Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt tijdelijk uit met natuurzender voor deel van klanten

  KPN-klanten met het basisabonnement van Interactieve TV of TV+ kunnen de hele maand februari kijken naar natuurkanaal Animal Planet.
  Jarco Kriek
  1 februari 2024
  comments 2
  KPN breidt tijdelijk uit met natuurzender voor deel van klanten
  Foto Getty Images

  KPN heeft voor zender van de maand februari voor Animal Planet gekozen. Hierdoor is deze zender vanaf vandaag via het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst te bekijken. Animal Planet is onderdeel van het zenderaanbod van het aanvullende Pluspakket dat voor €6,99 bij het telecombedrijf verkrijgbaar is. Met een maandelijks nieuwe zender van de maand probeert KPN bij abonnees de interesse voor het Pluspakket aan te wakkeren.

   

  Focus op natuur

  KPN omschrijft Animal Planet als volgt: “Als kijker leer je over het hele dierenrijk, van de allerkleinste insecten en liefste huisdieren, tot de meest gevreesde wilde roofdieren. Maar ook de relatie tussen mens en dier staat centraal. Zo worden er bijvoorbeeld dierenartsen en -psychologen tijdens hun werk gevolgd.”

  KPNInteractieve TVTV+Animal Planetzender van de maandetalagekanaalPluspakket

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview