Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis

  KPN wijzigt het zenderaanbod van Digitenne. Hierdoor komen drie ESPN-kanalen beschikbaar. Het ‘open net kanaal’ ESPN 1 is vanaf 1 januari voor alle abonnees te zien.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis
  Foto ProShots

  De wijzing binnen het zenderaanbod van Digitenne vindt plaats op 1 januari. Het kanaal ESPN 1 komt – net als bij KPN Interactieve TV – op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst. De kanalen ESPN 2 en ESPN 3 zijn dan te bekijken via de voorkeuzekanalen 25 en 26. Door de komst van een extra ESPN-zender verdwijnt muziekzender Xite bij Digitenne uit het aanbod. Xite wordt tot 1 januari als bonuszender bij Digitenne op voorkeuzekanaal 27 aangeboden. KPN moet Xite uit het aanbod verwijderen omdat er in de ether onvoldoende bandbreedte beschikbaar is om een extra zender aan het aanbod van Digitenne toe te voegen.

   

  Eredivisie

  De zenders ESPN 2 en ESPN 3 blijven als extra betaalpakket bij Digitenne verkrijgbaar. Door de komst van het gratis ESPN 1 en de doorgifte van drie ESPN-zenders zijn abonnees met een extra ESPN-abonnement er nu van verzekerd dat ze alle – ook gelijktijdig – gespeelde wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live kunnen volgen. Steeds vaker worden wedstrijden uit de Eredivisie op ESPN 3 uitgezonden.

  KPNDigitenneESPNtvtelevisiezenderaanbodXite

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)