden tot de virtuele groepswinst. De laatste horde: die dekselse Red Flames.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)