Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN en TV Oranje bereiken akkoord: zender blijft in aanbod

  KPN-klanten die tv-kijken via Interactieve TV of TV+ kunnen in ieder geval nog een jaar genieten van TV Oranje.
  Jarco Kriek
  25 april 2023
  comments 0
  KPN en TV Oranje bereiken akkoord: zender blijft in aanbod

  TV Oranje blijft onderdeel van het aanvullende Pluspakket. De muziekzender laat aan Totaal TV weten dat er stevig onderhandeld is over de nieuwe overeenkomst. Deze zorgt ervoor dat de muziekzender in ieder geval nog een jaar in het zenderaanbod van KPN blijft. “Doordat beide partijen bereid bleken om wat water bij de wijn te doen, kunnen potentieel ruim twee miljoen abonnees van KPN voorlopig ongestoord blijven kijken naar TV Oranje”, laat TV Oranje weten.

   

  Verder onderhandelen

  In de komende maanden blijven beide partijen met elkaar in gesprek met als doel de doorgifte na 1 juli 2024 zeker te stellen. “Deze overeenkomst is mooi voor de ettelijke supporters van TV Oranje die klant zijn van KPN en voor de duizenden verontruste Nederlandse artiesten die dag en nacht bij TV Oranje te zien zijn”, aldus TV Oranje-directeur Gerard Ardesch. Vorige week liet TV Oranje nog weten dat de doorgifte bij KPN mogelijk gestaakt zou worden.

  KPNTV Oranjetvtelevisiezenderaanboddistributiedistributieovereenkomstdoorgiftevergoeding

  Reacties

 1. TV-TIP Joanna Lumley's Specerijenroute

  Joanna Lumley's Specerijenroute
  NPO 2 om 18:30 uur
  Absolutely Fabulous-ster Joanna Lumley werd geboren in India, en is gefascineerd door verre streken en exotische keukens. Ze reist naar landen die barsten van de specerijen en kruiden, zoals Indonesië, India en Zanzibar. Ze geniet van het natuurschoon en de schitterende kleuren, maar staat ook stil bij de bloederige onderdrukking van de bevolking in de voormalige kolonies. In de eerste aflevering is Indonesië aan de beurt. Joanna bezoekt o.a. Banda, Jakarta en de Molukken, waar ze meer leert over de geschiedenis van nootmuskaat.

  TV-TIP Help, Mijn Man is Klusser!

  Help, Mijn Man is Klusser!
  RTL 5 om 19:00 uur
  De komende weken geniet je van seizoen 15 van het verbouwprogramma Help, Mijn Man is Klusser!. Een bijzondere reeks, want de meeste deelnemers zijn maar wat blij met de hulp van John Williams en zijn team. In de eerste aflevering dreigt Petra haar man te verlaten als hij de hulp van John niet accepteert, maar Joop blijkt de redelijkheid zelve te zijn. Later in het seizoen is het zelfs de man zélf die een beroep doet op John. Natuurlijk zijn er óók weer mokkende kandidaten die het klusteam het liefst weg zouden sturen.

  Interview