Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN is in Nederland al enige tijd één van de distributeurs met het grootste HD-aanbod. Maar het telecombedrijf blijft het aanbod verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 1
  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN geeft driekwart van het huidige zenderaanbod in HD-kwaliteit via Interactieve TV door. Het doel van het telecombedrijf is echter alle kanalen die in HD beschikbaar zijn ook daadwerkelijk in deze beeldkwaliteit aan klanten te leveren.

   

  NPO 1 Extra

  KPN bevestigt via woordvoerder Gerd de Smijter dat het HD-aanbod in januari verder wordt uitgebreid. KPN gaat namelijk het digitale themakanaal NPO 1 Extra van SD naar HD opwaarderen. NPO 2 Extra is al enige tijd bij KPN Interactieve TV in HD te bekijken. Het derde digitale themakanaal van de publieke omroep NPO Politiek & Nieuws is vooralsnog voor geen enkele distributeur in HD beschikbaar. NPO hoopt het aanvoersignaal van dit themakanaal in het voorjaar naar HD op te waarderen. Ziggo en diverse andere distributeurs bieden NPO 1 Extra overigens al enige maanden in HD aan klanten aan.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDzenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP De Grote Huisverbouwing

  De Grote Huisverbouwing
  SBS 6 om 17:00 uur
  Doordat de aannemers, stukadoors en schilders niet aan zijn te slepen, slaan steeds meer Nederlanders zelf aan het boren, schroeven en sauzen. Maar lang niet iedereen is gezegend met het talent of het inzicht om de gedateerde binnenboel zonder ongelukken naar het heden te klussen. Om te voor­komen dat een roedel hobbyklussers zichzelf vastniet aan het nieuwe tapijt, nemen stylist Djamilla Smits en creatief uitvoerder Albert Stokkers het kluswerk uit handen om het huis om te toveren in een paleis.

  TV-TIP Flip or Flop

  Flip or Flop
  TLC om 18:00 uur
  Tarek el Moussa is, naar eigen zeggen, gezegend met een uitmuntende vastgoedneus. Samen met zijn (inmiddels ex-) vrouw Christina koopt hij huizen voor een prik, om die wat aan kant te timmeren en vervolgens voor de hoofdprijs te verkopen. Dit keer krijgen de twee een tip over een gigantisch, maar vervallen huis in het chique Anaheim Hills. De prijs is fors, het risico daarom groot. Want om het pand überhaupt aan te kunnen schaffen, moeten ze een dealtje sluiten met een investeerder.

  Interview

  • *

   Margreet Beetsma

   Editie NL

   Editie NL bestaat op 7 april 20 jaar. Presentatrice Margreet Beetsma (49) over het succes van het creatieve actualiteitenprogramma: “Wij kunnen van een hoopje modder een gebakje maken.”
   Reacties0 reactie(s)