Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt Videoland-aanbod uit

  KPN biedt abonnees met Interactieve TV of TV+ al enige tijd de mogelijkheid om rechtstreeks via de decoder Videoland te gebruiken.
  Jarco Kriek
  7 maart 2023
  comments 1
  KPN breidt Videoland-aanbod uit
  Foto Getty Images

  Een abonnement op streamingdienst Videoland kan rechtstreeks bij KPN worden afgesloten. Het voordeel hiervan is dat het maandelijkse abonnementsbedrag wordt verrekend via de KPN-factuur voor tv en internet.

   

  Aanbod

  Met een Videoland-abonnement kunnen vrijwel alle programma’s die op de lineaire kanalen van eigenaar RTL Nederland worden uitgezonden reclamevrij worden teruggekeken. Ook is een ruim aanbod van films en series waarbij exclusief voor Videoland gemaakt Nederlandse content een belangrijke rol speelt. Verder zijn eigen en dus exclusieve documentaires onderdeel van het aanbod. De sportliefhebber kan live kijken naar alle Glory kickboks evenementen, en sinds dit jaar worden ook muziekconcerten live aangeboden, zoals op vrijdag 10 maart Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome in Amsterdam.

   

  Abonnement

  KPN biedt klanten sinds vandaag ook het Videoland Premium-abonnement. Met dit abonnement kan met vier apparaten gelijktijdig reclamevrij worden gekeken naar de content van de streamingdienst. Het Videoland Premium-abonnement kost bij KPN – net als bij Videoland - €10,99 per maand. Tot vandaag bood KPN alleen het Videoland Plus-abonnement aan. Bij dit abonnement kan eveneens reclamevrij naar alle beschikbare content gekeken worden. Dit kan echter met maximaal twee apparaten tegelijk. Het Videoland Plus-abonnement blijft bij KPN voor €8,99 per maand verkrijgbaar.

  KPNInteractieve TVTV+VideolandOTTonlinestreamingdienstabonnementfilmsseriesdocumentaires

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)