Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN compenseert klanten met tv-storing met vijf gratis films

  KPN biedt klanten die deze week last hebben gehad van een grote storing bij Interactieve TV en TV+ als compensatie vijf gratis films aan.
  Jarco Kriek
  21 juli 2023
  comments 4
  KPN compenseert klanten met tv-storing met vijf gratis films
  Foto Getty Images

  KPN had woensdag en donderdag last van een storing waardoor een deel van de klanten verspreid over het land niet naar alle lineaire kanalen konden kijken. Door de storing kwamen veel decoders in de zogenoemde beschermde modus terecht. Hierdoor konden abonnees alleen naar de drie landelijke kanalen van NPO op de eerste drie voorkeuzekanalen kijken.

   

  Vijf gratis films

  Hoewel KPN de storing binnen 24 uur heeft opgelost wil het telecombedrijf klanten toch voor het ongemak compenseren. In het menu staat onder het onderdeel 'kadootje' een vijftal films dat gedurende een maand onbeperkt bekeken kan worden. KPN heeft klanten via de bekende informatiekanalen en e-mail van deze compensatie op de hoogte gebracht.

  KPNTV+Interactieve TVtelevisiestoringglasvezelkadootje van KPNcompensatie

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview