Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN is in Nederland al enige tijd één van de distributeurs met het grootste HD-aanbod. Maar het telecombedrijf blijft het aanbod verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 1
  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN geeft driekwart van het huidige zenderaanbod in HD-kwaliteit via Interactieve TV door. Het doel van het telecombedrijf is echter alle kanalen die in HD beschikbaar zijn ook daadwerkelijk in deze beeldkwaliteit aan klanten te leveren.

   

  NPO 1 Extra

  KPN bevestigt via woordvoerder Gerd de Smijter dat het HD-aanbod in januari verder wordt uitgebreid. KPN gaat namelijk het digitale themakanaal NPO 1 Extra van SD naar HD opwaarderen. NPO 2 Extra is al enige tijd bij KPN Interactieve TV in HD te bekijken. Het derde digitale themakanaal van de publieke omroep NPO Politiek & Nieuws is vooralsnog voor geen enkele distributeur in HD beschikbaar. NPO hoopt het aanvoersignaal van dit themakanaal in het voorjaar naar HD op te waarderen. Ziggo en diverse andere distributeurs bieden NPO 1 Extra overigens al enige maanden in HD aan klanten aan.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDzenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP WK Voetbal: Polen - Argentinië

  WK Voetbal: Polen - Argentinië
  NPO 1 om 19:50 uur
  Robert Lewandowski is het nieuwe gezicht van FC Barcelona en neemt het vanavond op tegen het oude uithangbord van de Blaugrana: Lionel Messi. De zevenvoudig winnaar van de Ballon d'Or heeft een volle prijzenkast, alleen de wereldbeker ontbreekt nog. De Argentijn is de jongste niet meer, dus áls hij de prijs nog mee naar huis wil nemen, moet het nu gebeuren.

  TV-TIP Valerian and the City of a Thousand Planets

  Valerian and the City of a Thousand Planets
  RTL 7 om 20:30 uur
  In de 28e eeuw zijn speciale agenten Valerian en Laureline een team dat de orde in de menselijke gebieden handhaaft. In opdracht van de minister van Defensie gaan de twee op missie naar de wonderbaarlijke stad Alpha een bloeiende metropool waar inwoners uit alle hoeken van het universum al eeuwen samenkomen om hun kennis, intelligentie en culturen met elkaar te delen. Maar een duistere kracht in het centrum van Alpha bedreigt het vredige leven in de 'Stad van Duizend Planeten'.

  Interview

  • *

   Raymond Thiry

   The Net

   In deze internationale dramaserie speelt Raymond Thiry (63) de louche directeur van een wereldwijde voetbalorganisatie.
   Reacties0 reactie(s)