Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis

  KPN wijzigt het zenderaanbod van Digitenne. Hierdoor komen drie ESPN-kanalen beschikbaar. Het ‘open net kanaal’ ESPN 1 is vanaf 1 januari voor alle abonnees te zien.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis
  Foto ProShots

  De wijzing binnen het zenderaanbod van Digitenne vindt plaats op 1 januari. Het kanaal ESPN 1 komt – net als bij KPN Interactieve TV – op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst. De kanalen ESPN 2 en ESPN 3 zijn dan te bekijken via de voorkeuzekanalen 25 en 26. Door de komst van een extra ESPN-zender verdwijnt muziekzender Xite bij Digitenne uit het aanbod. Xite wordt tot 1 januari als bonuszender bij Digitenne op voorkeuzekanaal 27 aangeboden. KPN moet Xite uit het aanbod verwijderen omdat er in de ether onvoldoende bandbreedte beschikbaar is om een extra zender aan het aanbod van Digitenne toe te voegen.

   

  Eredivisie

  De zenders ESPN 2 en ESPN 3 blijven als extra betaalpakket bij Digitenne verkrijgbaar. Door de komst van het gratis ESPN 1 en de doorgifte van drie ESPN-zenders zijn abonnees met een extra ESPN-abonnement er nu van verzekerd dat ze alle – ook gelijktijdig – gespeelde wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live kunnen volgen. Steeds vaker worden wedstrijden uit de Eredivisie op ESPN 3 uitgezonden.

  KPNDigitenneESPNtvtelevisiezenderaanbodXite

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten

  WK Voetbal: Nederland - Verenigde Staten
  NPO 1 om 15:50 uur
  Nederland neemt het vandaag in de achtste finale van het WK op tegen de Verenigde Staten. De groepsfase zorgde voor niet al te veel weerstand dus nou moeten de Oranje leeuwen laten zien wat ze in huis hebben. Laten we hopen dat Virgil van Dijk de mannen naar een overwinning kan leiden, anders houdt het WK hier op voor Oranje.

  TV-TIP Klaas Kan Alles

  Klaas Kan Alles
  NPO 3 om 18:33 uur
  Klaas kan een hoop, maar niet alles. In de afgelopen jaren ging hij bijvoorbeeld bijna koppie onder toen hij tijdens zijn missie ‘150 meter onder water zwemmen zonder zuurstof’ de hemelpoort al op een kier zag staan. Maar van verliezen, nee, daar houdt Klaas niet van. Dit keer wordt hij uitgedaagd om een boot, vliegtuig én auto op afstand te besturen. Omdat een van de drie voortuigen op ware grootte moet zijn, vertrekt hij naar Oxford waar een bedrijf driftig sleutelt aan een zelfrijdende auto.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)