Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis

  KPN wijzigt het zenderaanbod van Digitenne. Hierdoor komen drie ESPN-kanalen beschikbaar. Het ‘open net kanaal’ ESPN 1 is vanaf 1 januari voor alle abonnees te zien.
  Jarco Kriek
  18 november 2022
  comments 5
  KPN Digitenne krijgt drie ESPN-kanalen; ESPN 1 gratis
  Foto ProShots

  De wijzing binnen het zenderaanbod van Digitenne vindt plaats op 1 januari. Het kanaal ESPN 1 komt – net als bij KPN Interactieve TV – op voorkeuzekanaal 14 in de zenderlijst. De kanalen ESPN 2 en ESPN 3 zijn dan te bekijken via de voorkeuzekanalen 25 en 26. Door de komst van een extra ESPN-zender verdwijnt muziekzender Xite bij Digitenne uit het aanbod. Xite wordt tot 1 januari als bonuszender bij Digitenne op voorkeuzekanaal 27 aangeboden. KPN moet Xite uit het aanbod verwijderen omdat er in de ether onvoldoende bandbreedte beschikbaar is om een extra zender aan het aanbod van Digitenne toe te voegen.

   

  Eredivisie

  De zenders ESPN 2 en ESPN 3 blijven als extra betaalpakket bij Digitenne verkrijgbaar. Door de komst van het gratis ESPN 1 en de doorgifte van drie ESPN-zenders zijn abonnees met een extra ESPN-abonnement er nu van verzekerd dat ze alle – ook gelijktijdig – gespeelde wedstrijden van de Nederlandse voetbalcompetitie Eredivisie live kunnen volgen. Steeds vaker worden wedstrijden uit de Eredivisie op ESPN 3 uitgezonden.

  KPNDigitenneESPNtvtelevisiezenderaanbodXite

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)