Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat door met maandelijkse cadeautje voor basisklanten

  KPN biedt ook in 2024 alle klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV of TV+ een maandelijks wisselend voorproefje van het aanbod van het Pluspakket.
  Jarco Kriek
  28 december 2023
  comments 3
  KPN gaat door met maandelijkse cadeautje voor basisklanten
  Foto Getty Images

  De zender van de maand is bij KPN op het etalagekanaal op voorkeuzepositie 42 in de zenderlijst te vinden. Elke maand is op dit kanaal een volle maand lang een zender te bekijken die normaal alleen te zien is in het aanvullende Pluspakket of met een abonnement met naast internet ook een tv-abonnement met standaard toegang tot het Pluspakket. Het los aanschaffen van het Pluspakket kost bij KPN €6,99 per maand.

   

  Wetenschap

  In januari staat bij KPN op het etalagekanaal de wetenschap centraal. De zender Discovery Science is namelijk zender van de maand. KPN omschrijft dit tv-kanaal als volgt: “Discovery Science toont de wonderen van de wetenschap aan iedereen die van innovatie en vooruitgang houdt. Geschiedenis, de ruimte, moderne technologieën, alledaagse fenomenen: met de programma’s van Discovery Science leer je over de wereld om ons heen.”

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaalPluspakketabonnementtelevisie

  Reacties

 1. TV-TIP Voor het Blok

  Voor het Blok
  NPO 3 om 18:16 uur
  Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

  TV-TIP Star Trek: Picard

  Star Trek: Picard
  Veronica om 20:00 uur
  Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

  Interview