Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis

  KPN wijzigt het zenderaanbod van Digitenne. Hierdoor komen drie ESPN-kanalen beschikbaar. Het ‘open net kanaal’ ESPN 1 is vanaf 1 januari voor alle abonnees te zien.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis
  Foto ProShots

  De wijzing binnen het zenderaanbod van Digitenne vindt plaats op 1 januari. Het kanaal ESPN 1 komt – net als bij KPN Interactieve TV – op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst. De kanalen ESPN 2 en ESPN 3 zijn dan te bekijken via de voorkeuzekanalen 25 en 26. Door de komst van een extra ESPN-zender verdwijnt muziekzender Xite bij Digitenne uit het aanbod. Xite wordt tot 1 januari als bonuszender bij Digitenne op voorkeuzekanaal 27 aangeboden. KPN moet Xite uit het aanbod verwijderen omdat er in de ether onvoldoende bandbreedte beschikbaar is om een extra zender aan het aanbod van Digitenne toe te voegen.

   

  Eredivisie

  De zenders ESPN 2 en ESPN 3 blijven als extra betaalpakket bij Digitenne verkrijgbaar. Door de komst van het gratis ESPN 1 en de doorgifte van drie ESPN-zenders zijn abonnees met een extra ESPN-abonnement er nu van verzekerd dat ze alle – ook gelijktijdig – gespeelde wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live kunnen volgen. Steeds vaker worden wedstrijden uit de Eredivisie op ESPN 3 uitgezonden.

  KPNDigitenneESPNtvtelevisiezenderaanbodXite

  Reacties

 1. TV-TIP You, Me and My Ex

  You, Me and My Ex
  TLC om 19:00 uur
  Als mensen vaak over hun ex praten zijn ze vaak nog niet helemaal over hun vorige relatie heen. Dat belet ze echter niet om een nieuwe vriend of vriendin te zoeken! You, Me and My Ex volgt vijf stellen, waarvan één iemand nog intensief contact heeft met zijn of haar ex. Elodie ontdekte tijdens haar prille relatie met De'Andre pas dat hij nog goed bevriend is met zijn ex Rowan, en dat zorgt voor veel stress. Helemaal omdat zijn moeder vurig hoopt dat De'Andre en Rowan weer terug bij elkaar komen.

  TV-TIP Harcore Pawn

  Harcore Pawn
  RTL 7 om 19:30 uur
  De spanning neemt toe in het pandhuis nadat eigenaar Les in elkaar is gezakt. Seth en Ashley proberen de tent samen te runnen, maar ze hebben allebei hele andere ideeën over hoe ze dat aanpakken. Als Les getuige is van het zoveelste conflict bedenkt hij een wedstrijd: degene die zijn werk het beste doet wordt zijn tijdelijke vervanger. Ondanks Les' plan wordt er nog heel wat afgeruzied in het tiende seizoen van Hardcore Pawn.

  Interview