Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN schrapt 4K-zender noodgedwongen uit het aanbod

  KPN verwijdert op 1 januari twee zenders uit het aanbod van Interactieve TV. Een van de slachtoffers is een 4K-zender.
  Jarco Kriek
  22 november 2022
  comments 2
  KPN schrapt 4K-zender noodgedwongen uit het aanbod

  KPN voert op 1 januari enkele veranderingen door in zijn tv-producten. Het bedrijf maakte vorige week al bekend dat bij Digitenne het kanaal ESPN 3 op 1 januari aan het zenderaanbod wordt toegevoegd. Gelijktijdig wordt het hoofdkanaal ESPN 1 onderdeel van het basispakket. De komst van ESPN 3 betekent tevens het einde van de doorgifte van muziekzender Xite.

   

  Pluspakket

  Ook bij Interactieve TV wordt het aanbod gewijzigd. In de praktijk betekent dit dat KPN minder zenders gaat aanbieden. In beide gevallen is KPN niet de schuldige van de versobering. De mediabedrijven waartoe de zenders behoren stoppen zelf met het leveren van het aanvoersignaal aan providers. Al eerder maakte Totaal TV bekend dat Paramount op 31 december stopt met het aanvoersignaal van Comedy Central Xtra. KPN bevestigt nu aan de klanten dat de zender verdwijnt.

   

  Minder 4K

  Ook Xite heeft besloten om Xite 4K per 1 januari niet meer aan KPN te leveren. Dit betekent feitelijk een versobering van het 4K-aanbod van het telecombedrijf, dat van drie teruggaat naar een magere twee 4K-zenders. De HD-versie van Xite blijft wel beschikbaar bij KPN Interactieve TV, op voorkeuzekanaal 22. Onlangs heeft KPN ook de Xite-app toegevoegd aan de functionaliteit van de bruikleendecoders van Interactieve TV.

  KPNInteractieve TVDigitenneXiteXite 4KComedy Central Xtra4Kzenderaanbodzenderaanpassing

  Reacties

 1. TV-TIP Last Christmas

  Last Christmas
  Net5 om 20:30 uur
  Hoewel ze weinig met Kerst heeft, zit Kate (Emilia Clarke) er continu middenin. Ze werkt in een winkel die het hele jaar door kerstspullen verkoopt. Logisch dus dat ze het er niet naar haar zin heeft. Daar komt verandering in als de charmante Tom (Henry Golding) de winkel binnenstapt. Hij leert Kate weer van het leven en Kerst te genieten.

  TV-TIP Het grote 30 tellen tv-toernooi

  Het grote 30 tellen tv-toernooi
  NPO 1 om 20:33 uur
  Water links van Nederland! De eerste mensen op aarde! De vorige president van de Verenigde Staten! In Het grote 30 tellen tv-toernooi, zeg maar de tv-variant van het immens populaire spel 30 Seconds, zetten Isa Hoes, Jochem van Gelder en Berget Lewis zich, met versterking van familieleden, in voor het Liliane Fonds. Welk team weet binnen dertig tellen de meeste antwoorden te verzamelen? Giovanca Ostiana en Bert van Leeuwen presenteren.

  Interview

  • *

   Eva Laurenssen

   Dertigers

   Dramaserie Dertigers sluit het jaar af met een knal, in de vorm van een heuse kerstspecial. Is dit echt het afscheidsfeestje? We vragen het aan Eva Laurenssen, gezicht van het eerste uur.
   Reacties0 reactie(s)