Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt muziekaanbod Interactieve TV uit

  KPN heeft het aanbod voor alle klanten met Interactieve TV uitgebreid. Het gaat om interactieve diensten van muziekzender Xite.
  Jarco Kriek
  2 september 2022
  comments 0
  KPN breidt muziekaanbod Interactieve TV uit
  Foto Getty Images

  Met de Xite Interactieve TV-app kunnen gebruikers een eigen gepersonaliseerd videokanaal creëren, vergelijkbaar met de eigen afspeellijst bij muziekstreamingdienst Spotify. Ook zijn videoclips afkomstig van een groot aantal themakanalen via de app te zien en horen. De app is gratis door iedere KPN Interactieve TV-klant te gebruiken. De videoclips worden in dat geval wel met reclame aangeboden. Tegen betaling van €4,99 per maand kan de app reclamevrij gebruikt worden.

   

  Niet de eerste

  De Xite Interactieve TV-app is al enige tijd beschikbaar op de bruikleendecoders van Ziggo. Ziggo biedt ook veertig non-stop muziekkanalen van Xite aan klanten aan die minimaal het abonnement TV Standaard/TV Start afnemen. KPN biedt deze Xite audiokanalen niet aan, maar heeft de non-stop muziekkanalen van Stingray. KPN heeft ook het kanaal Xite 4K in het tv-aanbod, iets wat bij Ziggo dan weer ontbreekt.

  KPNInteractieve TVXitemuziek

  Reacties