Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN brengt concert BLØF gratis live in alle Nederlandse huiskamers

  KPN zet iedere Nederlander op de eerste rij bij een concert dat de Zeeuwse popgroep BLØF op zaterdag 13 november in Ahoy Rotterdam geeft.
  Jarco Kriek
  12 november 2021
  comments 5
  KPN brengt concert BLØF gratis live in alle Nederlandse huiskamers
  Foto Getty Images

  Nederland gaat de komende weken gebukt onder een milde lockdown waarin bijvoorbeeld grote evenementen zoals popconcerten niet mogelijk zijn. Tijdens de vorige lockdown deed KPN al een soortgelijke actie met DI-RECT. Het concert van BLØF op 13 november in AHOY Rotterdam - het concert gaat ondanks de lockdown maatregelen gewoon door maar zonder publiek - is zoals eerder aangekondigd niet alleen voor KPN-klanten maar voor alle Nederlanders live te bekijken op Beleef KPN op voorkeuzekanaal 41 in de zenderlijst van Interactieve TV of te streamen via PC, tablet of smartphone.

   

  Succesband

  BLØF is één van Nederlands meest succesvolle bands. Ze braken door met de single Liefs uit Londen en scoorden sindsdien talloze hits als Aanzoek Zonder Ringen, Alles Is Liefde, Holiday In Spain, Zoutelande en Horizon. De band sleepte vele muziekprijzen en Awards in de wacht, waaronder acht Edisons, zes 3FM Awards en de Popprijs. Ze speelden meerdere keren in Rotterdam Ahoy, Ziggo Dome en organiseren al vijftien jaar hun eigen festival Concert at SEA op de Brouwersdam in Zeeland.

   

  KPN op herhaling

  Vorig jaar, tijdens de lockdown, streamde KPN al een concert van DI-RECT en dat bleek een groot succes. De positieve reacties hebben ertoe geleid dat KPN besloten heeft vaker dit soort cadeautjes aan te bieden, zoals nu met dit concert van BLØF. 

   

  Kadootje voor heel Nederland

  Het concert wordt als ‘Kadootje van KPN’ aan alle Nederlanders gratis aangeboden en live op zaterdag 13 november rond de klok van 19.00 uur via tv-kanaal Beleef KPN uitgezonden. De opname van het concert wordt rond 21.30 uur herhaald. KPN-klanten kunnen hierna het concert tot en met 30 november terug te kijken via het KPN TV-menu. Nederlanders die niet bij KPN maar bijvoorbeeld bij Ziggo en T-Mobile een tv-abonnement kopen, kunnen het live concert streamen via hun tablet, pc of smartphone.

   

  Meer informatie vindt u op www.kpn.com/kadootje

  KPNXS4AllInteractieve TVkadootje van KPNexclusieve contentconcertBLØFAhoy

  Reacties

 1. TV-TIP 70 jaar na de Watersnoodramp

  70 jaar na de Watersnoodramp
  NPO 1 om 10:30 uur
  In Ouwerkerk, het Zeeuwse dorp waar in 1953 het laatste dijkgat werd gedicht met behulp van caissons, een soort enorme betonnen blokkendozen, herdenkt Nederland de Watersnoodramp. Onder de sprekers zijn een overlevende van de ramp en burgemeester Jack van der Hoek van Schouwen-Duiveland. Winfried Baijens, tevens het gezicht van de serie Het water komt, presenteert.

  TV-TIP Jurassic World

  Jurassic World
  Veronica om 20:30 uur
  Ruim twintig jaar na de problematische opening van Jurassic Park, functioneert Isla Nublar eindelijk als het dinosaurus-themapark dat John Hammond ooit voor ogen had. Om de bezoekersaantallen hoog te houden, creëren de wetenschappers op het eiland een nieuwe attractie: een genetisch gemodificeerde dino. Hiermee brengen ze echter een monster tot leven dat alles en iedereen in het park in groot gevaar brengt.

  Interview

  • *

   Anne-Mar Zwart

   Blauw Bloed

   Anne-Mar Zwart (37) is de nieuwe presentator van Blauw Bloed, het royalty-programma van de EO dat na ruim een jaar afwezigheid, terugkeert op tv.
   Reacties0 reactie(s)