Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN is in Nederland al enige tijd één van de distributeurs met het grootste HD-aanbod. Maar het telecombedrijf blijft het aanbod verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 1
  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN geeft driekwart van het huidige zenderaanbod in HD-kwaliteit via Interactieve TV door. Het doel van het telecombedrijf is echter alle kanalen die in HD beschikbaar zijn ook daadwerkelijk in deze beeldkwaliteit aan klanten te leveren.

   

  NPO 1 Extra

  KPN bevestigt via woordvoerder Gerd de Smijter dat het HD-aanbod in januari verder wordt uitgebreid. KPN gaat namelijk het digitale themakanaal NPO 1 Extra van SD naar HD opwaarderen. NPO 2 Extra is al enige tijd bij KPN Interactieve TV in HD te bekijken. Het derde digitale themakanaal van de publieke omroep NPO Politiek & Nieuws is vooralsnog voor geen enkele distributeur in HD beschikbaar. NPO hoopt het aanvoersignaal van dit themakanaal in het voorjaar naar HD op te waarderen. Ziggo en diverse andere distributeurs bieden NPO 1 Extra overigens al enige maanden in HD aan klanten aan.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDzenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. Interview

  • *

   Tom Waes

   Reizen Waes wereldsteden

   Alle vrouwen willen met hem trouwen, alle mannen willen hem zijn en alle kinderen willen hem worden. We hebben het over presentator Tom Waes. Wat is zijn geheim?
   Reacties0 reactie(s)