Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau

  KPN biedt klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV en TV+ de hele maand toegang tot een muziekzender SLAM! TV.
  Jarco Kriek
  2 februari 2023
  comments 0
  KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau
  Foto Getty Images

  Maandelijks plaatst KPN bij Interactieve TV en TV+ een zender uit het aanvullende Pluspakket in de etalage op voorkeuzekanaal 42. Hiermee wil KPN klanten laten kennismaken met het aanbod van het Pluspakket en verleiden om dit abonnement af te sluiten. Naast tientallen lineaire kanalen biedt het Pluspakket ook toegang tot een grote collectie films en series die onbeperkt kunnen worden bekeken.

   

  SLAM! TV

  KPN omschrijft de zender van de maand februari SLAM! TV als volgt: "Je ziet elke dag de beste videoclips en kan elke avond meekijken in de studio met Het Avondcircus, waarin de driehoek tussen luisteraars, artiesten en de SLAM! dj’s centraal staat. Met SLAM! 40 hoor je de wekelijkse hitlijst met de populairste nummers van dit moment én zie je de bijbehorende videoclips. En dan is er ook nog de SLAM! Mix Marathon. Een goed begin van je weekend!"

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Avastars

  Avastars
  SBS 6 om 20:30 uur
  Hoewel juryleden Nick & Simon, Dan Karaty en Nicky Romero de Avastars ‘uniek, fris en van een hoog niveau’ vonden, was de kijker een stuk minder onder de indruk van de dansende en zingende virtuele poppetjes. Nadat het soortgelijke Alter Ego in 2021 al flopte aan de overkant van de Grote Plas, bleek ook Avastars een flinke zeper. In het slot­­­akkoord gaan de vier finalisten nog één keer de strijd met elkaar aan. Wie gaat er vandoor met de titel en neemt een single én videoclip op met Davina Michelle?

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)