Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN-klanten met een abonnement op Interactieve TV kunnen binnenkort een aantal nieuwe apps op hun bruikleendecoder verwelkomen.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2022
  comments 0
  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN biedt op dit moment al de mogelijkheid om direct via de decoder gebruik te kunnen maken van enkele streamingdiensten. Het benodigde abonnement voor toegang tot de streamingdiensten kan direct bij KPN worden afgesloten. Dit is onder meer bij Netflix, Videoland en Prime Video het geval. KPN-klanten kunnen ook abonnementen voor streamingdiensten bij het telecombedrijf afsluiten die nog niet direct met een app op de decoder te gebruiken zijn. Dit is onder meer het geval bij Viaplay en Disney+.

   

  Meer apps

  Mogelijk gaat in deze situatie binnenkort verandering komen. KPN heeft namelijk een nieuwe verbetering (update) van de firmware voor de eigen bruikleendecoders aangekondigd. Op het klant-helpt-klant gebruikersforum van KPN wordt uit de doeken gedaan wat de nieuwe update precies inhoudt. Het belangrijkste verbeterpunt is dat de firmware wordt klaargestoomd voor de komst van enkele nieuwe apps. KPN wil op dit moment nog geen inhoudelijke invulling aan de app-uitbreiding geven. Maar het is niet uit te sluiten dat een of meer ontbrekende apps van streamingdiensten die via het telecombedrijf kunnen worden afgesloten binnenkort op de decoders voor Interactieve TV worden verschijnen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderstreamingdienstOTTonlineapp

  Reacties

 1. TV-TIP The Secret: Dare to Dream

  The Secret: Dare to Dream
  RTL 8 om 20:25 uur
  Weduwe Miranda Wells (Katie Holmes) heeft het zwaar als alleenstaande moeder van drie kinderen. Een naderende orkaan geeft haar nog meer zorgen. Dan ontmoet ze de mysterieuze Bray Johnson (Josh Lucas). Hij biedt precies de hulp die ze nodig heeft. Alleen heeft Bray een geheim dat de hun groeiende band compleet kan veranderen.

  TV-TIP Portretten van Krabbé

  Portretten van Krabbé
  NPO 2 om 20:30 uur
  Om de kern van iemand te vangen in een portret is het handig om die persoon ook daadwerkelijk te kennen. In Portretten van Krabbé gaat Jasper Krabbé, voordat-ie überhaupt een lik verf op het doek heeft gekwast, dan ook een weekend op pad met de bekende geportretteerden in spe. In deze eerste aflevering is dat Tom Waes. Met hem bezoekt Jasper onder andere café d’Anvers in het ruige deel van Antwerpen, waar Tom als uitsmijter heeft gewerkt.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)