Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN en Delta breiden basispakket tijdelijk uit

  De providers KPN en Delta breiden in juni het basis tv-abonnement tijdelijk uit met de zogenaamde zender van de maand.
  Jarco Kriek
  4 juni 2023
  comments 0
  KPN en Delta breiden basispakket tijdelijk uit
  Foto Getty Images

  Met het openstellen van een zender uit een aanvullend tv-pakket voor alle abonnees proberen providers meer van dergelijke abonnementen te verkopen en dus de omzet te verhogen. Ziggo is al enige tijd afgestapt van een wisselende zender van de maand. Dit kabelbedrijf stelt periodiek een reeks kanalen open voor klanten met het goedkoopste digitale instappakket TV Standaard/TV Start. Andere providers, zoals KPN en Delta, blijven het principe van zender van de maand trouw.

   

  KPN

  Bij KPN is de zender van de maand op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst te vinden. In juni is op dit kanaal Discovery Science te bekijken. KPN omschrijft de zender als veilige haven voor kijkers die de wondere wereld van de wetenschap, innovatie en vooruitgang wil volgen.

   

  Delta

  Omdat Goes in 2023 gaststad is van Roze Zaterdag – de Nederlandse versie van Gay Parade – zet de van oorsprong Zeeuwse provider Delta het tv-kanaal OUT TV de hele maand juni in de etalage. Op OUT TV is op 17 juni een verslag van Roze Zaterdag te zien. De parade en live muziekconcerten van onder meer Gerard Joling, Mart Hoogkamer en Ruth Jacott zijn live op OUT TV te zien. De zender is bij Delta op voorkeuzekanaal 365 te zien. Tussen 15 en 25 juni zet Delta ook – onder meer voor het muziekfestijn Pinkpop – NPO 2 Extra op kanaal 82 voor alle klanten open. Ook dit publieke themakanaal is bij Delta buiten deze periode alleen met een aanvullend tv-abonnement te bekijken.

  KPNDeltaDelta Fibertvtelevisiezender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Too Large

  Too Large
  TLC om 19:30 uur
  Een maagverkleining kán een manier zijn om gewicht te verliezen, en voor sommige mensen is het zelfs de enige hoop op een normaal leven. Maar wat als je te zwaar bent om zo’n operatie te ondergaan? In Too Large zien we dokter Charles Procter, die patiënten op het goede pad probeert te houden, zodat ze naar een gezond leven kunnen toe­werken. Da’s extreem ingewikkeld, want sommige deelnemers zijn zó zwaar dat ze nauwelijks een vin kunnen verroeren.

  TV-TIP Green Book

  Green Book
  SBS9 om 20:30 uur
  Voor zijn tournee door de zuidelijke staten van Amerika heeft de Afro-Amerikaanse pianist Dr. Don Shirley (Mahershala Ali) een chauffeur nodig. Hij geeft de Italiaans-Amerikaanse uitsmijter Tony Lip (Viggo Mortensen) de baan. Aanvankelijk liggen de twee elkaar niet, maar langzaam maar zeker ontstaat er een bijzondere vriendschap.

  Interview