Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN-klanten met een abonnement op Interactieve TV kunnen binnenkort een aantal nieuwe apps op hun bruikleendecoder verwelkomen.
  Jarco Kriek
  5 oktober 2022
  comments 0
  KPN gaat apps op decoder Interactieve TV uitbreiden

  KPN biedt op dit moment al de mogelijkheid om direct via de decoder gebruik te kunnen maken van enkele streamingdiensten. Het benodigde abonnement voor toegang tot de streamingdiensten kan direct bij KPN worden afgesloten. Dit is onder meer bij Netflix, Videoland en Prime Video het geval. KPN-klanten kunnen ook abonnementen voor streamingdiensten bij het telecombedrijf afsluiten die nog niet direct met een app op de decoder te gebruiken zijn. Dit is onder meer het geval bij Viaplay en Disney+.

   

  Meer apps

  Mogelijk gaat in deze situatie binnenkort verandering komen. KPN heeft namelijk een nieuwe verbetering (update) van de firmware voor de eigen bruikleendecoders aangekondigd. Op het klant-helpt-klant gebruikersforum van KPN wordt uit de doeken gedaan wat de nieuwe update precies inhoudt. Het belangrijkste verbeterpunt is dat de firmware wordt klaargestoomd voor de komst van enkele nieuwe apps. KPN wil op dit moment nog geen inhoudelijke invulling aan de app-uitbreiding geven. Maar het is niet uit te sluiten dat een of meer ontbrekende apps van streamingdiensten die via het telecombedrijf kunnen worden afgesloten binnenkort op de decoders voor Interactieve TV worden verschijnen.

  KPNInteractieve TVtvtelevisiedecoderbruikleendecoderstreamingdienstOTTonlineapp

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)