Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit

  Nederlanders die bij KPN het basispakket van Interactieve TV afnemen, kunnen ook in augustus weer gratis genieten van een zender uit het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  30 july 2022
  comments 0
  KPN breidt zenderaanbod tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Het Pluspakket is het aanvullende abonnement bij Interactieve TV van KPN. Met het Pluspakket krijgt de abonnee toegang tot tientallen lineaire kanalen en wordt het video on demand-aanbod uitgebreid met tientallen films en series. Deze worden periodiek gewisseld en kunnen reclamevrij worden bekeken via de bruikleendecoder of de KPN-app voor mobiele apparaten, mediaspelers en Smart TV's.

   

  Etalagekanaal

  Maandelijks wordt door KPN een zender uit het Pluspakket op het etalagekanaal op voorkeuzekanaal 42 geplaatst. Op deze manier kunnen abonnees die alleen toegang tot het basispakket van Interactieve TV hebben met de betreffende zender kennismaken. Het doel is om abonnees warm te krijgen voor de aanschaf van het Pluspakket. Vrijwel alle providers plaatsen maandelijks een zender uit een aanvullend tv-pakket op een etalagekanaal. Uitzondering is de grootste provider van Nederland Ziggo. Dit kabelbedrijf hanteert een andere strategie: niet maandelijks, en in veel gevallen is er meer dan één zender uit de aanvullende pakketten tijdelijk te bekijken.

   

  Animal Planet

  KPN zet in augustus natuurzender Animal Planet in de schijnwerper op het etalagekanaal. Deze zender richt zich volledig op dieren en de natuur. Daarbij ligt de focus niet alleen op grote en gevaarlijke dieren in het wild zoals tijgers, maar is er ook aandacht voor de kleine insecten en huisdieren.

  KPNInteractieve TVzender van de maandetalagekanaal
 1. TV-TIP I Want Your Song

  I Want Your Song
  SBS 6 om 20:30 uur
  Met nummers als Ik wil zwemmen (in Bacardi Lemon) en Bieber van de kroeg heeft de Leidse vibratokoning Mart Hoogkamer de ­polonaise aan zijn kont hangen.

  TV-TIP The Beach

  The Beach
  Net 5 om 20:30 uur
  Een jonge Amerikaan heeft genoeg van zijn technologische omgeving. Door naar Thailand af te reizen probeert hij de sleur van alledag te doorbreken en de zin van zijn bestaan terug te vinden. In Thailand maakt hij kennis met een eigenaardige man die hem vertelt over een wonderbaarlijk mooi strand. Dit strand zou een paradijs op aarde moeten zijn.

  Interview

  • *

   Anita Witzier

   Festival van de liefde

   Anita Witzier en Edson da Graça gaan op zoek naar de mooiste liefdesverhalen en helpen de liefde een handje.
   Reacties0 reactie(s)