Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN brengt concert BLØF gratis live in alle Nederlandse huiskamers

  KPN zet iedere Nederlander op de eerste rij bij een concert dat de Zeeuwse popgroep BLØF op zaterdag 13 november in Ahoy Rotterdam geeft.
  Jarco Kriek
  12 november 2021
  comments 5
  KPN brengt concert BLØF gratis live in alle Nederlandse huiskamers
  Foto Getty Images

  Nederland gaat de komende weken gebukt onder een milde lockdown waarin bijvoorbeeld grote evenementen zoals popconcerten niet mogelijk zijn. Tijdens de vorige lockdown deed KPN al een soortgelijke actie met DI-RECT. Het concert van BLØF op 13 november in AHOY Rotterdam - het concert gaat ondanks de lockdown maatregelen gewoon door maar zonder publiek - is zoals eerder aangekondigd niet alleen voor KPN-klanten maar voor alle Nederlanders live te bekijken op Beleef KPN op voorkeuzekanaal 41 in de zenderlijst van Interactieve TV of te streamen via PC, tablet of smartphone.

   

  Succesband

  BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en Awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland.

   

  KPN op herhaling

  Vorig jaar, tijdens de lockdown, streamde KPN al een concert van DI-RECT en dat bleek een groot succes. De positieve reacties hebben ertoe geleid dat KPN besloten heeft vaker dit soort cadeautjes aan te bieden, zoals nu met dit concert van BLØF. 

   

  Kadootje voor heel Nederland

  Het concert wordt als ‘Kadootje van KPN’ aan alle Nederlanders gratis aangeboden en live op zaterdag 13 november rond de klok van 19.00 uur via tv-kanaal Beleef KPN uitgezonden. De opname van het concert wordt rond 21.30 uur herhaald. KPN-klanten kunnen hierna het concert tot en met 30 november terug te kijken via het KPN TV-menu. Nederlanders die niet bij KPN maar bijvoorbeeld bij Ziggo en T-Mobile een tv-abonnement kopen, kunnen het live concert streamen via hun tablet, pc of smartphone.

   

  Meer informatie vindt u op www.kpn.com/kadootje

  KPNXS4AllInteractieve TVkadootje van KPNexclusieve contentconcertBLØFAhoy

  Reacties

 1. Doe mee en win!

  • *

   Win een thuiscode voor Fortress

   Fortress draait om een topgeheim resort voor gepensioneerde Amerikaanse inlichtingenofficieren. Als een groep criminelen het complex binnendringt, is het aan een gepensioneerde officier en zijn zoon om in te grijpen. Totaal TV mag vijf keer een Pathé Thuis-code voor deze spraakmakende actiethriller weggeven.

  TV-TIP De Verraders

  De Verraders
  RTL 4 om 20:00 uur
  Het leven van een getrouwe gaat niet over rozen. De kans om de finish te halen is klein, maar soms moet je een gokje wagen.

  TV-TIP Louis Therou: Dark States

  Louis Therou: Dark States
  NPO 3 om 20:25 uur
  Het aantal mensen dat naar z’n grootje is geschoten in District 5, een niet al te gezellig stadsdeel van Milwaukee, is de afgelopen jaren fors gestegen.

  Interview

  • *

   Sander Lantinga

   Vier is te veel

   De gloednieuwe quiz Vier is te veel vraagt meer dan kennis alleen: zonder overtuigingskracht en eigenwijsheid schoppen de kandidaten het niet ver. In de zoektocht naar een spitsvondige presentator kwam SBS6 uit bij Radio 538-dj Sander Lantinga.
   Reacties0 reactie(s)