Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat door met tijdelijke etalagezenders basispakket Interactieve TV

  KPN gaat in 2023 door met de tijdelijke etalagezenders in het basispakket van Interactieve TV. Dit wordt ook wel 'zender van de maand' genoemd.
  Jarco Kriek
  2 januari 2023
  comments 0
  KPN gaat door met tijdelijke etalagezenders basispakket Interactieve TV
  Foto Getty Images

  Maandelijks plaatst KPN een zender uit het aanvullende Pluspakket op voorkeuzekanaal 42 in de etalage. Het doel is om klanten kennis te laten maken met het aanbod van het Pluspakket en hen te laten overwegen dit abonnement aan te schaffen. Naast tientallen lineaire kanalen biedt het Pluspakket ook toegang tot een grote collectie films en series die onbeperkt kunnen worden bekeken.

   

  Boomerang

  De hele maand januari kunnen KPN-klanten met alleen het basisaanbod van Interactieve TV ook kijken naar Boomerang. Deze kinderzender is onderdeel van het Pluspakket. “Boomerang richt zich op kinderen tussen 4 en 9 jaar en zendt de meest populaire tekenfilms uit. Denk aan The Looney Tunes, Tom & Jerry, Garfield en Scooby-Doo, bijvoorbeeld. Maar er zijn ook nieuwe producties te zien op deze vrolijke familiezender. En alles met de nodige humor. Tijdloos en veilig entertainment voor de kinderen, dus! De meest geliefde cartoons zie je 24 uur per dag, 7 dagen per week op Boomerang”, zo omschrijf KPN de kinderzender.

  KPNInteractieve TVglasvezelBoomerangPluspakketzender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Sanditon

  Sanditon
  NPO 2 om 17:09 uur
  Negen maanden na de dood van haar tortel Sidney, die in Antigua aan de gele koorts bezweek, keert Charlotte Heywood gedesillusioneerd terug naar Sanditon. In haar kielzog haar jongere zus Alison, die er net als Charlotte alles aan wil doen om de boerenmiddelmaat te ontstijgen. Maar Alison is lang niet de enige frisse wind die door het – inmiddels stuk minder pittoreske, maar des te populairdere en drukkere – kustplaatsje waait: een aantal nieuwe gezichten weet de boel flink op te schudden.

  TV-TIP UEFA Conference League: AZ - Zrinjski

  UEFA Conference League: AZ - Zrinjski
  Veronica om 18:00 uur
  De eerste groepswedstrijd van AZ in de Conference League begon in september nog voortvarend. De formatie van trainer Pascal Jansen leidde bij Zrinjski Mostar halverwege met een indrukwekkende 0-3, maar gaf de voorsprong vervolgens volledig weg. In Bosnië-Herzegovina werd het in het obscure Stadion pod Bijelim brijegom uiteindelijk 4-3. Net als de Alkmaarders snakt ook Ajax naar een overwinning. De geplaagde ploeg gaat vanavond in de Europa League op bezoek bij Olympische Marseille. In Amsterdam werd het in september 3-3.

  Interview

  • *

   Leo Blokhuis

   Top 2000 Quiz

   Het was het jaar waarin Coldplay definitief doorbrak, het internet ontplofte, maar ook de onzekerheid of er nog wel leven zou zijn na 2000. Het jaar 1999 herinnert fans van NPO Radio 2 echter nog aan iets heel ánders, namelijk aan de start van de Top 2000.
   Reacties0 reactie(s)