Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit

  Nederlanders die bij KPN het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen ook in augustus weer gratis genieten van een zender uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  30 juli 2022
  comments 0
  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Het Pluspakket is het aanvullende abonnement bij Interactieve TV van KPN. Met het Pluspakket krijgt de abonnee toegang tot tientallen lineaire kanalen en wordt het video on demand-aanbod uitgebreid met tientallen films en series. Deze worden periodiek gewisseld en kunnen reclamevrij worden bekeken via de bruikleendecoder of de KPN-app voor mobiele apparaten, mediaspelers en Smart TV's.

   

  Etalagekanaal

  Maandelijks wordt door KPN een zender uit het Pluspakket op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 geplaatst. Op deze manier kunnen abonnees die alleen toegang tot het basispakket van Interactieve TV hebben met de betreffende zender kennismaken. Het doel is om abonnees warm te krijgen voor de aanschaf van het Pluspakket. Vrijwel alle providers plaatsen maandelijks een zender uit een aanvullend tv-pakket op een etalagekanaal. Uitzondering is de grootste provider van Nederland Ziggo. Dit kabelbedrijf hanteert een andere strategie: niet maandelijks, en in veel gevallen is er meer dan één zender uit de aanvullende pakketten tijdelijk te bekijken.

   

  Animal Planet

  KPN zet in augustus natuurzender Animal Planet in de schijnwerper op het etalagekanaal. Deze zender richt zich volledig op dieren en de natuur. Daarbij ligt de focus niet alleen op grote en gevaarlijke dieren in het wild zoals tijgers, maar is er ook aandacht voor de kleine insecten en huisdieren.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)