Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat door met tijdelijke etalagezenders basispakket Interactieve TV

  KPN gaat in 2023 door met de tijdelijke etalagezenders in het basispakket van Interactieve TV. Dit wordt ook wel 'zender van de maand' genoemd.
  Jarco Kriek
  2 januari 2023
  comments 0
  KPN gaat door met tijdelijke etalagezenders basispakket Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Maandelijks plaatst KPN een zender uit het aanvullende Pluspakket op voorkeuzekanaal 42 in de etalage. Het doel is om klanten kennis te laten maken met het aanbod van het Pluspakket en hen te laten overwegen dit abonnement aan te schaffen. Naast tientallen lineaire kanalen biedt het Pluspakket ook toegang tot een grote collectie films en series die onbeperkt kunnen worden bekeken.

   

  Boomerang

  De hele maand januari kunnen KPN-klanten met alleen het basisaanbod van Interactieve TV ook kijken naar Boomerang. Deze kinderzender is onderdeel van het Pluspakket. “Boomerang richt zich op kinderen tussen 4 en 9 jaar en zendt de meest populaire tekenfilms uit. Denk aan The Looney Tunes, Tom & Jerry, Garfield en Scooby-Doo, bijvoorbeeld. Maar er zijn ook nieuwe producties te zien op deze vrolijke familiezender. En alles met de nodige humor. Tijdloos en veilig entertainment voor de kinderen, dus! De meest geliefde cartoons zie je 24 uur per dag, 7 dagen per week op Boomerang”, zo omschrijf KPN de kinderzender.

  KPNInteractieve TVglasvezelBoomerangPluspakketzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Gort over de Grens

  Gort over de Grens
  NPO 2 om 20:28 uur
  Ilja Gort weet wel hoe je een lekker wijntje moet brouwen – hij bottelt zich al jaren een slag in de rondte in zijn chateau in het dorpje Saint-Émilion, zo’n 20 kilometer ten oosten van Bordeaux. Toch waagt hij zich dit keer niet alleen aan een peperdure Franse klassieker, maar laat hij ook een Chateau Migraine de Touraine door zijn keel glijden. Moet hij de strip paracetamol alvast klaarleggen of valt de mythische wijn best te pruimen?

  TV-TIP Je Huis op Orde

  Je Huis op Orde
  SBS 6 om 20:30 uur
  Het huis van Esther en Jacob uit Heemstede was altijd al een puinhoop, maar sinds Esther de diagnose borstkanker kreeg, heeft ze helemaal geen energie meer om de bezem door de overvolle stulp te halen. Het resultaat is dat het duo en hun twee pubers inmiddels verdrinken in de janboel. Omdat Jacob zijn vrouw in deze woelige tijd een schoon en opgeruimd huis gunt, worden Viktor en zijn team van professioneel opruimers opgetrommeld. Maar of Esther daar nou op zit te wachten…

  Interview

  • *

   Maarten Remmers

   Keuringsdienst van Waarde

   Verslaggever en researcher Maarten Remmers zoekt in Keuringsdienst van Waarde naar de verhalen achter producten.
   Reacties0 reactie(s)