Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement

  KPN-klanten met Interactieve TV kunnen een voordeliger combi-abonnement afsluiten waarin de Disney-diensten ESPN en Disney+ kunnen worden gecombineerd.
  Jarco Kriek
  22 augustus 2022
  comments 0
  KPN combineert ESPN en Disney+ in voordeelabonnement
  Foto Getty Images

  KPN biedt al langere tijd het ESPN-abonnement aan. Het hoofdkanaal van deze sportbetaalzender is voor iedere Interactieve TV-abonnee te zien als onderdeel van het basispakket. Wie ook de overige drie lineaire kanalen wil zien en tevens toegang wil tot het online aanbod van ESPN, kan bij KPN het aanvullende ESPN Compleet abonnement afsluiten. Dit abonnement kost €12,99 per maand. Sinds kort treedt KPN ook op als wederverkoper van de streamingdienst Disney+. Met dit abonnement kunnen films, series en documentaires voor het gehele gezin reclamevrij worden bekeken. Het Disney+ abonnement kost €8,99 per maand.

   

  Voordeliger

  KPN promoot nu in diverse reclame-uitingen het Disney combi-abonnement, waarin beide betaaldiensten worden gecombineerd. In plaats van de maandelijkse kosten van €21,98 voor beide abonnementen biedt KPN het combi-abonnement aan met bijna tien procent voordeel. Het combi-abonnement is met een prijs van €19,99 twee euro goedkoper. Dit abonnement is net als de losse abonnementen maandelijks op te zeggen en te beheren via de persoonlijke klantomgeving MijnKPN.

  KPNDisney BeneluxDisneyDisney+ESPNInteractieve TVsportvoetbalEredivisiefilmsseriesOTTstreamingdienstabonnementkorting

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)