Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN-klanten met een abonnement op Interactieve TV kunnen binnenkort een aantal nieuwe apps op hun bruikleendecoder verwelkomen.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2022
  comments 0
  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN biedt op dit moment al de mogelijkheid om direct via de decoder gebruik te kunnen maken van enkele streamingdiensten. Het benodigde abonnement voor toegang tot de streamingdiensten kan direct bij KPN worden afgesloten. Dit is onder meer bij Netflix, Videoland en Prime Video het geval. KPN-klanten kunnen ook abonnementen voor streamingdiensten bij het telecombedrijf afsluiten die nog niet direct met een app op de decoder te gebruiken zijn. Dit is onder meer het geval bij Viaplay en Disney+.

   

  Meer apps

  Mogelijk gaat in deze situatie binnenkort verandering komen. KPN heeft namelijk een nieuwe verbetering (update) van de firmware voor de eigen bruikleendecoders aangekondigd. Op het klant-helpt-klant gebruikersforum van KPN wordt uit de doeken gedaan wat de nieuwe update precies inhoudt. Het belangrijkste verbeterpunt is dat de firmware wordt klaargestoomd voor de komst van enkele nieuwe apps. KPN wil op dit moment nog geen inhoudelijke invulling aan de app-uitbreiding geven. Maar het is niet uit te sluiten dat een of meer ontbrekende apps van streamingdiensten die via het telecombedrijf kunnen worden afgesloten binnenkort op de decoders voor Interactieve TV worden verschijnen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderstreamingdienstOTTonlineapp

  Reacties

 1. TV-TIP André Rieu: Welcome to My World

  André Rieu: Welcome to My World
  NPO 1 om 19:06 uur
  André Rieu walst met zijn Johann Strauss Orkest al jaren de wereld over. Die reis komt in maart 2020 piepend tot stilstand, op het moment dat de VS in coronalockdown gaat en daarmee na slechts één concert een streep wordt gezet door zijn Amerikaanse tour. Als ook Nederland op slot gaat, wanhoopt de vioolvirtuoos niet. Hij besluit zijn instrument in te ruilen voor een bakblik, waarmee een nieuwe hobby is geboren: bakken.

  TV-TIP WK Voetbal: Portugal - Zwitserland

  WK Voetbal: Portugal - Zwitserland
  NPO 1 om 19:50 uur
  In zijn - hoogstwaarschijnlijk - laatste WK is Ronaldo maar gefocust op één ding: de wereldbeker. Het Zwitserland van Xhaka, Shaqiri en Embolo is het volgende obstakel op de weg naar overwinning. Lukt het de Portugezen de Zwitsers naar huis te sturen? In de laatste poulewedstrijd verloren de Portugezen van Zuid-Korea. En tijdens het EK stuntte de Zwitsers nog tegen de Fransen door - na een 3-3 gelijkspel - de penalty shoot-out te winnen.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)