Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau

  KPN biedt klanten met alleen het basispakket van Interactieve TV en TV+ de hele maand toegang tot een muziekzender SLAM! TV.
  Jarco Kriek
  2 februari 2023
  comments 0
  KPN geeft basisabonnees Interactieve TV en TV+ muzikaal cadeau
  Foto Getty Images

  Maandelijks plaatst KPN bij Interactieve TV en TV+ een zender uit het aanvullende Pluspakket in de etalage op voorkeuzekanaal 42. Hiermee wil KPN klanten laten kennismaken met het aanbod van het Pluspakket en verleiden om dit abonnement af te sluiten. Naast tientallen lineaire kanalen biedt het Pluspakket ook toegang tot een grote collectie films en series die onbeperkt kunnen worden bekeken.

   

  SLAM! TV

  KPN omschrijft de zender van de maand februari SLAM! TV als volgt: "Je ziet elke dag de beste videoclips en kan elke avond meekijken in de studio met Het Avondcircus, waarin de driehoek tussen luisteraars, artiesten en de SLAM! dj’s centraal staat. Met SLAM! 40 hoor je de wekelijkse hitlijst met de populairste nummers van dit moment én zie je de bijbehorende videoclips. En dan is er ook nog de SLAM! Mix Marathon. Een goed begin van je weekend!"

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaal

  Reacties

 1. TV-TIP Beste Kijkers

  Beste Kijkers
  RTL 4 om 21:35 uur
  Ruben Nicolai staat te trappelen voor een nieuw seizoen Beste Kijkers, het tiende alweer. Je schakelt in voor het commentaar op de grappigste filmpjes van de afgelopen week, maar blijft hangen voor Ruben, Tijl Beckand en Jeroen van Koningsbrugge die elkaar én hun team­leden in de maling nemen. Het programma leek een beetje uit de gratie, maar keerde in 2023 terug op tv. Nog geen jaar later loeren we al naar het derde seizoen sinds de break.

  TV-TIP Spooked: Ireland

  Spooked: Ireland
  discovery om 22:30 uur
  Na zijn spoken­expeditie in Schotland springt medium Chris Fleming het Noorderkanaal over. In Spooked: Ireland bezoekt hij de meest afgelegen kastelen en spookhuizen, op zoek naar para­normale verschijnselen. Chris wordt bijgestaan door de Ierse reality-ster en presentatrice Vogue Williams. Het duo bezoekt beruchte Ierse griezel­locaties als Charleville Castle, Leap Castle en de lugubere Wicklow-gevangenis, ook wel bekend als ‘de poorten van de hel’.

  Interview