Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Videoland-aanbod uit

  KPN biedt abonnees met Interactieve TV of TV+ al enige tijd de mogelijkheid om rechtstreeks via de decoder Videoland te gebruiken.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 1
  KPN breidt Videoland-aanbod uit
  Foto Getty Images

  Een abonnement op streamingdienst Videoland kan rechtstreeks bij KPN worden afgesloten. Het voordeel hiervan is dat het maandelijkse abonnementsbedrag wordt verrekend via de KPN-factuur voor tv en internet.

   

  Aanbod

  Met een Videoland-abonnement kunnen vrijwel alle programma’s die op de lineaire kanalen van eigenaar RTL Nederland worden uitgezonden reclamevrij worden teruggekeken. Ook is een ruim aanbod van films en series waarbij exclusief voor Videoland gemaakt Nederlandse content een belangrijke rol speelt. Verder zijn eigen en dus exclusieve documentaires onderdeel van het aanbod. De sportliefhebber kan live kijken naar alle Glory kickboks evenementen, en sinds dit jaar worden ook muziekconcerten live aangeboden, zoals op vrijdag 10 maart Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome in Amsterdam.

   

  Abonnement

  KPN biedt klanten sinds vandaag ook het Videoland Premium-abonnement. Met dit abonnement kan met vier apparaten gelijktijdig reclamevrij worden gekeken naar de content van de streamingdienst. Het Videoland Premium-abonnement kost bij KPN – net als bij Videoland - €10,99 per maand. Tot vandaag bood KPN alleen het Videoland Plus-abonnement aan. Bij dit abonnement kan eveneens reclamevrij naar alle beschikbare content gekeken worden. Dit kan echter met maximaal twee apparaten tegelijk. Het Videoland Plus-abonnement blijft bij KPN voor €8,99 per maand verkrijgbaar.

  KPNInteractieve TVTV+VideolandOTTonlinestreamingdienstabonnementfilmsseriesdocumentaires

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)