Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
 1. Nieuws

  KPN geeft klanten gratis cadeau en compliment

  Iets vroeger dan normaal het geval is heeft KPN zijn klanten het zogenaamde 'kadootje van KPN' voor de maand maart al beschikbaar gesteld.
  Jarco Kriek
  18 februari 2023
  comments 1
  KPN geeft klanten gratis cadeau en compliment
  Foto Getty Images

  KPN stelt klanten in staat om iemand een complimentje te geven of te feliciteren met een heugelijke gebeurtenis. Met het kadootje van de maand maart kan namelijk gratis een kaart via Greetz verstuurd worden. Dit geldt voor alle kaarten tot maximaal een prijs van €3,49. KPN-klanten ontvangen hiervoor een kortingscode. Deze kan tot en met 31 maart worden ingewisseld. KPN geeft op deze internetpagina meer uitleg over de actie.

  KPNkadootje van KPN

  Reacties

 1. TV-TIP The Hitman's Bodyguard

  The Hitman's Bodyguard
  RTL 7 om 20:25 uur
  Dictator Dukhovich staat terecht voor genocide, maar alle getuigen overlijden voor ze in de rechtbank kunnen verschijnen. Nu is huurmoordenaar Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) bereid om tegen Dukhovich te getuigen. Bodyguard Michael Bryce (Ryan Reynolds) moet Kincaid zien te beschermen, maar ze kunnen elkaar niet luchten of zien.

  TV-TIP Harry Potter and the Goblet of Fire

  Harry Potter and the Goblet of Fire
  Paramount Network om 20:30 uur
  In deze vierde Harry Potter-film verstoren de volgelingen van Voldemort het grootste tovenaarsfeest van het jaar: het WK zwerkbal. Als Harry (Daniel Radcliffe), Ron (Rupert Grint) en Hermione (Emma Watson) na de vakantie op school komen, blijkt ook daar het nodige aan de hand: Hogwarts organiseert het prestigieuze Toverschool Toernooi.

  Interview

  • *

   Paul de Leeuw

   Niet Klein Te Krijgen

   Voor Niet Klein Te Krijgen volgde Paul de Leeuw vijf ongeneeslijk zieke kinderen. En dat was – en is – voor iedereen even slikken.
   Reacties0 reactie(s)