Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft groot deel tv-klanten tijdelijk zender cadeau

  KPN biedt abonnees van de tv-producten Interactieve TV en TV+ die alleen toegang tot het basispakket hebben iedere maand gratis kijken van Pluspakket-zender aan.
  Jarco Kriek
  29 februari 2024
  comments 1
  KPN geeft groot deel tv-klanten tijdelijk zender cadeau
  Foto Getty Images

  Niet alleen KPN maar ook andere providers zoals Odido, Delta, Caiway en Stichting Kabelnet Veendam (SKV) zetten onder de noemer ‘zender van de maand’ een zender uit het aanvullende abonnement een maand gratis open voor basisabonnees. Ziggo biedt periodiek vaak meer dan één zender uit aanvullende pakketten aal basisabonnees aan, maar doet dit niet maandelijks en alleen bij speciale gelegenheden. KPN-klanten kunnen de hele maand maart naar het RTL Nederland-themakanaal RTL Lounge kijken als ‘zender van de maand’. Dit kan via voorkeuzekanaal 42 in de zenderlijst.

   

  Het zonnetje in huis

  Op RTL Lounge is bijvoorbeeld iedere zaterdagavond de Nederlandse feelgood comedy Het zonnetje in huis te zien. De kijker krijgt vanaf 19.00 uur diverse afleveringen achter elkaar te zien. Deze worden wel door reclameblokken onderbroken. Reclamevrij kijken kan met een geschikt Videoland-abonnement. Videoland is via een app standaard beschikbaar op alle bruikleendecoders van KPN. Bij de provider kan ook rechtstreeks een abonnement worden gekocht waarbij de abonnementskosten maandelijks via de KPN factuur voor tv en internet wordt verrekend. Wie vaste met mobiele diensten van KPN combineert, kan daarnaast kiezen om de entertainmentkorting van vijf euro per maand te gebruiken bij het Videoland abonnement.

   

  Drama

  Naast Het zonnetje in huis biedt RTL Lounge volgens KPN nog meer ontspanning voor de kijker. “Op deze zender zie je 7 dagen per week, 24 uur per dag de beste programma’s en series op het gebied van drama en lifestyle, uit zowel binnen- als buitenland”, aldus de provider.

  KPNInteractieve TVTV+zender van de maandetalagekanaal

  Reacties