Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit

  Nederlanders die bij KPN het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen ook in augustus weer gratis genieten van een zender uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  30 juli 2022
  comments 0
  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Het Pluspakket is het aanvullende abonnement bij Interactieve TV van KPN. Met het Pluspakket krijgt de abonnee toegang tot tientallen lineaire kanalen en wordt het video on demand-aanbod uitgebreid met tientallen films en series. Deze worden periodiek gewisseld en kunnen reclamevrij worden bekeken via de bruikleendecoder of de KPN-app voor mobiele apparaten, mediaspelers en Smart TV's.

   

  Etalagekanaal

  Maandelijks wordt door KPN een zender uit het Pluspakket op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 geplaatst. Op deze manier kunnen abonnees die alleen toegang tot het basispakket van Interactieve TV hebben met de betreffende zender kennismaken. Het doel is om abonnees warm te krijgen voor de aanschaf van het Pluspakket. Vrijwel alle providers plaatsen maandelijks een zender uit een aanvullend tv-pakket op een etalagekanaal. Uitzondering is de grootste provider van Nederland Ziggo. Dit kabelbedrijf hanteert een andere strategie: niet maandelijks, en in veel gevallen is er meer dan één zender uit de aanvullende pakketten tijdelijk te bekijken.

   

  Animal Planet

  KPN zet in augustus natuurzender Animal Planet in de schijnwerper op het etalagekanaal. Deze zender richt zich volledig op dieren en de natuur. Daarbij ligt de focus niet alleen op grote en gevaarlijke dieren in het wild zoals tijgers, maar is er ook aandacht voor de kleine insecten en huisdieren.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP 2Doc: Peter en Erik

  2Doc: Peter en Erik
  NPO 2 om 22:17 uur
  In 1967 stond een moeder haar pasgeboren tweeling af, en de jongens kwamen allebei in een ander gezin terecht. Het duurde zeventien jaar later voordat de twee elkaar ontmoetten, en er allebei ineens een broer bij kregen. Peter en Erik zoeken al tientallen jaren naar een antwoord op de vraag hoe dit heeft kunnen gebeuren. Was er sprake van een misverstand, of was er misschien zelfs opzet in het spel? Samen met journalist Myrthe Buitenhuis gaan ze op zoek naar de waarheid. Het tweede deel is vrijdag te zien.

  TV-TIP Addicted to Marriage

  Addicted to Marriage
  TLC om 22:30 uur
  Na een paar mislukte huwelijken krabben mensen zich misschien even achter de oren, maar dat geldt níét voor de bruiden in deze realityserie. De vier dames in Addicted to Marriage zijn opgeteld al 20 keer getrouwd, maar dat weerhoudt ze er niet van om hun vriend te pushen om wéér in ’t huwelijksbootje te stappen. De partners hebben hun bedenkingen, en sommigen wéten niet eens dat hun vriendin eerder al getrouwd is geweest.

  Interview