Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement

  KPN-klanten met Interactieve TV kunnen een voordeliger combi-abonnement afsluiten waarin de Disney-diensten ESPN en Disney+ kunnen worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  22 august 2022
  comments 0
  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement
  Foto Getty Images

  KPN biedt al langere tijd het ESPN-abonnement aan. Het hoofdkanaal van deze sportbetaalzender is voor iedere Interactieve TV-abonnee te zien als onderdeel van het basispakket. Wie ook de overige drie lineaire kanalen wil zien en tevens toegang wil tot het online aanbod van ESPN, kan bij KPN het aanvullende ESPN Compleet abonnement afsluiten. Dit abonnement kost €12,99 per maand. Sinds kort treedt KPN ook op als wederverkoper van de streamingdienst Disney+. Met dit abonnement kunnen films, series en documentaires voor het gehele gezin reclamevrij worden bekeken. Het Disney+ abonnement kost €8,99 per maand.

   

  Voordeliger

  KPN promoot nu in diverse reclame-uitingen het Disney combi-abonnement, waarin beide betaaldiensten worden gecombineerd. In plaats van de maandelijkse kosten van €21,98 voor beide abonnementen biedt KPN het combi-abonnement aan met bijna tien procent voordeel. Het combi-abonnement is met een prijs van €19,99 twee euro goedkoper. Dit abonnement is net als de losse abonnementen maandelijks op te zeggen en te beheren via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN.

  KPNDisney BeneluxDisneyDisney+ESPNInteractieve TVsportvoetbalEredivisiefilmsseriesOTTstreamingdienstabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP Jaimie: in the Vaes Lane

  Jaimie: in the Vaes Lane
  TLC om 22:30 uur
  Nadat haar vriend Jorik Scholten (Lil’ Kleine) begin van het jaar een auto-portier tegen haar hoofd ­besloot te rammen, was het voor Jaimie Vaes klaar. Ze pakte haar koffers om met zoontje Lío voorgoed te vertrekken. In het derde seizoen van Jamie: in the Vaes Lane probeert de realityster de scherven van haar leven te lijmen met hulp van boezemvriendinnen Estelle Cruijff en Koen Kardashian.

  TV-TIP Time

  Time
  NPO 2 om 23:09 uur
  Mark Hebden belandt in de gevangenis nadat hij per ongeluk een man uit zijn schoenen heeft gereden. Verteerd door schuld­gevoelens probeert hij zich staande te houden in een voor hem totaal onbekende wereld. Intussen doet ­gevangenisbewaarder Eric McNally zijn best om de rust en orde in de petoet te bewaren. Hij raakt chantabel als een van de gedetineerden ontdekt dat ook Erics zoon zijn dagen achter de tralies slijt.

  Interview