Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit

  Nederlanders die bij KPN het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen ook in augustus weer gratis genieten van een zender uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  30 juli 2022
  comments 0
  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Het Pluspakket is het aanvullende abonnement bij Interactieve TV van KPN. Met het Pluspakket krijgt de abonnee toegang tot tientallen lineaire kanalen en wordt het video on demand-aanbod uitgebreid met tientallen films en series. Deze worden periodiek gewisseld en kunnen reclamevrij worden bekeken via de bruikleendecoder of de KPN-app voor mobiele apparaten, mediaspelers en Smart TV's.

   

  Etalagekanaal

  Maandelijks wordt door KPN een zender uit het Pluspakket op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 geplaatst. Op deze manier kunnen abonnees die alleen toegang tot het basispakket van Interactieve TV hebben met de betreffende zender kennismaken. Het doel is om abonnees warm te krijgen voor de aanschaf van het Pluspakket. Vrijwel alle providers plaatsen maandelijks een zender uit een aanvullend tv-pakket op een etalagekanaal. Uitzondering is de grootste provider van Nederland Ziggo. Dit kabelbedrijf hanteert een andere strategie: niet maandelijks, en in veel gevallen is er meer dan één zender uit de aanvullende pakketten tijdelijk te bekijken.

   

  Animal Planet

  KPN zet in augustus natuurzender Animal Planet in de schijnwerper op het etalagekanaal. Deze zender richt zich volledig op dieren en de natuur. Daarbij ligt de focus niet alleen op grote en gevaarlijke dieren in het wild zoals tijgers, maar is er ook aandacht voor de kleine insecten en huisdieren.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP The Masked Singer

  The Masked Singer
  RTL 4 om 20:00 uur
  Ruben Nicolai stelt de laatste vijf kandidaten van dit seizoen voor. Panelleden Carlo Boszhard, Buddy Vedder, Monica Geuze, Loretta Schrijver en Gerard Joling mogen direct aan de slag: twee van de nieuwkomers vallen af.

  TV-TIP Nations League (v): Engeland - Nederland

  Nations League (v): Engeland - Nederland
  NPO 3 om 20:21 uur
  Na de pijnlijke nederlaag tegen onze zuiderburen leek het Nations League-avontuur van de Oranje Leeuwinnen al voorbij voordat het überhaupt begonnen was. De wedstrijd tegen verliezend de WK-finalist Engeland stond immers óók nog op de kalender. Tot ieders verbazing werd de ploeg van Sarina Wiegman eind ­september met 2-1 terug naar huis gestuurd. Op ’t heilige gras van Wembley zijn de Britse dames nu uit op revanche.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)