Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN filmverhuurder Pathé Thuis overgenomen

  Pathé Thuis heeft in Pathé Theaters een nieuwe eigenaar gevonden. De TVOD-streamingdienst wint in Nederland nog steeds aan populariteit.
  Jarco Kriek
  4 januari 2022
  comments 0
  KPN filmverhuurder Pathé Thuis overgenomen
  Foto Getty Images

  Het is wellicht voor velen een verrassing, maar tot vandaag waren Pathé Thuis en Pathé Theaters afzonderlijke bedrijven met een eigen bedrijfsstructuur en managementteam. Pathé Theaters had een minderheidsbelang in Pathé Thuis. Daar is nu door de volledige overname verandering in gekomen. Pathé Thuis is nu volledig onderdeel van Pathé Theaters geworden, het bedrijf waar ook de bioscopen onder vallen. Pathé Thuis werd in 2021 door 900.000 huishoudens gebruikt en verhuurde meer dan vijf miljoen films.

   

  KPN

  Pathé Thuis is een zogenaamde T-VOD streamingdienst die films digitaal verhuurt en verkoopt. De dienst is direct via veel modellen Smart TV-internettelevisies van diverse fabrikanten en veel online mediaspelers via een app beschikbaar. Sinds afgelopen zomer gebruikt KPN bij Interactieve TV de diensten van Pathé Thuis voor de verhuur van films via de bruikleendecoder van deze provider. De overname van Pathé Thuis wijzigt niets aan de huidige situatie.

  PathéPathé TheatersPathé ThuisonlineverhuurfilmsbioscoopKPNInteractieve TV

  Reacties

 1. TV-TIP Find It, Fix It, Sell It

  Find It, Fix It, Sell It
  Discovery Channel om 19:30 uur
  Wat de American Pickers doen in Amerika, doen Henry Cole en Simon O’Brien aan de overkant van Het Kanaal. De energieke Britten reizen stad en land af en gaan in muffe schuurtjes en bedompte kelders op zoek naar vergeten spulletjes die ze op hun eigen unieke wijze kunnen pimpen en voor de hoofdprijs kunnen verkopen.

  TV-TIP Hunted VIPS

  Hunted VIPS
  NPO 3 om 20:25 uur
  Terwijl het oliedomme gedrag van de vloggende zangeres Famke Louise en haar vriend, de niet veel slimmere oud-profvoetballer Denzel Slager, hen al binnen 24 uur in de armen van de hunters dreef, loopt een aantal bekende koppels nog vrij rond. Zij proberen tijdens de finale het extractiepunt te bereiken voordat ze alsnog in de kladden worden gegrepen. Zijn ze op tijd?

  Interview

  • *

   Monic Hendrickx

   Arcadia

   Monic Hendrickx en regisseur Tim Oliehoek vonden het fijn om een tijdje in de futuristische wereld van de nieuwe serie Arcadia rond te lopen, maar ze zouden daar nooit willen wonen.
   Reacties0 reactie(s)