Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN-klanten met een abonnement op Interactieve TV kunnen binnenkort een aantal nieuwe apps op hun bruikleendecoder verwelkomen.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2022
  comments 0
  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN biedt op dit moment al de mogelijkheid om direct via de decoder gebruik te kunnen maken van enkele streamingdiensten. Het benodigde abonnement voor toegang tot de streamingdiensten kan direct bij KPN worden afgesloten. Dit is onder meer bij Netflix, Videoland en Prime Video het geval. KPN-klanten kunnen ook abonnementen voor streamingdiensten bij het telecombedrijf afsluiten die nog niet direct met een app op de decoder te gebruiken zijn. Dit is onder meer het geval bij Viaplay en Disney+.

   

  Meer apps

  Mogelijk gaat in deze situatie binnenkort verandering komen. KPN heeft namelijk een nieuwe verbetering (update) van de firmware voor de eigen bruikleendecoders aangekondigd. Op het klant-helpt-klant gebruikersforum van KPN wordt uit de doeken gedaan wat de nieuwe update precies inhoudt. Het belangrijkste verbeterpunt is dat de firmware wordt klaargestoomd voor de komst van enkele nieuwe apps. KPN wil op dit moment nog geen inhoudelijke invulling aan de app-uitbreiding geven. Maar het is niet uit te sluiten dat een of meer ontbrekende apps van streamingdiensten die via het telecombedrijf kunnen worden afgesloten binnenkort op de decoders voor Interactieve TV worden verschijnen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderstreamingdienstOTTonlineapp

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview