Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement

  KPN-klanten met Interactieve TV kunnen een voordeliger combi-abonnement afsluiten waarin de Disney-diensten ESPN en Disney+ kunnen worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  22 augustus 2022
  comments 0
  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement
  Foto Getty Images

  KPN biedt al langere tijd het ESPN-abonnement aan. Het hoofdkanaal van deze sportbetaalzender is voor iedere Interactieve TV-abonnee te zien als onderdeel van het basispakket. Wie ook de overige drie lineaire kanalen wil zien en tevens toegang wil tot het online aanbod van ESPN, kan bij KPN het aanvullende ESPN Compleet abonnement afsluiten. Dit abonnement kost €12,99 per maand. Sinds kort treedt KPN ook op als wederverkoper van de streamingdienst Disney+. Met dit abonnement kunnen films, series en documentaires voor het gehele gezin reclamevrij worden bekeken. Het Disney+ abonnement kost €8,99 per maand.

   

  Voordeliger

  KPN promoot nu in diverse reclame-uitingen het Disney combi-abonnement, waarin beide betaaldiensten worden gecombineerd. In plaats van de maandelijkse kosten van €21,98 voor beide abonnementen biedt KPN het combi-abonnement aan met bijna tien procent voordeel. Het combi-abonnement is met een prijs van €19,99 twee euro goedkoper. Dit abonnement is net als de losse abonnementen maandelijks op te zeggen en te beheren via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN.

  KPNDisney BeneluxDisneyDisney+ESPNInteractieve TVsportvoetbalEredivisiefilmsseriesOTTstreamingdienstabonnementkorting

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview