Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN gaat veiliger internet aanbieden

  KPN gaat samen met IT-dienstverlener Eset een nieuwe consumentendienst aanbieden die ervoor moet zorgen dat internet een veiligere omgeving wordt.
  Jarco Kriek
  7 december 2023
  comments 1
  KPN gaat veiliger internet aanbieden
  Foto Getty Images

  Uit onderzoek van Blauw Research blijkt dat slechts een op de drie Nederlandse internetgebruikers zich veilig voelt op de digitale snelweg. Reden voor KPN en Eset om een nieuwe dienst te introduceren die bij KPN kan worden toegevoegd aan het internetabonnement voor consumenten. Vooral Hacken, phishing en identiteitsdiefstal zijn de oorzaken van het groeiende gevoel van onveiligheid bij Nederlanders op het internet.

   

  Meer veiligheid

  Met KPN Veilig Netwerk Thuis worden alle apparaten die via de bruikleenmodem van KPN aan het internet verbonden zijn beschermd tegen kwaadwillenden. Dit geldt zowel voor slimme als niet-slimme apparaten. KPN stelt dat consumenten met één druk op de knop de controle behouden over hun online veiligheid in huis, zonder technische expertise. De nieuwe dienst kost €4,49 per maand en wordt de eerste maand gratis aangeboden.

  KPNEsetinternetbeveiliginginternetcriminelenphishingmailwareabonnementglasvezelinternetmodem

  Reacties

 1. TV-TIP Heel Holland Bakt

  Heel Holland Bakt
  NPO 1 om 20:24 uur
  Het thema van de aflevering is ‘oost west, thuis best’ en dat uit zich in een handvol uitdagende opdrachten. Als eerst moeten de thuisbakkers een fruitmand van botercrème maken. Wie deze opdracht op zijn sloffen uit kan voeren, heeft een voordeel bij de technische opdracht. Er moeten namelijk karamelsloffen worden gebakken. Wie dan nog niet uit z’n slof is geschoten, mag aan de slag met de grootste uitdaging van de avond: een ‘bak je droomhuis’-spektakelstuk. De bakkers die dit voor elkaar krijgen, hoeven nog niet naar huis.

  TV-TIP De Wereld van Chinezen

  De Wereld van Chinezen
  NPO 2 om 20:24 uur
  Alles lijkt weer zoals het was in Suriname, maar schijn bedriegt, want de invloed van China wordt steeds groter en groter. Maar liefst negentig procent van de winkels in de hoofdstad Paramaribo is in handen van Chinezen en Suriname heeft een torenhoge schuld bij China. Ruben Terlou brengt een bezoek aan Suriname en overal waar de journalist komt, ziet hij Chinese winkeliers, Chinese goud­zoekers en Chinese goudhandelaren. Ook ziet hij de negatieve invloed van China op de Surinaamse natuur.

  Interview

  • *

   Joris Linssen

   Out of Office

   In het nieuwe Out of Office volgt Joris Linssen vijf mensen met een burn-out die een half jaar gaan helpen op een zorgboerderij. Heeft hij ooit overwogen om zelf een pauze te nemen en ‘out of office’ te gaan?
   Reacties0 reactie(s)