Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN is in Nederland al enige tijd één van de distributeurs met het grootste HD-aanbod. Maar het telecombedrijf blijft het aanbod verder uitbreiden.
  Jarco Kriek
  1 december 2021
  comments 1
  KPN gaat HD-aanbod verder uitbreiden

  KPN geeft driekwart van het huidige zenderaanbod in HD-kwaliteit via Interactieve TV door. Het doel van het telecombedrijf is echter alle kanalen die in HD beschikbaar zijn ook daadwerkelijk in deze beeldkwaliteit aan klanten te leveren.

   

  NPO 1 Extra

  KPN bevestigt via woordvoerder Gerd de Smijter dat het HD-aanbod in januari verder wordt uitgebreid. KPN gaat namelijk het digitale themakanaal NPO 1 Extra van SD naar HD opwaarderen. NPO 2 Extra is al enige tijd bij KPN Interactieve TV in HD te bekijken. Het derde digitale themakanaal van de publieke omroep NPO Politiek & Nieuws is vooralsnog voor geen enkele distributeur in HD beschikbaar. NPO hoopt het aanvoersignaal van dit themakanaal in het voorjaar naar HD op te waarderen. Ziggo en diverse andere distributeurs bieden NPO 1 Extra overigens al enige maanden in HD aan klanten aan.

  KPNXS4AllInteractieve TVHDzenderaanbodNPOpublieke omroepNPO 1 Extra

  Reacties

 1. TV-TIP The Big Bang Theory

  The Big Bang Theory
  Veronica om 19:30 uur
  Sommige comedyseries blijven leuk, zelfs wanneer ze tot in den treure worden herhaald. The Big Bang Theory is er zo eentje. De nerds Sheldon Cooper en Leonard Hofstadter weten alles van scheikunde, wiskunde en natuurkunde, maar van menselijke relaties hebben ze geen kaas gegeten. Al lukte het Sheldon wel om aan de vrouw te komen. In dit elfde seizoen heeft hij Amy ten huwelijk gevraagd, maar het vinden van een trouwdatum blijkt nog best lastig.

  TV-TIP Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland

  Voetbal: Nations League (Vrouwen): Nederland - Engeland
  NPO 3 om 19:30 uur
  Het valt moeilijk te beschrijven hoe succesvol Sarina Wiegman is. Ze leidde eerst de Oranje Leeuwinnen naar goud tijdens het EK van 2017, om vervolgens als bondscoach van Engeland dat trucje te herhalen én zichzelf en haar team afgelopen zomer bijna tot wereldkampioen te kronen. Maar genoeg complimenten voor de Nederlandse: vanavond is ze met haar Engeland tegenstander van Oranje en moet ze keihard verliezen, zo is het natuurlijk ook.

  Interview

  • *

   Harm Edens

   Dit Was Het Nieuws

   Hij heeft de rol van voorleesmoeder in Dit Was Het Nieuws én is een van de breinen achter legendarische comedyseries als In de Vlaamsche Pot en Het Zonnetje in Huis. Ja, Harm Edens (62) weet wel wat van humor.
   Reacties0 reactie(s)